sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

KOROT KATUJA PIISKATEN KEVÄÄSEEN!


Oi, unohdin kertoa, että kävin ostamassa uudet katukengät, joilla aion kiitää kevääseen. Jotenkin vähän samanoloiset kuin edelliset juhlakenkäni:

14 kommenttia:

 1. Rita, kiitos;-) ja pakko olla ihanat,sillä mun sisäinen aikakello käy nurinpäin.

  VastaaPoista
 2. Hienot, ja tosiaan samaa tyyliä molemmat.

  VastaaPoista
 3. Soolis, kiitos!, sinun tarkka silmäsi huomasi takuulla, että ylemmissäkin on niitit, vaikka kuva ei kovin hyvä. Kesti 5 minuuttia ostaa, kun astuin uuteen liikkeeseen sisään.

  VastaaPoista
 4. Vähänkös upeat ja ihan sinun oloiset. Niittejä ihan kuin edellisissäkin löydöissä, et sinä kauan etsinyt niitäkään, ne vain olivat siinnä. Tyylistään varmana tiedät heti mikä on sun juttu!

  VastaaPoista
 5. Anne, sinähän näit,mitä Raumalla tapahtui: Ne menivät heti jalkaani, eivätkä enää suostuneet pois;-) Nyt oli sama juttu, mutta ei Raumalla...Sopis sullekin!

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot, muule vaan eivät tommoset korkeet korot käy, kun en osaa niillä kävellä.... tykkään kyllä niistä hirveästi.

  VastaaPoista
 7. Leena, kun aloin katsoa Almodovarin leffoja, tajusin, että nainen on iästä viis aina upea, kun: 1) hänellä on vyötärö 2) hän ei voi elää ilman seksiä 3) kun hänellä on korkeat korot. Arvaappa, mikä näistä on vaikeinta?

  Jos sinua yhtään helpottaa, niin noissa Raumalta ostetuissa on niin liukkaat pohjat, että kun olin Daamien jouluravintolassa, tuksin pystyin luistelemaan Ranskalaisten korkojen loistavaan (lue: unohtumattomaan) alkupalapöytään. Niissä siis vain istutaaan tai seisotaan;-) Ja: Noissa katukengissä liikun vian kaupungilla, en täällä saaren suojissa. Mutta: Almodovarin tähden.

  Nyt sun ainoa ongelma on ratkaista loput;-)

  VastaaPoista
 8. Näinpä, vielä siis pitää ainakin jatkaa tuota vyötärön metsäsätystä.... ja opetella kävelemään niillä koroilla....;D

  VastaaPoista
 9. No, just joo;-): Se kadotetun vyötärön metsästys...

  Älä osta ihan noin korkeita kuin nuo mun ylemmät, vaan aloitat vähän helpommin ja sitten niillä ei kuljeta tuntikausia - tietenkään. Innostuin vähän liikaa muutama vosi sitten ja ostin korkokengät, joilla pystyin olemaan kerran liikenteessä. En aio toistaa erehdystäni.

  Onneksi edes yksi asia on huolta vailla!

  VastaaPoista
 10. Juu, mun korkojen korkeudeks riittää semmonen 5 cm....ja välillä tuntuu et sekin on liikaa. Meidän neiti taas seikkailee missä vaan ja milloin vaan melkein 10cm:n koroilla... ei ainakaan siinä oo äitiinsä tullu....

  VastaaPoista
 11. Leena, saman tekee meidän Meri. Ei mitään rajaa talvellakaan saapikkaiden koroissa!

  VastaaPoista
 12. Mun ope joskus sanoi et niillä korkokengillä pitää opetella noin tunti päivässä kotona...... sit ne voi jossain vaihees laittaa juhliin jalkaan....

  VastaaPoista
 13. Leena, opet eivät aina tiedä kaikkea, vaikka niin itse luulevat, mutta tässä hän saattoi olla oikeassa,-)

  VastaaPoista