keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW


Nouse kaarisillalle! Voit kokeilla myös tätä.
kuva Iines

28 kommenttia:

 1. Kaarisilta ei aukea meillä, mutta kuva on sitäkin hienompi.

  VastaaPoista
 2. Kaunista - sekä Iineksen kuva että Norah Jonesin versio iki-ihanasta kappaleesta.

  VastaaPoista
 3. Allu, etsi tuo biisi sitten youtubesta: Tämä on nyt mun elämäni levy!

  Lumiomena, nyt minusta tuli Norah Jones -fani! Mieheni juuri ennusti, että tämä soi minulla vielä useasti...En koskaan vaihda hyvää pois.

  VastaaPoista
 4. Leena;Mulla on 3 Norah Jonesin levyä,ja olen ollut fani ekasta levystä lähtien,ja tuo ei kyllä ollut Morah,vaikka siinä lukikin noin.Oikea Norah kuulostaa paljon paljon paremmalta....

  VastaaPoista
 5. Jael, mitä siis, tämäkö ei ole Norah Jones, vaikka siinä luki Norah Jones...? Tämä meni kyllä mulle kuin häkä päähän! Ajattelin juuri mennä ostamaan ensimmäisen Norah Jones -levyni, mutta en minä sitten menekään.

  VastaaPoista
 6. Jael, laitoin sinulle nyt toisenkin samasta ikibiisistä ja molemmissa nimi Norah Jones. Me ei Reiman kanssa kuulla mitään eroa eli tämä on niin mun juttu, että...Tässä on just sitä jotain♥

  VastaaPoista
 7. Juu tuon ekan version lauloi Aselin Debison. Se luki siinä alla mihin ihmiset saavat jättää kommentteja youtube-videosta.

  VastaaPoista
 8. Minä tunnustan avanneeni linkin vasta nyt, vaikka sitä äsken kehuinkin (auts!). Kehuin sitä, koska kuvittelin linkin sisältävän Norahin hienon version kappaleesta. Hyvä tuo YouTube-videolla esiintyvän äänikin on, ei sillä, mutta kuten Jael kirjoitti, se on joku muu.

  Mutta mene ihmeessä ostamaan Norah Jonesin levy! Hänen musiikkinsa on jotain hienoa, etenkin tunnelmaltaan.

  VastaaPoista
 9. Joku on tosiaan laittanut videon kuvitukseksi Norah Jonesia, mutta kummassakaan versiossa ei laula Norah vaan just se Aselin Debison (josta en tiedä mitään, mutta jonka nimi mainitaan siinä molempien videoiden kohdalla. Mutta outoa, että kuvitukseksi laitettu Norahia.)

  VastaaPoista
 10. Lumiomena, kuuntelin äsken joitakin muita Norah Jones -levyjä ja ne ovat hieman liian kesyjä minulle...auts;-)

  Soolis, mikä ihme tietopankki sinä olet! Kiitos! Korjaan tuon nimen ja tämä on nyt mun suuri suosikki ja just tämä esitys.

  VastaaPoista
 11. Soolis, meitä on täällä kaksi aikusita lukemassa ja moelmmissa lukee nimi Norah Jones;-) Ei siis pelkkä kuva, vaan MYÖS nimi. Mutta tämä on varmaan jotain just minua varten...

  VastaaPoista
 12. Piti oikein käydä googlettamassa ja Aselin on 13-vuotias tyttö, joka on kotoisin NOVA SCOTIASTA !!! Otappa selvää, tämähän on just sinun juttu !

  VastaaPoista
 13. ...Juu mutta sen videon alla on keskustelua eli kommentteja, ja siellä jokainen sanoo, että 'this is not Norah Jones'..

  VastaaPoista
 14. Soolis, minä tein saman. Se muu, mitä nyt ehdin kuunnella ei ollut minun tyyppistä, mutta...hän teki Somewhere over the rainbowin MINULLE nyt ihan uudeksi ja juuri sellaiseksi, joka tosiaankin on MUN JUTTU varmaan sitten Nova Scotiasta johtuen;-) On the other hand: Tuo laulu/sävelmä on kaunis, mutta o´len niiiiiin kyllästynyt Garlandin versioon, että melkein kuolen. Lähdin hakemaan levyä vain liittyen tuohon Leilan kirjaan...

  Ja minähän olen oman latuni kulkija. En pidä jostian vain sen takia, että joku on kuuluisa ja toinen ei. Odotan ja haluan elämyksiä ja niitähän minä yritän tarjota myös blogini lukijoille.

  Voihan Norah Jones olla hyvä, mutta nyt en millään muista, kuka oli se naislaulaja, josta kerran pidin Lumiomenan blogissa. Käveli videossa jossain metsässä, siinä oli mystiikkaa, jotain tummaa...hänestä pidin, mutta en enää muista nimeään...

  VastaaPoista
 15. Jos haluat nuorempaa polvea laulamaan, niin ota sitten tämä
  http://www.youtube.com/watch?v=rgeClYYoPaU
  :-))

  VastaaPoista
 16. Minäkin hiukkasen ihmettelin..
  oli niin lapsen ääni...
  No, mut tuokin meni tähän hgetkeen..

  Kaunis, kaunis tuo Iineksen kuva..iki-ihana!!

  VastaaPoista
 17. Allu, en jaksa nyt enää, kun tuo linkki on niiiiin pitkä ja päivä on ollut pitkä. Ei ikä merkkaa mitään, sillä Patti Smith on nyt korkealla mun kategoriassa.

  Huomenna on pitkä päivä ja montaa. Alfauros lähtee jo viideltä Hesaan ja tulee yömyöhällä. Tänään jäi kaikki, kun Bessu oli kylässä. Pistetiin vähän maailmaa järjestykseen.

  VastaaPoista
 18. Hanne, minä en ihmetellyt yhtään, sillä nykyään monet laulajat ovat muuntaumiskykysiä esiintyjiä. Ja tämä löytyi sieltä Over the rainbow -osastolta ja se vain vei mukanaan ja vie vastakin. Ei musiikki katso ikää. Joskus isoisän aikana oli joku Robertino...

  Minä JUMALOIN tätä Iineksen kuvaa!

  VastaaPoista
 19. Leena: Se oli Kate Bush, "hullu nainen ullakolta". Olen samaa mieltä, että musiikista ei pidä pitää siksi, että siitä "kuuluu" pitää. Itse olen minulle rakkaimmat artistit (Tori Amos, Kate Bush, Nick Cave, David Bowie, Leonard Cohen) löytänyt "itse" :)

  VastaaPoista
 20. Lumiomena, kiitos! Nyt taidan alkaa pitää myös laulaja listaa, sillä en musita enää mitään.

  Nick Cave! Ehkä et huomannut, mitä soitin kuumana blogissani suvella...Muistanet hänen kirjan Bunny Munrosta?

  Mun lista laulajista on jotain tämmöistä: Concha Buika, Leonard Cohen, Patti Smith, Ville Valo, Nick Cace, Scorpions (bändi), Andrea Bocelli, Billie Holiday, Chris Rea, Laura Fygi...ja nyt siis Kate Bush. Sitten jos puhutaan yksittäisistä levyistä, lista menee vähän erinäköiseksi, sillä esim. Jaggerin Angie on aivan huumava ja myös Bon Jovin Always ja moni, moni muu.

  VastaaPoista
 21. Norah Jonesilla on kyllä ihanan cooleja kappaleita.Luin hänestä ekan kerran yli 10 vuotta sitten TIME-lehdestä,ja kiinnostuin niin,että piti hankkia se eka levy.Suomesta ei löytynyt ja tilasin ulkomailta.Olen monesti huomannut,että jotkut laittaa jonkun artistin musaa tuonne YouTubeen joka sitten ei olekaan sen artistin laulama,vaikka niin väitetään.Tavalliset ihmisethän tuonne niitä videoita laittavat,niin pitää olla tarkkana.Tuo versio tuosta ihanasta klassikosta on muuten edesmenneen hawaijilaisen Israel "Iz" Kaʻanoʻi Kamakawiwoʻolen ukulelelle sovitettu versio,jonka sitten ovat monet muut artistit levyttäneet,kuten tämä nuori tyttö nyt.Ja tosi kiva versio onkin!

  VastaaPoista
 22. Jael, minä löysin tuon alkuperäisen esittäjän kyllä, mutta sitä en tiennyt että hän sen teki ENSIN. Kaikkihan taitavat pitää tätä Garlandin lauluna...

  Kuuntelin uesita Norah Jones biisejä. Tyttö on kyllä kovasti herttainen ja varmaan laulaa ihanasti, mutta musiiikkikin on vain makukysymys. Pidän vähän rosoisemmasta, kuten Concha Buika.

  Hän konsertoi Helsingissä su iltana, joten varmaan on ollut tarkoitus,e ttä vain hesalaiset hänestä saavat nauttia. Kuka ihminen pääsee arkiviikon vastaisena iltana monen sadan kilometrin päästä Hesaan! Minulla on silloin vielä Dinakin täällä, Reima on Puolassa ja ystävätär, jonka kanssa olisin lähtenyt konserttiin nyt kiinni noutajansa pennuissa...Kevät on muutenkin todella hektistä aikaa. Ainakin jos omistaa ison puutarhan.

  VastaaPoista
 23. Alunperinhan se on Garlandin laulama laulu,mutta tuon hawaijilaisen siitä sovittama versio,joka on sinulle mieleen ja joka minustakin on ihan kiva. Muuten,pari kautta sitten American Idolissa yksi kilpailijoista,Jason Castro,esitti tuon saman version kuin tuo pikkutyttö,ja hänen laulamana se oli myös tosi hyvä'.Etsi YouTubesta se Jason Castro,hän laulaa sitä mielestäni tuota tyttöä paremmin.Norah Jones laulaa mielestäni tosi kauniisti,jazzahtavaa musiikkia,mutta makukysymys sekin.Hänen isänsä on Rawi Shankar.
  Oi Concha Buika Helsingissä! Miksei hän tule tänne.....Harmi kun et pääse sinne. Voinkin kuvitella että puutarhanpitäjällä on paljon työtä just nyt.

  VastaaPoista
 24. Jael, ei se puutarha ollut este Hesaan lähdölle, vaan kaikki muu. Kyllä puutarha olisi muutaman päivän ilman minua selvinnyt, mutta eivät kaksi koiraa (Meri reissussa, Reima reissussa), ADHD-villakoira ja vanha noutaja.

  Kuuntelen Castroa tänään. Kiitos infosta.

  VastaaPoista
 25. Jael, Jason on 'sikasöpö'!!! Ja laulaa kauniisti. Miten harmi, että siinä kuvattiin ollenkaan niitä tuomariäijiä...

  VastaaPoista
 26. Muistan sen Castron; ihana poika! Aina hymyili! Minäpä kuuntelen kans!
  :D

  VastaaPoista