maanantai 26. huhtikuuta 2010

WALLPAPER 'BIRDCAGE WALK' IN TWO COLOURS


picture Country Homes & Interiors

I'm missing to began renovation - again...

11 kommenttia:

 1. Kivoja, mutta kyllästyisin ehkä nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Allu, minä en kyllästyisi tuohon ylempään tapettiin. Laitoimme vastikään tumman ruskean tapetin jossa köynnöstä samalla tavala kuin näissä, mutta pinkit kukat, makkarin päätyseinään ja se näyttää tosi hyvältä.

  Vierasmakkariin tuli Laura Ashley, turkoosi, jossa köynnöstä ja 'white off' kukintoja sekä pieniä lintuja. Täydellistä!

  Tuo ylempi on kuin mulle tehty...

  VastaaPoista
 3. Tuo makkari huokuttaa, aivan ihana! alempi ehkä minulle vähän levoton. Mutta ylempi osuu ja uppoaa, oih.. Tuonne tahtoisin nukahtaa.

  VastaaPoista
 4. Anne, tämä makkari on täyttä unelmaa. Näen jo, että tuo on minun makuuhuoneeni...

  Minusta tuo alempi tapetti on hiukan pliisu...,mutta jos siinä olisi vaikka se tumma jugendpiironki edessä, niin sitten.

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö, mikä noissa tapeteissa on erikoisen ihanaa? Englantilaisuuden ohella se, että kaikki lintuhäkit ovat tyhjiä! Lintuhäkit ovat romanttisia ja ihania silloin, kun ne ovat tyhjiä tai niissä kasvaa vaikkapa kukkanen. Linnut kuuluvat vapauteen, kuten noissa tapeteissa :)
  Minun mielestäni myös tuo alempi tapetti on kaunis.

  VastaaPoista
 6. Susanne, joskus tuntuu, että akuniista kuvista saa ravintoa;-) Ostan nykyään joka kuukausi joko Country Homes & Interiors tai Country Living -lehden. Kotimaisten, tylsien sisustuslehtien tilaukset olen lopettanut.

  Lumiomena, nimenomaan niin! Jos on lukenut Axel Munthen Valkoinen huvila meren rannalla, jossa hän pelastaa laululintuja italialaisten ruokapadoista Caprilla, ei voi ikinä tajuta linnun tai minkään muun eläimen HÄKITTÄMISTÄ.

  Molemmat ovat kauniita. En tiedä, miltä ylemmän tapetin linnut näyttävät esimekrikisi sun näytöllä, mutta minula ne ovat tummemmat kuin Lumimiehen näytöllä, jossa lintujen kaunis, tumma punainen tulee esille.

  VastaaPoista
 7. Älä mene koskaan Englannissa tai täällä lehtikauppaan. Sisustuslehtiä metri kaupalla hyllyssä... Tai mene vain, mutta ota ostoskärryt mukaan, ettei tarvitse raskaita lehtiä kantaa.

  VastaaPoista
 8. Vihreätniityt, Ukkometso ei salli. Hän ei onneksi vieläkään tajua, miksi me lähdemme kuukaudeksi Britanniaan OMALLA AUTOLLA hänen jäätyä vapaaherraksi. Verhokankaita, tapetteja, kirjoja, lehtiä etc.

  VastaaPoista