tiistai 9. maaliskuuta 2010

SHE IS UNIQUE


photo by Helen Mirren Private Collection
(In The Frame Helen Mirren  - My Life in Words and Pictures, Weidenfeld & Nicolson 2007)

2 kommenttia:

 1. Tämä on erikoinen, ja upea, kuva Helenistä. Sitä en tiedä tupakoiko hän oikeasti, toivottavasti ei, koska tupakointi on ällöä ja epäterveellistä, mutta sillä ei ole nyt merkitystä tämän kuvan kohdalla.

  VastaaPoista
 2. Soolis, kuvan alla on Helenin teksti (hän muuten on itse kertonut koko tarinansa, mikä tuo likeisyyttä ja valottaa häntä): "This was the shoot that I counted at least twenty people on set to take just the one shot of me. It was never used."

  Kyllä Helenillä taitaa olla tupakointi pahe tai olla ainakin ollut, sillä löytyy muita kuviakin kera savukkeen. Kirja on kuin päiväkirja ja sisältää paljon kuvia mm. kulissien takaa näytösten väliltä ja perhe-elämästä, jossa koirilla, puutarhalla ja perheyteydellä yleensä on vahva osansa. Mutta: Helen oli aikanaan todella boheemi ja minun mielestäni hippi ja aina taistelemssa jonkun asian puolesta.Tässäkin kohden tunnen voimakasta samaistumista ja on muutakin...vaikka en olekaan kuuluisa, en britti, enkä Dame;-) (Enkä ole tupakoinut 23 -vuotissynttärini jälkeen.)

  Erittäin jänniä kuvia nyt minulla. Osa on otettu oscar-gaalasta ja siitä, miten gaalaan valmistauduttiin...ja sitten tietty hurja nuoruus.

  Tästä kuvasta pidän erityisesti, koska aivan kuten jossain Marilynin kuvassa Marilyn, niin tässä Helen on 'poissa'.

  VastaaPoista