maanantai 17. toukokuuta 2010

MYLLYRANTA KESÄMATKAN KOHTEEKSI


Kuvan seinäkynttilälyhdyt sekä kaunis taulu ovat Myllyrannan Sisustuskeskuksesta Mäntästä. Siellä on myös vaikka mitä laidasta laitaan: patsaita, tauluja, Günter Schoulzin mutteriveistoksia (mieheni sai saksalaisen taiteilijan koripalloilijamutteriveistoksen syntympäivälahjaksi), kaikkea sisustukseen, valaisinliike, Luhdan osasto ja koruliike Silver Gallery, josta minä ostan omat koruni, sillä ne ovat erilaisia. Näkyy käden jälki!  Keskuksessa on myös aivan mahtava ruokaravintola, jossa voit nauttia herkuista Keurusselän  rannalla. Myllyrannasta löydät enenmän täältä. Ja katsokaapa kommenteista, mitä sanoo Myllyrannasta Anu, joka viime suvena meni sinne minun suosittelemana Suomen lomansa aikana. Kiva, että joku todella sai iloa ja hyötyä matkakohdelistastani...


9 kommenttia:

 1. Voi tuota vessapaperinpidäkettä!
  Kävin muuten syntymässä Mäntässä, "jokin" aika sitten...

  VastaaPoista
 2. Uskokaa Leenaa!! Kavin siella jo viime kesana, tietysti hanen suosituksensa ansiosta, hieno paikka!!
  Leena, mita mulle taksi kesaksi suosittelisit?

  VastaaPoista
 3. Vihreätniityt, se on aika hauska ja sitten tuo pinkki paperi...ihan muotijuttu! Mäntän sairaalahan oli kai aika suosittu paikka tuottaa maailmaan uusia jälkeläisiä. Äidin kotipaikaksi tuli Karjalan jälkeen Keuruu.

  Anu, miten minä nyt saan kaikki tämän katsomaan!

  Miten keksin uuttaa, kun itse olen täällä puutarhan ja rakkaan, vanhan koiran vaalijattarena.

  Anu, Vanha Rauma! Kai olet huomannut, mitä putiikkeja siellä on. Olen tehnyt niistä postauksia. Palaan tähän kesälomakohde aiheeseen vielä ja koko ajan enempi. Kai mun pitää tehdä lista...

  VastaaPoista
 4. Voi suositella, kiva ja kiinostava kohde. Tänne teimme Leenan kanssa yhden ikimuistettavan retken :) Tehkää tekin!

  VastaaPoista
 5. Anne, yksi aivan liian vähän. Syksyllä uudestaan, nyt ei ehdi.

  VastaaPoista
 6. Olisiko jotain lahempana Oriveden suuntaa? Isannan selka on viela vahan niin ja nain, joten en ole varma jaksaako sinne asti ajaa.

  VastaaPoista
 7. Anu, mun lista tulee tänään. Siinä on osin niitä samoja ja osin uusia. En osaa paljon sanoa suunnista ja kartosita mitään, mutta listan Savonlinna on idässä;-)

  Me aina pysätäään Orivedellä, kun oleme matkalla Poriin päin eli Luvialle. Tiesitkö, että IKEA avataan kesällä Tampereella? Tarkkaa kuukautta en tiedä, mutta sen pitäisi tapahtua ihan suviaikaan.

  VastaaPoista
 8. 27/5 avataan Mansen Ikea! Siis ihan kohta viikon paasta.
  http://www.ikea.com/fi/fi/store/tampere

  VastaaPoista
 9. Anu, onko se jo silloin! Yes! Arvaa, onko odotettu. Meiltä puolet lyhyempi matka Manseen kuin Hesaan.

  VastaaPoista