keskiviikko 19. toukokuuta 2010

TÄNÄÄN

Tahiti, Texas tai Dallas. Luultavasti Tahiti, sillä saartamme kutsutaan Suomen Tahitiksi;-)
Alakuvassa Olga meni kylmään veteen kuin ei mitään, mutta hän onkin Nova Scotiasta...
Alimmassa kuvassa Vaahtera kukkii 1. Aion kuvata teille samasta paikasta muutamaan kertaan nyt ja sitten vielä syksymmällä, jos joku muistaa muistuttaa. Siellä, missä nyt näkyvät valkovuokkopehkot, on myöhemmin iiiriksiä ja se puu oikealla, joka näyttää risulta, on upea, nuori pilvikirsikka, joka aukaisee kukkansa millä hetkellä hyvänsä. Ja takana näkyy kukkapenkki, jossa edellisvuonna oli 112 narsissia!

10 kommenttia:

 1. Onpas Olga-neiti vielä sportti, iästään huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Allu, hän on sitä nimenomaan vedessä. Uimaan ei vielä laskettu, sillä vesi oli tosi kylmää. Olga-neidillä on oikein lääkärin määräys uida. Ennen hän teki sitä ilman 'määräystä'. Aina.

  VastaaPoista
 3. Miten kylmää vesi nyt on? Olga näyttää niin herttaiselta tuolla vedessä!

  VastaaPoista
 4. Jael, tiedätkö, yritin vesivaeltaa ja tulin sieltä pois kuin ampaistuna. Mittaria ei ollut mukana, mutta Reima arveli, että 12 astetta. Päijänne on iso vesi ja myös Suomen syvin järvi. Olga on kuin syntynyt veteen. Näillä roduilla olisi suotavaa olla oma ranta tai sitten ranta muuten ihan liki.

  VastaaPoista
 5. Piti tulla vastavierailulle kurkistamaan Olgaa. Meidän edellinen tolleri saavutti 11-vuoden iän ja sitten oli kolme vuotta ilman koiraa. Pakko oli palata samaan rotuun :)

  VastaaPoista
 6. Katja, ei mekään vaihdeta. Ensin meinattiin, että pienempi, mutta sille ei voi mitään, että tämä sensitiivinen ja persoonallinen neiti on ryövännyt meidän sydämemme sateenkaaren tuolle puolen. Koirassa pitää olla sopivasti omapäisyyttyä ja luonnetta, mutta myös sitä uskollisuutta ja lempeyttä, mitä me mieheni kanssa nyt löydämme vain tollerista. Toki pidämme kaiksita koirista, mutta tämä on meidän rotu. Novascotiannoutajat eivät ole niin pitkäikäisiä kuin vaikapa labbikset, joten...Olga täytti 12 vuotta 24.4. Miehelläni on kaksi härkää eli haastetta, mikä vain pitää hänet nuorena;-)

  Kiva, että kävit! Tule toistekin!

  VastaaPoista
 7. Siis Olga on nuortunut silmissä. Vesi tollerinn elementti.
  Joka satamääräiset narsissi kukkivat noin upeasti?
  Ihana piha kuva, tunnelmaa..

  VastaaPoista
 8. Anne, olemmekin päättäneet viedä Vanhan Neidin vesihoitoon nauttimaan joka ilta ellei sada kaatamalla.

  Anne, viimeiset valkóiset aukeavat tänään...

  VastaaPoista
 9. Helteestä on nautittu! Mutta tervetullutta on myös viileämpi keli.

  Olga vedessä, ihanaa! Kissat oleskelevat lattioilla, etsivät viileämpää alhaalta.

  VastaaPoista
 10. Soolis, kunpa olisi kohtuullisesti lämmintä. Se riittäisi minulle.

  Otin Olgan sisälle puutarhasta tnti sitten, sillä täällä on taas mielettömän kuuma. Vanha Neiti makoilee isolla partsillamme, kunnes sinne alkaa porottaa, jolloin ymmärtää tulla sisälle.

  Minä en edes tiedä, kärsivätkö kissat kuumuudesta, kuten koirat...

  Katso tuota vaahteran oksaa. se on vasta noin kukalla ja talon toisella puolella jo lehdessä. Kallio tarjoaa pitkään lämpöä syksyllä ja keväällä pitkään viileä. Tuo vaahtera on parvekeelämämme pelastus ja tietysti iso varjo.

  VastaaPoista