lauantai 5. kesäkuuta 2010

KYLMÄN JA TUULISEN PÄIVÄN UNELMAA


Täällä on kylmää ja tuulista. Välillä sataa. Päivään tuli kummasti lämpöä, kun sain tämän tervehdyksen Unelmalta. Palloesikko on kuvattu hänen puutarhassaan. Kiitos Unelma! Nyt piristyin niin, että lähden istuttamaan jälleen yhtä kärhöä kiipeämään pitkin vanhaa luumupuuta. Istutan myös kymmenennen (sic!) kartiovalkokuusen. Onneksi Alfauros jakaa tämän harrastuksen kanssani...

6 kommenttia:

 1. Oletpa saanut ihanan tervehdyksen! Meilläkin päivä on sujunut pihahommissa; Kävimme puutarhamyymälässä, jo viidennen kerran tämän kevään aikana.

  VastaaPoista
 2. Vitsit! Miten minäkin voittaisin tuon kylmyyden, kun en millään saa nyt itseäni ulos. Mukavaa tekemistä kyllä riittäisi. Tuuli on tosi kylmä meilläkin ja tuntuu, että nyt ne vanhat koivut kaatuu :)

  Lähden Unelman puutarhaan...

  VastaaPoista
 3. Täällä on myös tuullut jo monta päivää, oikein puhuri puhaltanut! Tukka lähtee päästä ulkona!
  Onneksi on viikonloppu, nautitaan !

  VastaaPoista
 4. Nätti tuo esikko. Minäkin haluan tuollaista kylmää ja tuulista,edes vähäsen.Mulla on täällä kuuma....

  VastaaPoista
 5. Kaunis kukka tuo palloesikko. En ole ennen moista nähnytkään. Tiedän, että on tosi paljon kauniita kukkia ja kasveja näkemättä.

  Eikö olekin kylmää ja tuulista. En saanut pestyä makkarin parvekkeen ikkunoitakaan kuin sisäpuolelta.

  "Laulaisin sinulle lempeitä lauluja" on ihana mukaansatempaava kirja. Nautin siitä ja luen sitä päivisin. Se on nautinto jonka olen nyt itselleni suonut.

  Mukavaa lauantai-iltaa!!

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, minä taisin käydä viidennentoista kerran;-)

  Runotalon Sari, minä vedin farkut jalkaan ja vanhan anorakin päälle ja kyllä se siitä sitten lähti. Nyt saunaa ja sitten grillausta.

  Soolis, onneksi on viikoloppu!, mutta nyt uupuu niitä leffan 'tykötarpeita'. Unohdimme, kun olimme niin tohkeissamme puutarhamyymälässä.

  Jael, akunishan se on ja kiva softi lila väri. Sinähän olet tulossa kohta Suomeen, joten toivotaanko nyt sinua varten tämän kelin jatkuvan;-) Olgakin tykkää, mutta Alfauros ei.

  Ulla-Kristiina, ei ole minullakaan tätä kukkaa puutarhassani. Voi, kuinka lumoava päivä sinulla onkaan: Saa päivällä lukea ja vielä niin mukaansa tempaavaa kirjaa.

  VastaaPoista