perjantai 21. toukokuuta 2010

SITÄ SUN TÄTÄNyt menee sillä tavalla lujaa, että en melkein ehdi lukea...ja se on paljon sanottu. Minulla on menossa kiinnostava kirja, mutta valmistuu kai ensi viikolla joskus. Laitan siis nyt uusintoja ja kuvia ja semmoista. Nyt ei vuorossa viikonlopulle jännitystä, vaan semmoista softia ja kai enempi naisille...,vaikka en tiedä, onko olemassa erikseen mies- ja naiskirjoja. Se on aihe, johon pitää palata ajan kanssa. Aseentellisesti voi ainakin näin olla, sillä melkein riemusta repesin, kun eräs arvostamani  kirjallisuuden ammattilainen kovasti kehui Siri Hustvedtin kirjaa Kaikki mitä rakastin. Toivon, että Lumimieskin lukee kirjan viimeistään kesälomalla. Minun on lähdettävä puutarhaan, mutta älkää luulko, että vain raadan siellä. Aluksi vien mukanani ison kupillisen Robertsin suklaakahvia ja tämän päivän Hesarin...


4 kommenttia:

 1. Minusta ei ole niinkään erikseen 'naisten ja miesten kirjoja'. Tietysti on kirjoja, joiden asiakaskunta on naiset, ja kirjoja, joiden asiakaskunta on miehet. Mutta lähtökohtaisesti minusta kirjoja on tyhmää jaotella sukupuolittain.

  Tarkoituksellahan Hustvedtia kehutaan! Hän on loistava.

  VastaaPoista
 2. Tuure, olen periaatteessa täysin samaa mieltä. Ja sitten pitää tietysti sanoa se selviö, että on myös erilaisia miehiä ja erilaisia naisia. Elin pitkän tovin miehen kanssa, joka luki vain Kalle Päätaloa. Sinänsä Päätaloa mitenkään mollaamatta, mutta...ja minä en tykkää lukea mitään kaksoisagenttijuttuja;-)

  VastaaPoista
 3. :D Ymmärrän kyllä. Minusta kirjallisuuden hienoin puoli on se että se on kaikille sitä mitä se on.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Arvasin, että ymmärrät;-)

  Juu, se kirjallisuudessa onkin niin kiehtovaa, että toiselle koko elämä, jollekin vain hiekanjyvänen ja toinen tykkää tuosta ja toinen tästä. Minulle siinä on nyt tullut todeksi se,että kirjallisuus on kuin aava meri, täysin rajaton. Kun luin Elävältä haudatut, tajusin, että jokaisen upean huipun takana on vieläkin upeampi. Elämme Kirjallisuuden Kulta-aikaa!

  VastaaPoista