sunnuntai 9. toukokuuta 2010

KOTILOITA JA MUSCAREITA - SYDÄMELLÄ


Alfauros väittää, että olen viettänyt monta tuntia tänään koneella...Minusta tuntuu, että herroille tulee tietyssä iässä muistikatkoksia/harhoja/kuvitelmia/väärää ajantajua. Jokainen voi todistaa, että vain piipahdin hieman...ja eikö äitienpäivänä saa tehdä just mitä tahtoo: Ryhtyä vaikka Myyksi tai Peppi Pitkätossuksi tai uudelleen hipiksi...Yritän nyt kuitenkin erota teistä hetkeksi: Bis morgen tms.

Black coffee

6 kommenttia:

 1. Nautinnollinen kahvihetki - juuri tässä muodossa. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Rita, ole hyvä! (Minä en ole tässä,vaan haamukirjoittajani...;-)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lepoilua!Oma tietoneeni taas on tainnut mennä rikki ,joten kohtaa seuraa siitä pakkoloma.Menee koko ajan kiinni itsestään,välit yhä pienemmät.Virtajohde emolevyssä kai mennyt,toivottavasti saan kaikki tiedostot pelastettua.

  VastaaPoista
 4. Jael, mitä ihmeen lepoilua;-) Etkö musita mun kahden seuraavan viikon kauhuja. Ylihuoemman Reima jo Puolaan ja minä noiden hurttien kanssa täällä kahden, puutarha kaatuu niskaan, kirjat putoavat päähän, ensi viikolla kahdet visiitit, kampaaja, ensi talven polttopuut...Jos olen hengissä kahden viikon päästä, selviän loppuelämästä! Joudun takuulla ottamaa jonkun breikin, mutta teen ensin kirjan tai kaksi.

  Ihan kauheeta, tuo tekniikka taas. Se syö sun elinvuosia! Minä en edes tiedä, mitä on tiedostojen pelastaminen ja mulla on KAIKKI nyt tässä helvetin koneella...kaikki kuvat, novellit, runot, lehtijutut etc.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! Tervetuloa torstaina, odottelemme :)

  VastaaPoista