perjantai 19. maaliskuuta 2010

FEAR LESS, LOVE MORE, SLEEP TIGHTER

Viikonloppu tekee tuloaan. Ja talvi tuli takaisin. Ajattelin olla itsekäs ja viettää viikonloppua...Lähden kohta humputtelemaan kaupungille ja huomenna taas olisi jotain menoa. Luvussa myös hyvin kiinnostava kirja! No, voisiko joku edes kuvitella, että tarjoaisin teille muuta kuin kiinnostavaa luettavaa;-) Ajattelin myös nukkua tosi pitkät yöt, sillä viikolla luen pikkutunneille. Leikin olevani karhu talvipesässään, joka ei vielä tiedä keväästä mitään...

Silti olen päättänyt, että kevät alkaa ensi viikolla! Se tulee näkymään myös blogin kirjoissa väistämättä. Ja ensi viikolla on Jyväskylän Kirjamessut, jonne tietysti menemme. Joten tässä niinkuin yritän toivotella mukavaa kevättalven viikonloppua. Saatan laittaa viikonloppuna yhden vanhan romanttisen novellini tai olla laittamatta...en tiedä vielä.

Voikaa hyvin Kaikki Ihanaiset Lukijani ja  nauttikaa viikonlopusta ja läheisistänne, joihin toivottavasti laskette mukaan perheen lemmikit. Kuvassa nukkuva 'nalle' on sisareni miehen, Pekka Mäkisen kuvaama.

♥:lla Leena Lumi 

13 kommenttia:

 1. Kiva nukkua karvaisen karhun kainalossa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua, rentoa ja unirikasta!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva karhusesta...
  Uskon, että se kevät tulee ens viikolla...Tuuli on jo matkalla...
  Kiitos viikonlopun toivotuksistasi toinen ihanainen!!


  Nautin tästä viikonlopun alusta...
  Laitoin saunan päälle, saunakalja,
  lukemista , monta kirjaa lähellä, kesken...ja aion katsoa ykköseltä sen "toisia naisia"..
  tekis mieli lakua...

  huomenna alan korjailee ylkkäreitä!!

  VastaaPoista
 4. Takatalviko teillä? Siis kevät oli jo tulossa ja nyt taas talvi...toivottavasti se kevät pian tulee,teillä on ollut pitkä talvi.Täälläkin pieni takatalvi,josta minä olen iloinen,mutta huomenna sekin loppuu.Eilen blogimiitistä tullessani illalla oli vain 14 astetta,ihanaa! Mukavaa viikonloppua Leena!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua sinullekkin! Rentoudutaan ja nautitaan olostamme. Kevät alkaa pikkuhiljaa hiipiä mieleen, sisustukseen ja rintaankin.. :)

  VastaaPoista
 6. Hannele, nauti onnestas!

  Soolis, kiitos samoin!, vaikka vähän epäilenkin ettet sinä niin viikonloppuna nuku, vaan ehkä kukut;-)(lue: valvot)

  Hanne, sun viikonloppu kuulostaa ihan nastalta, paitsi ne ylkkärit...Se on turvallinen tunne, kun on monta kirjaa lähellä ja kesken.

  Kävin tänään katsomassa ihania värssyjäsi kera kuvien...palaan vielä ajan kanssa.

  VastaaPoista
 7. Jael, mihin sinä katosit;-) No, eilen tuli lunta kunnolla ja tänään oli minulla aamulla lumityöt ja nyt vielä Reimalla. Pakkasta ei kylläkään nyt ole joten tämä taitaa olla sitä 'uusi lumi on vanhan lumen surma'. No, minä pidän kunnon talvesta, mutta tuntuu, että voisihan se kevät nyt jo tulla. Ehkä ymmärrät Jael, miksi toivon nyt, että aika pysähtyisi: alkaa O:lla, on kaikkein suloisin, punainen Lady, pehmein, silkkiä ja samettia, pyyteettömin...en voi nyt odottaa edes syyskuuta, jota rakastan omenoiden ja muunkin takia. Omenakuussa varmaan kaikki on jo toisin...

  Mukavaa viikonloppua, Jael!

  Anne, saa tulla, mutta ei liian lujaa...Juu, nyt vain ollaan kuin ne kuuluisat Ellun kanat.

  VastaaPoista
 8. Joko sie palasit humputtelemasta? Toivottavasti oli ihanaa - tai jos olet kaupungilla, niin toivottavasti on nautinnollista! Kauniita unia ja nuku pitkään. Niin minäkin tekisin, jos meillä nuo kaksi luonnon omaa herätyskelloa eivät olisi ihan niin aamuvirkkuja :)

  VastaaPoista
 9. Juu, mie palasin, kun tämä ol semmone 'kevythumputtel extempore'. Osti jottai fiinii suve juhlii varte ja sit enemp tai vähemp sit tärkiää ja kaunist turhuut, jost Waltar kirjotta ni kauniist.

  Mut humputel helpotta, ny henk kulkkee ja mie mieti täsä, et oo unohtant jottai vaa e saa päähä mitä se ois...koht ota hyvi erikoise kirja ja vettäyry siihe maailma, jon kukkaa ei yl...mut jottai mu piti muistaa...

  Juu, ja aamust nuku tosi kaua ku meil o enää tuo vanh koirakel, jonk Ukkomeht vie pisil jo anivarhai ja hyö noutaat samal aviisit, mut palaa sit takas maat.

  Mee sieki jo nukkuma, et jaksas aamul su mukuloittes kans vehrat. Huome o päiv uus. Siul ja miul, meil kaikil. Nii mie uso.

  Ai nii, huome yritä sin erikoise kukkapuotii, jost Susaki o oll kiinnostunu...ans katto kui ny käy...ja sitt mennää mei Meri tykö ja illal o filmii ja herkuloi.

  VastaaPoista
 10. Kirjamessuja täälläkin odotellaan jo kovasti! Tänä vuonna olen siellä töissä MLL:n merkeissä kolmisen tuntia ja sitten itse sukellan nauttimaan kirjojen maailmasta. Tänä vuonnahan nuo ovatkin isot messut, kun on samassa yhteydessä kauneus&muoti, vapaa-aika jne.

  Oi, kerrohan jos vihdoin osuit sinne salaperäiseen kukkapuotiin;)

  VastaaPoista
 11. Susa, katsoin juuri lippujamme ja siinähän onkin todella muuta kuin 'vain' kirja&viini eli vapaa-aika ja muoti&hyvinvointi samassa.

  Viime vuonna oli ikimuistoista, kun ostin KOLME Tabermannin Eroottiset runot -kirjaa ja hän signeerasi ne antaen vielä pitkän halauksen ja kunnon poskimoiskut. Taisimme nauttia lasilliset valkkariakin yhdessä...

  Kuule, siellä Puistokadulla on Kukka ja hautajaisliike. Miehnei, joka aina tietää kaikesta kaiken, väitti että se liike on Se liike;-) ja käski mun mennä sinne...No, minä seison sitten siellä hautajaistunnelmissä klo 13.45 ja kysyin jsosko he tietävät liikettä nimeltä Ruusupuu. No, ystävällisesti kertoivat osoitteen, josta en paljoakaan ymmärtänyt, mutta onneksi Besserwisser oli saapunut paikalle ja hän ymmärsi. Se Ruusupuu menee lauantaisin kiini klo 14, joten olimme siellä vähän vaille kaksi!

  Siellä oli paljon kauniita eläviä kukkia ja kaikkea sellaista upeaa, rappioromnattista tavaraa, josta naiset tykkäävät. Ostinkin sitten tuon ihastuttavan säilytysboxin. Silkkikukia saa mitä vain TILAUKSESTA, mutta heillä on niitä kyllä muutenkin yleensä, mutta nyt loppu. Ensi viikolla pitäisi tulla.

  Nettisivuilta www.minnan-ruusupuu.fi löydät lisäinfoa heistä.

  Käynti ei mulla jää viimeiseksi, mutta en minä sinne yksin löydä - vieläkään. Osoite on Tapionkatu 15 ja se on semmoisessa kivassa kulmassa...aluetta, jota en tunne ollenkaan. Likellä Puutarhakatua...

  VastaaPoista
 12. Voi ei, sallinet pienen hymyn kareen huulilleni, kun mietin sinua reippaana seisomassa siellä hautajaisliikkeessä etsimässä "niitä ihania kauniita silkkikukkia". Voisin kuvitella itseni samaan tilanteeseen. Mutta kiitos Besserwissereille, nyt tiedän, minne siis minäkin koitan suunnistaa pian, ehkä ensi viikon lopulla, jotta kukkaset olisivat ehtineet taas saapua.

  Jos muuten halut ottaa etukäteisvilkaisun tuohon alueeseen, niin kopioihan tämä osoite selaimeesi:

  http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=Tapionkatu+15,+40100+Jyv%C3%A4skyl%C3%A4&sll=62.240393,25.742635&sspn=0.37994,1.766052&ie=UTF8&hq=&hnear=Tapionkatu+15,+40200+Jyv%C3%A4skyl%C3%A4&ll=62.250346,25.744011&spn=0.000376,0.001725&z=19&iwloc=r1&layer=c&cbll=62.250013,25.744005&panoid=IMAnA3SEjLfGVnFDwbB48w&cbp=12,306.34,,0,0

  ja sinulle aukeaa Googlemapsilla ihan oikea kuvanäkymä tuosta liikkeestä/alueesta. Voit siellä sitten liikutella kuvaa eri suuntiin, jotta tuo sijainti hahmottuu!

  VastaaPoista
 13. Susa, hyvä sun on hymyillä, kun olsit kullut eilen, kun hoin Reimalle, että 'se liike on lödyttävä, yks' Susakin odottaa tietoa';-) Sun takia minä siellä hölmönä, mutta tarmokkaana...

  Pitäiskö sun soittaa ensin ja tarkistaa, että niitä silkkikukkia on tullut...puh. 014-614 858 tai 050 5900 182.

  Siellä on sitten muutakin kivaa!

  No, avasin sun linkin ja leikin ymmärtäväni siitä jotain. Kun matkustimme mieheni kanssa autolla eka kertaa Pariisin ja halusimme ajaa pikkuteitä, minun piti lukea karttaa. Reima väittää vieläkin, että minulla oli kartta koko ajan väärinpäin...No, kyllä me sine löydettiin, mutta kun lähdettiin sieltä pois, mieheni jäi jostain minulle tuntemattomasta syystä pyörimään Pariisia kiertävlle tielle, eikä löytänyt ulospääsyä. Hän tulee vieläkin ihan punaiseksi, jos vain mainitsenkin asiasta. Sitä ennen oli uusi sitikkamme hajonnut ENNEN Pariisia...

  Siis Susa, mulle ei ikinä hahmotu mikään suunta/tila/kadut/kartat...Onkohan tämmöiselle vialle olemassa joku hieno latinankielinen nimitys? Sitten oma lukunsa ovat kartta-addiktit, kuten Besserwisser...

  Eksyin pari vuotta sitten Hesassa välillä Hotelli Helsinki Stokka. Olimme lähdössä Zürichiin, mutta mieheni oli vielä neuvottelussa. Soitin häntä pelastamaan minut, mutta hän totesi, ettei ikinä KEHTAA sanoa niille liikemiehille, että 'vaimo eksyi Kluuvikadulla'. Mnein takaisin Stokkalle ja vingutin rakkaan korttini tappiin! Sitten hienoon kahvilaan syömään jotain oikein lihottavaa ja jotenkin aloin puhua ruotsia, varmaan stressistä johtuen, ja...

  VastaaPoista