torstai 18. maaliskuuta 2010

ANNA-LEENA HÄRKÖNEN JA SANOMISEN USKALLUS & TAITO

Olen aina ihaillut Anna-Leena Härköstä hänen monipuolisesta lahjakkuudestaan kuin myös sanomisen uskalluksesta ja taidosta. Jos ihmettelette, miksi en ole vielä tuonut hänen kirjojaan blogiini, on siihen vain se yksi ja ainoa syy: En ole ehtinyt!

Tämän päivän Keskisuomalaisessa on Annamari Nurmisen haastattelu Härkösestä ja poimin sieltä pari oivaltavaa näytettä, joita voitte pitää vaikka torstain kevennyksenä tai oivalluksena, aivan kuten haluatte:

Kirjoitat ihmissuhteista viiltävän suorasukaisesti. sanopa, mikä niissä on kaikkein vaikeinta?
- Kaikki. Ennen kaikkea se, kun luonteet törmävät toisiinsa. Lähtökohtaisesti miehet ja naiset ovat niin erilaisia, ettei meidän pitäisi olla missään tekemisissä toistemme kanssa.

Annoit aikanaan Imagessa julkiseen keskusteluun päätyneen neuvon, että naisten pitäisi nukkua aina ilman pikkuhousuja. Vieläkö neuvo pätee?
- Juu. Ilman muuta. Vanha täti sanoi kerran minulle, että tavaran pitää tuulettua. Se pätee yhä.

3 kommenttia:

 1. Tuulettaminen ja tuuletus on aina tärkeää...

  VastaaPoista
 2. Jess, Anna-Leena on aina suorasanainen ja hauska! Ronski ja herkkä yhtäaikaa, kuten monet meistä,jotka olemme lähtöisin täältä pohjoisemmasta, rannikkoseudulta, akselilta Kempele-Oulu-Kemi-Tornio. A-L on alunperin Limingasta ja käynyt Kempeleen lukion.

  t. Soolis

  VastaaPoista
 3. Hanne, Anna-Leena on tainnut tuulettaa niin kovasti, että on nyt sinut myös varhemman eletyn elämänsä kanssa.

  Soolis, ja hän on erikoinen monilahjakkuus, josta kaikki eivät ehkä muista miten vaikeaa hänellä on ollut...

  VastaaPoista