perjantai 23. huhtikuuta 2010

HAVE A BEAUTIFUL WEEKEND


The only reality is the dream. The only power is the love. The only duty is the beaty.

picture Country Homes & Interiors
Laura Fygi Dream A Little Dream  

20 kommenttia:

 1. Lähdin heti vastavierailulle kiitos vaan kommentista. Nasevia lausahduksia sinulta löytyy ja kirjoja joihin olisi ihanaa syventyä joskus kun pakolliset kirjat on luettu. On tullut ostettuakin monta herkkupalaa (kirjaa) ajatuksella "sitten kun on paremmin aikaa" mutta pahus kun aika ei tunnu riittävän, vai onko se vain huonosti suunniteltu. Palaan vielä tarkemmin tutkimaan, puutarha-jutut jäi vielä selvittämättä...

  VastaaPoista
 2. Hanne, I guessed;-)

  Olivieno, kun luin blogiasi huomasin kiireesi, mutta minusta tuntuu ihan samalta. Vuorokauden tunnit eivät riitä! Taas kerran olen aloittanut Uuden Paremman Elämän, jonka mkaan en nyt saisi istua tässä sinulle naputtelemassa, mutta kun...

  Tältä 'sivulta' löydät rollaamalla 'TO DO'-listan, josta näet aikomukseni ja sitä ennen ettei kenellekän jää epäselväksi, mitä aion, tein postauksen Here I come;-), jonka löydät joko hakukoneella tai rollaamalla alas ja klikkaamalla oikeasta alareunasta Vanhemmat tekstit. Suosittelen viime mainittua, sillä sieltä löydät puutarhakirjaviikon.

  Aikomukseni on selättää kiire ottamalla tiukasta vuorokaudestani kaksi tuntia per vuorokausi vain omaan liikuntaan ja hyvinvointiin. Ja entisestään tunnit vähenevät, sillä aion myös nukkua pidemmät yöt. En lue enää aamukolmeen! Minä en ole kone. Ihminen ei ole kone.

  Mukavaa ja rentouttavaa vikonloppua sinulle, Olivieno!

  VastaaPoista
 3. miks meitin kulunu keittiö ei ton näköne

  VastaaPoista
 4. Hannele, eikö se vois olla! Tämä kulunut on Laura Ashleya ja maksaa...hmmm...., mutta aika viehättävää. Kodikasta.

  VastaaPoista
 5. (nii meänkin punapyökkikeittiö maksoi :)

  VastaaPoista
 6. Hannele, mun mielestä ne maksaa kaikki - liikaa. Käyn huomenna VILKAISEMASSA vierasmakkariin tuommoista antiikkivalkoista pientä pöytää laatikolla yöpöytä/kirja-lamppu -tasoksi. Sen nimi on Meri ja meidän Merin entiseen huoneeseen se tuleekin. Oli kuvassa söpö kuin olisi samaa sarjaa tämän Ashleyn kanssa.

  VastaaPoista
 7. Suloinen kuva! Meilläkään ei ole kuvan tyyliä, mutta unelmissa siintää.
  Iloista viikonloppua! Koleaa luvattu, ei kiva, mutta hyväksyttävä se on.

  VastaaPoista
 8. Rita, it could be dreamy also in my kitchen...

  Soolis, ihanaa kun unelmat siintävät. Me tarvitsemme unelmia.

  Kiitos samoin! Kolea ei minua haittaa, melkein päinvastoin: menen puutarhassa tehokkaammin.

  VastaaPoista
 9. Tai "The love is my (only) religion", josta on HS:n mukaan tulossa elokuva kertoen John Keatsin kirjeistä Fannylle.
  Maailma olisi varmaan parempi paikka elää, jos noin. Silloin ei tarvitsi puhua islamista, protestanteista, lestadiolaisista, yms.

  VastaaPoista
 10. Peukaloinen, jo otsikko 'Rakkaus on minun uskontoni' sai hereille etenkin kun olin sitä ennen lukenut samaisesta lehdestä katolisen kirkon pappien pedofiilisistä rikoksista,joiden suojelina toimii/toimi itse paavi! Siis artikkeli 'Paha paimen' saa miettimään todellakin uskontojen oikeututusta!

  Minä aion nähdä Jane Campionin uuden elokuvan. Ja toivon totisesti, että saamme sen myös Jyväskylään!

  VastaaPoista
 11. Ilman unelmia ei ole mitään, niillä jaksaa läpi harmaan arjen. Kuva laittoi miettimään josko minun keittiööni tapettia.. Aurinkoista sunnuntaita, kevät palasi :)

  VastaaPoista
 12. Anne, näinhän se just on.

  Tämä kuva antoi minulle vastauksen siihen, mitä ehkä saan toukokuisena syntymäpäivänäni...jotain countrya...jotain rapistunutta valkoista...

  Jos otat tuon tapetin, joudut vaihtamaan myös huonekalusi siinä soffasopessa.

  VastaaPoista
 13. Vilkaisitko? Vai ostitko? Hyvää sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 14. Ich habe ein Geburtstag nach Valpurgis...dann DARF Lumimies das zu mir geben;-).

  VastaaPoista
 15. Tuossa kuvassa on juuri sitä tyyliä, jota haluaisin kotiini. Pelkkä valkoinen ahdistaa, mutta tuo tyyli - haaveilla saa aina :)

  Minä pidin tässä parin päivän blogitauon, kun eilen oli ystävien kesken naisten hemmottelupäivä kera kasvo- ja jalkahoitojen shampanjan ja fresitan. Nyt palailen takaisin kotimaailmaan kera puutarhatöiden, illalla tartun uuteen kirjaan.


  Kauneutta sunnuntaihisi ♥

  VastaaPoista
 16. Lumiomena, breikit ovat aina paikallaan. Ja hemmottelu.

  Minä pidän valkoisesta, mtta samall aon myös värinälkä. Sisustusmakuni on kääntynyt tanskalaisesta englantilaiseen ja ranskalaiseen countryyn. Myös syntymäpäivälahjani, jonka tänään sain esitettyä Lumimiehelle, liittyy tähän tyyliin. Seinä ja verhot ja muutama huonekalu kuvan tyyliin valkoista (white off tai egg white), muuuten pitää olla muutama huolella valittu väri antamassa voimaa ja iloa. Eihän valkoinen ole valkoinen ilman kontrastia!

  Muista se kirjalistadiili!

  Kiitos samoin, Lumiomena. Nyt lähden toista kertaa tänään tekemään muutaman tunnin puutarhailoa.

  VastaaPoista
 17. Mulla on kyllä mielessä pari tuolia ;)

  VastaaPoista
 18. Anne, älä mainitse niitä enää! Minä en melkein kestä...Miks meidän piti nähdä ne ollenkaan...

  VastaaPoista