maanantai 28. kesäkuuta 2010

JUHANNUSRUUSUT VARISEVAT VALKOISTA LUNTA


Juhannusruusut varisevat jo suven valkoista lunta. Olga odottaa siiliä kupille, että saa 'vahtia';-) Kuva otettu about tunti sitten. Nyt vihdoinkin lukemaan. Huomenna ei vielä uutta, vaan kiva suviuusinta eli kirja, jonka minä luen joka kesä aina uudestaan. Iltapäivä vilahtaa Bessun kanssa tämän sillan likellä herkkuja syöden ja illalla viemme Ukkometson kanssa Hänen Ylhäisyytensä uimaan. On siinä taas ohjelmaa huomiselle...Bis Morgen!

7 kommenttia:

 1. Voi sitä söpöä Olga-neitiä. Mun kommentteja on muuten taas hävinnyt tai oletko sensuroinut? Ei kai, kyllä ne oli ihan kilttejä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on mökillä vähintään satavuotias juhannusruusupehko, eivät koskaan ole pettäneet juhannusta olematta kukkimatta :D juhannusruusu on aina ollut lempiruusuni, jos sellaisesta voi puhua. Kaiken kaikkiaan pidän sen hienostuneen valkoisista kukista ja herkistä lehdistä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuva! Ja Olga on ihana!
  Mukavaa ja aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Lunta kesät talvet kaikki :)

  Jos on paljon kirsikkapuita ja niiden kukinta päättyy samaan aikaan, tulee kirsikankukkien ihan pienistä terälehdistä hiano lumisade. Juhannusruusun isot terälehdet muttavat katsojan hirmu piäneksi :)

  VastaaPoista
 5. Allu, minä en ole vielä koskaan sensuroinut sinua! Aina olet ollut piristävän asiallinen ja huumorillinen myös;-) Sää oot itte ne hukannut...

  Olga on uhuuuuu♥ Tänän on luvattu kuumaa päivää, joten hyvä, että illala uimiseen aikaa. Eilen ei ollut.

  Susanne, Olga on mun 'aurinko, tähdet ja kuu'. Ja kiitos samoin!, tiistaihan voi tuoda vaikka mitä mukavaa tullessaan...

  Isopeikko, luonto tietä parhaiten: Lumi on maailmassa ihaninta;-)

  Kirsikankukkien lumi on tosiaankin se kevään ensimmäinen kukkalumi. Sitten juhannusruusut ja kenellä on valkoisia pioneita, sitten niiden lumi. Joskus on hyvä olla ihan 'piäni'.

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana kuva jossa kaikki kohdallaan - juhannusruusu, kaarisilta ja Olga : )

  Laitoin muuten minun sähköpostiosoitteeni blogini oikeaan yläkulmaan kun sitä viimeisessä kommentissasi kyselit.

  Terveisin Erjuska : )

  VastaaPoista
 7. Erjuska, kiitos! Viime vuonna siltaa kiipesi keijunmekko, mutta sehän on yksivuotinen, joten tänä suvena mukavuudenhalu voitti. Keskityn nyt sataa Olgaan.

  Huomasin meiliosoitteesi ja luulin, että en vain ollut sitä aikaisemmin nähnyt;-) Kirjoitin sulle jo!

  VastaaPoista