keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

HYVÄNEN AIKA SENTÄÄN!


Mikäli sinulta jäi näkemättä puutarhani Ihana piha -ohjelmassa ja haluat sen vielä nähdä, niin linkki toimii vielä. Rollaa alas ja etsi postaus, jonka otsikko on Hyvänen aika sentään!
Voit löytää saman kohdan myös hakukoneella. Sitten vain klikkaat sitä MTV3:n linkkiä ja ohjelma alkaa pyöriä.

7 kommenttia:

 1. Ihana kuva, kuin satumetsästä.

  VastaaPoista
 2. Unelma, hyvin arvattu;-) Tämä mongoliavaahterametsikkö oli tyttärellemme aina Satumetsä.

  VastaaPoista
 3. Hannele, kiitos!, täällä minä viihdyn.

  VastaaPoista
 4. Hyvä olit siinä,harmi vaan ettei sua tai puutarhaasi siinä enemmän näkynyt...

  VastaaPoista
 5. Olimme silloin juuri reissussa, kun uusinta tuli, mutta nyt kävin katsomassa ohjelman.
  Varjelkoon, miten ihana paikka teidän pihanne on. Sileää kalliotakin parissa kohtaa. Kuin Mäntyluodon Kallossa.
  Kukkia paljon ja erilaisia pieniä lepopaikkoja. Ihana, ihana...


  Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Jael, muistaisin, että siinä ohjelmassa puutarhavierailun kesto on 3 minuuttia. Siis 3 minuutin kuuluisuus ja 3000 tuntia kitkemistä;-) Meillä on neliöitä 3000 ja kasveja viimeisen laskun mukaan 300 + varjolilja, joten ei mahdu millään, ei millään. MINUA kuvattiin liikaa. En ole ENÄÄ sen perään kipeä. Kyl sää tule tämä näkemä jos eletä, mut sit tule 'prime time'.

  Ulla-Kristiina, on tämä ihana, mutta siinä kalliolla on semmoinen kasvialue, jossa kulkee keskellä polku ja sen polun molemmin puolin on ensin kuunliljat ja sitten toisella puolella ihan täynnä päivänliljoja ja toisella keltakurjenmiekkoja eli keltaista iiristä. Se paikka on hvyin märkä. Siirsin niiden kukkien takia kuvausta jo viikolla, enempää ei sallittu ja ne perhanat olivat ensimmäisen kerran 25 vuoteen kukkimatta viikko juhannuksesta! Sen polun nimi on Keltainen polku ja toivoin, että sitä ei kuvattaisi ollenkaan, koska ei kukkinut, mutta mitä voit!

  Se sama näkyy alempana kuvassa, jossa näkyy kallio ja kukkivat hedelmäpuut ja siinä niiden kasvien ei tietysti vielä tarvitsekaan kukkia, koska alkusuvi vasta.

  Puutarhanhoito opettaa sietämään aina jossain epätäydellistä ja minulle tämä tekee vain hyvää, sillä olen ollutkin liian perfektionistinen.

  VastaaPoista