maanantai 14. kesäkuuta 2010

JA MITÄ MUUTA KULLEROIDEN VIIKOLLA...


Tänään ajattelin fyysisiä suoritteita;-) (lue: huushollia ja puutarhaa). Ja aikaisin nukkumaan sillä Alfauros nostaa minut huomenna ylös jo klo 6.30 nauttimaan molemmat aviisini ja Robertsin suklaakahvin, sillä aion katsoa Huomenta Suomi -ohjelman, jossa esiintyy kirjailija Max Manner. Se ohjelmahan alkaa jo yöllä eli jotain klo 5 tms., mutta Maxin osuus alkaa saamieni tietojen mukaan about klo 7. No, aamut eivät ole minun juttuni, mutta tämän kerran...

Vähän myöhemmin lähdenkin jo reippaasti Bessun kanssa Kodin Ykköseen, jossa taas kaikkea turhaa ja tarpeellista. Lounas siellä. Ja päivä päättyy suloisesti addiktisarjaani Brothers & Sisters.

Aloitan uutta romaania, joka ei ole nyt ihan uutuus, mutta yksi niistä, joita minulle on suositeltu about parikymmentä. Tällä viikolla tulee kuitenkin aivan uutuuskirjakin, joka on houkutteleva ja herkullinen. Sen lisäksi löysin kirjayllystäni Lena Andersonin herttaisen Maijan aakkoset (Majas Alfabet, Weilin&Göös 1987, suomennos Hannele Huovi), josta tarjoan muutaman kasvin kera Lenan runon. Eli näin mennee alkanut viikko, mutta nyt
Monday, Monday
Mukavaa, vahvaa viikkoa teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Eikös Huomenta suomenkin voi katoa netistä ;-D mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tuure, tiedät minut ja tekniikan...Joskus vahingossa osun johonkin...

  Tämä sopii nyt, koska tein ne treffitkin aamuvirkun Bessun kanssa. Muuten en lähtisi aikaisin mihinkään.

  VastaaPoista
 3. Joskus fyysiset suoritteet ovat tarpeen, joskus välttämättömyys ja toisinaan suuri ilo. Parasta, jos ne ovat tarpeen ja iloksi! Ainakin ostosreissu ja lounastaminen Bessun kanssa sekä suosikkisarjan seuraaminen kuulostavat ihanalta.

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Lumiomena, nuo kaikki kivat, mitä luettelit, ovat huomenna;-) Tänään siis siivousta, joka on elämän hukkaan heitettyjä tunteja, kitkemistä (ihan pakko), reipas lenkki (tein jo)ja nyt pyykkikone pyörimään ja loppu onkin sitä 'pyykin selvitystä'. vain miehet luulevat, että kun on pyykkikone, that's it!

  Tomorrow is another day!

  VastaaPoista
 5. Terveisii Englannist.
  Mukavaa viikkoa itsellesi.

  VastaaPoista
 6. Hannele, varmaan hieno reissu!

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista