sunnuntai 30. toukokuuta 2010

MUISTAKAA ARVONTA JA MUUTA


Muistakaa, että blogini arvonta on voimassa 6.6. puoleen päivään asti.  Osallistumispostaus on nimeltään Te teitte sen♥ja arvonta. Ko. postaus löytyy hiukan alas rollaamalla.Voittajalle on luvassa kirjoja.

Rivien väleistä ehkä olette huomanneet, että olen nyt liian kiireinen. Melkein niin, että en saa mitään aikaiseksi. Merin villi villakoira Dina tuli jälleen viikoksi 'hoitoon' ja sitten on tämä kaikki muu, minkä kevät tuo tullessaan puutarhaharrastajalle...Apua!

Päädyin kompromissiin. Luen parhaillaan kolmea aivan erilaista kirjaa melkein yhtä aikaa...mahdotonta. Lisäksi ensi viikolla olen lupautunut vähän sinne sun tänne, joten laitan teille jo rivien välissä lupaamani muutamat jännityskirjat uusintana. Uusia lukijoita on tullut niin paljon, että ainakin heille ne ovat aivan uusia ja mikä parasta, nyt olen saanut lukijoikseni myös dekkariharrastajia, mistä olen kovin iloinen.  Rakastan teitä kaikkia, mutta onhan se ollut silmin nähtävää, että olen kaivannut muitakin kuin Bessua kommentoimaan jännityskirjoja. Yritän lukea kaikille jotakin, mutta kadottamatta sitä ilon kipinää, minkä lukeminen tarjoaa. Koska on puutarhan kuumin aika, saatan uusia summassa jonkun puutarhakirjankin. Sitten onkin jo uusien aika - toivottavasti;-) Yritän myös parhaani mukaan vastavierailla blogeissanne. Tahtiini on niin totuttu, että siksi tämä ennakkoilmoitus: En ole nyt koko aikaa tässä koneen äärellä, mutta se ei tarkoita, että olisin kuollut tai unohtanut teidät!

♥:lla teidän Leena Lumi

2 kommenttia:

  1. Miten jaksatkaan lukea 3 kirjaa samanaikaisesti. Muutenkin,mikä on normaali lukuvauhtisi,siis kuinka monta kirjaa per viikko? Itse luin ennen ihan kauheasti kirjoja,mutta nykyään en vaan ehdi,niin ne menee silleen hitaasti lukien...aina pienin annoksin. Nyt kuitenkin Suomessa aion lukea varmaan enemmän kirjoja.

    VastaaPoista
  2. Jael, tein viime vuonna 140 kirjaa. Mutta onhan siinä aina mukana muutamia nopeasti tehtäviä. Tänä vonna haluan jäädä reippaasti alle sadan. Ja oikeasti pyrin siihen, että kirja ja viikko ja loma vapaa. Haluan lukea joskus jotain, mitä en tuo blogiin ja mitä en tee muistivihko vieressä. Nyt tilasi kirjakerhosta yhden sellaisen kirjan...

    Jael, näiden kolmen jälkeen melkein kevään kirjat ovatkin sitten jo ohi. Sitten vain kaikkea hömppää silloin tällöin:-)

    Sinulla on niin paljon sitä keittiötä ja muuta. Muistathan minun viikonlopun einesostokseni: What a shame! No, kohta alan keskittyä munakoisoherkkuihin.

    VastaaPoista