perjantai 5. maaliskuuta 2010

YLLÄTYSTUNNUSTUS!

Sain tämän yllätystunustuksen Lumiomenalta. Kiitos! Hän ei maininnut syytä, mutta arvelen, että tämä liittyy jotenkin Prinssi Edwardin saareen, Tummana päilyvään aallokkoon (Lake of Shining Waters) tai Suloisuuden valkeaan tiehen (The White Ways of Delight) ja ehkä myös kylpemiseen kuun viilessä tulessa...Tunnen saaneeni arvonimen Anne of Green Gables 

Annan tämän edelleen Iinekselle ja Hannelle, joiden huumaavat kuvat tuovat väriä elämään sekä Soolikselle, joka pitää täydellistä elokuvablogia, minkä ansiosta itsekin on tullut raivattua aikaa kirjoilta ja katsottua useampi filmi kuin vuosiin.

12 kommenttia:

 1. Kiitos ja kumarrus ! Lämmittää mieltä!

  t. SOOLIS

  VastaaPoista
 2. Hannele: Tytöt tahtoo pitää hauskaa!

  Soolis: Not at all, not at all;-)

  VastaaPoista
 3. Leena: Voihan tuo tunnustus liittyä Prinssi Edwardin saareenkin, mutta ajattelin blogiasi ihan ylipäätään - sen valovoimaisuutta!

  VastaaPoista
 4. Lumiomena: Oih!, olen aina halunnut hohtaa! Kiitos♥

  (Minä en ole koskaan jakanut omaa Tunnustusta, mutta tämä herätti minut, joten ans' kattoo ny...kuva on jo, mutta ei sitä ihan vielä voi...)

  VastaaPoista
 5. arvelee, että tämä liittyy innostuneiden hyönteisten päivään, jota tänään vietetään Kiinassa ja Koreassa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kiitos leena ja iso halaus sulle ihanainen!!!

  VastaaPoista
 7. Hanne, ole hyvä♥

  Peukaloinen, ai niin se!: Hurmaantuneiden Hyönteisten Itämainen Iltapäivä;-) Kiitos, että muistutit!

  VastaaPoista
 8. Jael, niin on! Erityisen iloinen olen, että se tuli Lumiomenalta, koska...hän tekee hurmaavaa, omannäköistään blogia, jossa paljon kirjoja, herttaisuutta ja hyvää mieltä.

  VastaaPoista
 9. Lämmin kiitos tunnustuksesta, joka ilahduttaa mieltä, etenkin kun olen juuri lähdössä kuvaamaan metsään! Tuli uutta inspiraatiota.

  VastaaPoista
 10. Iines, haluan kaikkien löytävän sun kuvat! Ne ovat niin erinomaisia, että eipä kestä kiittää. Se double-tilhisarjakin...;-)

  Nyt odotamme kaikki jännityksellä, mitä löydät metsästä...

  VastaaPoista