keskiviikko 5. toukokuuta 2010

KIITTÄEN, AURINGONLASKUA JA YÖMUSIIKKIA


Rakkaat lukijani, kiitos teille kaikille monimuotoisista muistamisista. Elän todellakin sekä virtuaali- että todellisuusmaailmaa, mutta yhä useammin ne kohtaavat toisensa. Niin monen kanssa olen jo sähköposti- ja kirjeystävä sekä facebook-kaveri. Viime mainitusta tuli mieleeni, että sinne en ole aikoihin ehtinyt ja tänään kun yritin, mikään salasana (kokeilin varmuudeksi kaikki!) ei avannut minulle sivuani. Joten tässä syy, jos joku on tavoitellut minua siellä ja tiedän, että on. Katsoin aamulla ilmoitusta, jossa oli kuvani ja luki: Wrong Leena N. Eikä ollut 'wrong', vaan minä itte!

Tämäkin päivää laskee iltaan tämän Merin ottaman kuvan myötä. Ja miten minulle tulikin mieleen, että pieni yömusiikki olisi paikallaan kaikille, jotka vain sitä haluavat. Kuvan sininen muistutti, mutta se ratkaisi, että pidän tästä kappaleesta paljon: Chris Rean Blue Cafe

Kiittäen♥
Leena Lumi

PS. Lukekaa kommenteista Bessun hieno ajatus puun istuttamisesta. Ja sitten, mikäli joku ei lue, niin kerron, mitä hän sanoo ikääntymisestä: "Naiset, älkää murehtiko ikääntymistänne: Ne ovat munat, jotka pilaantuvat, eivät kanat."
PPS. Tässä kuva elokuvasta The Door on The Floor, joka perustu John Irvingin romaanin A Widow for One Year (Leski vuoden verran). Elokuva olisi ollut hyvä ellei siitä olisi puuttunut kokonaan Ruth Colen kehityskaari. Ruth oli kirjan kantava hahmo, vaikka Marionin ja Eddien tapaamiseen vuosikymmenten jälkeen, tarina kauniina kaartuukin. Olen aina sanonut, että pitää elää Ruth Colen elämä tullakseen kirjailijaksi. Ruth on toinen kirjallinen alter egoni, Felicia Venhaug toinen. Menkää katsomaan , millä Lumiomena sai minut kyynelehtimään suloisesti tämän päivän päätteeksi.

11 kommenttia:

 1. Istuta puu vuosille,
  menneille ja tuleville.
  Istuta puu onnelle, sille joka tuli, meni, jäikin tai sille joka vasta tuloaan uumoilee.
  Istuta puu ystävyydelle, kaikelle sille mitä on ollut ja vielä tuleman pitää.
  Kilistetään kuohuviinillä sen katveessa.
  Sinusta Bestis kiitollisena ja vielä Onnea! Halaus Bessu
  Ps. Kiitos viimeisestä :)

  VastaaPoista
 2. Niin ja illan kevennys arvon naiset:
  " Naiset, älkää murehtiko ikääntymistänne. Ne on munat, jotka pilaantuu, ei kanat." ;D

  VastaaPoista
 3. Anne, kiitos, hieno on runo ja otan sen nahkakantiseeni. Istutimme puun niin, että sen alla vielä kilistämme. Yksi istumaryhmä on siinä liki.

  Kiitos itsellesi ja halit♥

  Täytyy varmaan viedä tuo kevennys johonkin postaukseen...

  VastaaPoista
 4. Tuo Merin ottama kuva on kaunis ja sopii hyvin syntymäpäiväsi iltaan. Tein pienen muokkauksen oman blogini päivityksen alkuun.

  Toivottavasti sinulla on ollut kaikin tavoin onnellinen päivä!

  VastaaPoista
 5. Lumiomena, kiitos!, minäkin pidän tuosta Aurinko laskee Päijänteeseen by Meri -kuvasta.

  Käyn vielä katsomassa, mitä olet osannut uusia - taas. Yritän ensin päästä faceen, kun Alauros tuli nyt tähän Supportiksi.

  Kiitos, päivä on ollut Täydellisen Ihana!

  VastaaPoista
 6. Allu ja minä istutin illalla sen puun, jonka Bessulta sain.

  VastaaPoista
 7. Olin niin kiireinen koko viikon etten ehtinyt onnitella!
  Joten nyt: Onnea Leena! Nostetaan malja elämälle, tälle huikealle seikkailulle jonka olemme lahjaksi saaneet! Toivon sinulle paljon lisää elämyksiä ja seikkailuja, nyt ja tuleville vuosille!

  VastaaPoista
 8. S., kiitos♥

  Minulla on aina kova seikkailun jano, jota vuodet vain lisäävät, joten maljojakin tarvitaan: Malja Seikkilulle, Malja Elämälle!

  Hieman kiitettä pukkaa täälläkin: Katsos puutarha ja sitten tulee vielä tyttären koira, joka on semmoinen erinomaisen vilkas, tänään hoitoon yli viikoksi...

  VastaaPoista
 9. Sinähän olet mainio esikuva siitä että ei ole tarve olle kuustoist tai kakskyt.

  VastaaPoista