perjantai 25. kesäkuuta 2010

YOU AND ME


The Windmills of You Mind

12 kommenttia:

 1. Video ei taaskaan aukea Saksassa, mutta kappale on kyllä tuttu, en vaan tiedä, kenen esittämänä sinä sen laitoit blogiisi. Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Uuuh, olipas koskettavaa..suorastaan hipelöivää. Stingiksi tunnistin kyllä. Ihanan jazzahtavaa. Tytär pyysi kanssaan Stingin syksyiseen konserttiin. Kyllä olin otettu.

  VastaaPoista
 3. Allu, voi p!, miten ihmeessä Saksassa ei kuulu mun biisit!

  Tämähän on Michael Legrandin kappale, jota monet ovat esittäneet. En tiedä, miksi vuosi sitten ja taas nyt, halusin sen nimenomaan Thomas Crownin esittämänä. Minähän soitin tämän Päämiehelle päivänä, jona hän täytti pyöreitä. Tämän ja pari muuta 'meidän laulua'.

  Kas kun et ihmetellyt, mitä kummaa Leena on nyt pihalleen istuttanut;-) Kaduinkin syvästi, kunnes huomasin noiden yölentäjien pitävän kasvia päiväaikaisena lepokotinaan. Oikeasti en´edes tiedä, ovatko nuo kiitäjiä, yökkösiä vai mitä, mutta hurmaavia ovat. Kuvani ei anna käsitystä noiden yön lentäjien koosta eli olivat aika suuria. Jos tunnet lajin, kerro minulle!

  VastaaPoista
 4. Rita, pidän kyllä Stingistä, mutta tuossa luki Thomas Crown. Laitappa hakuun The Windmills of Your Mind ja Thomas Crown: Se on siinä. Tämä biisi on osa meidän musiikkia, mutta ihan sieltä viiden joukosta. Yksi on tunnettu laulu elokkuvasta Love Story eli Where do I begin...

  Joskus levy ja sen video eivät kohtaa. Tässä Crownin kohdalla tyydytti sekin puoli.

  Kaikki jazzahtava menee mulla päähän kuin häkä;-)

  (Toivottavasti sait naurut kertomuksestani, joka on TOTTA. Aikanaan isälleni ja äidilleni kävi vähän sama, mutta ei noin 'paha'.)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Hannele, mutta mukisi lainaaminen oolis kuin kutsuisi lisää draamaa sisään...Mulle tapahtuu aina liikaa. Yritän nyt hetken olla hiljaa suvanossa,sillä kirja, jota luen, on haikean, surumielisen rauhoittava.

  VastaaPoista
 6. Sting tämän laulaa, ihana versio.
  Elokuvasta The Thomas Crown affair.
  Crown ei siis ole laulaja, tämän halusin nyt vain korjata. Toivottavasti ei haittaa, että korjasin tämän tiedon.
  Stingillä on ihana pehmeä ääni.

  Tunnelmallista juhannuspäivän jatkoa.

  VastaaPoista
 7. Soolis, ei yhtään haittaa! Itse asiassa olin äsken juuri yuotubessa asiaa ihmettelemässä ja sitten kun painoin kohtaa jossa taas Thomas Crown ja nyt luki myös Sting, niin ihan sama, lumoava kappale sieltä soi. Tämän takia, kun niissä lukee väillä muuta kuin esittäjä, laitankin aika useasti vain kappaleen nimen.

  Nyt tuli sitten mieleen, että millainenhan tämä filmi olisi, jos tunari tällainen...ja tuo mies on aika vetävän näköinen, siis kelpais mullekin.

  Löysin Stingin vasta muutama vuosi sitten ja se oli vain ihan jonkun yhden laulun takia, kun ostin koko levyn. Niin se mulla menee. Tämä biisi ja Stingin esittämänä olisi mun 10 parasta biisiä listallani ehdottomasti. Pidän tässä kaikesta!

  Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 8. Oih, ovatpa ihania! Hieno väritys! En ole varma mitä nämä ovat. Jos löydän kirjoistani/netistä, palaan asiaan.

  VastaaPoista
 9. S., ne ovat Lehmuskiitäjiä. Eräs Kiltti Ötökkäherra tunnisti ne Lumikarpalon puolella. Meillä on yli kymenen lehmusta tontillamme. Minä yllätyin niiden koosta ja tietty tuosta kauneudeta. Latinankielinen nimikin löytyy Lumikarpalosta.

  VastaaPoista
 10. Hyvä tietää! Minulla on ollut vähän matalalentoa kaikenlaisten kiireiden ym. takia enkä ole ehtinyt paljon blogeihin ym.

  VastaaPoista
 11. S., kaikilla on nyt kiireitä. Minä lähden nyt isuttamaan rauniokilkkaa ja sitten kitken, kitken, kitken...

  VastaaPoista