sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

SITÄ SUN TÄTÄ 2
Julkaisin syksyllä muutamaan kertaan tämän Ilonan nummikanervan ja tästä ovat olleet kiinnostuneet muutkin kuin minä. Tässä nyt kertaus, miltä näyttää, jos lähdette kauppapuutarhasta kyselemään, mistä tätä saisi.

Ah!, kaunista, kaunista on kovin♥

Sari kertoi, että jos haluaa tätä nummikanervaa tilata omalta kauppapuutarhaltaan, kannattaa muistaa lajin latinankielinen nimi, joka on Daboecia cantabrica. Hoito-ohjeita löydät lisää Sarilta.


Muistattehan 'My English Cottage Dreamin'?
Mieheni löysi Luvialta tällaisen sisääntulon ja hän on luvannut minulle samanlaisen jos vain luovun siitä brittiläisestä unelmastani;-)

Oi voi noita miehiä!

9 kommenttia:

 1. Englannin talvi kostee, kylmä ja lumeton, tuo kaari parempi.

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten hieno portti ja kiviaita. Päämies tuon varmaan kyllä muuraisi.

  VastaaPoista
 3. Hannele, kaari köynnösruusulla...

  Anne, juu, tiedäthän, miten hulluna hän on kiveen ja kaikkeen, mitä siitä voi tehdä.

  VastaaPoista
 4. Löysipä miehesi upean sisäänkäynnin!

  VastaaPoista
 5. Rita, aivan...,mutta että minä saisin tuon: se asia on ehdollinen. En ole koskaan pitänyt niistä markettien rautakaarisisääntuloista. Pidän kivestä. Tähän voisi laittaa köynnösruusua tai köynnöshortensiaa kiertämään. Ans' kattoo ny. Meillä On Petäjäveden sepät likellä, joten tuon takorautaportin saaminen on helppo juttu ja siihen sitten nimi: Villa Lumi.

  VastaaPoista
 6. Kaunis tuo irlanninnummikanerva : )
  Vastasin sinulle blogiini...

  VastaaPoista
 7. Sinulla on maailman ihanin ja kultaisin mies!!

  VastaaPoista
 8. Hanne, niin on, mutta hän on niin ihana siksi, kun hänellä on minut! Tämä lause oli muuten juhlapuheessa, jonka pidin hänen pyöreillä synttäreillään. Puheen laitoin blogiin lukijoilleni noin tunti ennen kuin vieraat sen kuulivat.

  Tyttäremme Meri kirjoitti ala-asteella kouluaineeseen lauseen: "Minun äitini on ihana, sillä hänellä on minut!" Opettaja soitti minulle ja sitten sekä nauroimme että kyynelehdimme yhdessä;-)

  VastaaPoista