torstai 11. maaliskuuta 2010

HELEN MIRREN OSCAR-GAALAN TYYLIKUNINGATTARENA

Minusta alkaa tuntua, että täytyy perustaa blogi: Tytöt tahtoo pitää hauskaa!, sillä en mitenkään voinut olla nyt puuttumatta Oscar-gaalan puvustoon, kun näin suosikkinäyttelijälläni tämän iltapuvun. Helen Mirren on muutenkin kovasti kaunis ja vartaloltaan upea nainen. Jos minulle tulee joku tosi iso juhla, niin puku on tämä tai sitten se vihreä, joka Keira Knightleyllä oli yllään Atonementissa. Ainakin unelmissain...

12 kommenttia:

 1. Upea väri, upea materiaali, upea Helen !

  t. SOOLIS

  VastaaPoista
 2. Soolis, niin täydellistä!

  Minulla on Helenistä bikinikuva vuodelta 2008 eli hän on siinä 63 vee. Pitäisköhän teipata se jääkaapin oveen;-) Hemmetti, kun Oulusta tulee niin hyvää hapankorppua, siis liian hyvää.

  VastaaPoista
 3. Olen myös nähnyt sen bikinikuvan; punaiset bikinit. Tähän voisi todeta, että 'en mää ainakaan'.. Hyvä kun uimapuku.. ;D

  T: Soolis

  VastaaPoista
 4. Soolis, ja mää en tajuu, miten hän...;-) Kaksi lastakin on sentään saanut etc.

  VastaaPoista
 5. Tytöt tahtoo pitää hauskaa!-blogi voisi olla hauska, mutta hauskaa voi pitää täälläkin, eikös :)
  Upea puku! Sivistin muuten itseäni täällä töissä lukemalla iltapäivälehdestä, että Sandra Bullockin puku oli pitänyt leikata pois hänen päältään - Helenille sellaista ei takuulla tapahdu kuuna päivävä!

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, aivan, voidaanhan me välillä vähän keventää. Tänäänkin täällä on niin harmaata ja märkää, että pakko saada jotain hyvitystä;-)

  Jestas!, mun Anna ei kerro koskaan mitään noin paljastavaa. Ei Helenille, ei koskaan. Ja Dame Mirren täyttää heinäkuussa 65 vuotta!!!

  VastaaPoista
 7. Minäkin tykkään suuresti Helenin puvusta..
  Voisin myös nähdä tuon puvun itseni päällä...
  vaikka ens vuosikymmenenjuhlissani...

  VastaaPoista
 8. Mistähän minäkin luin tuosta Sandran pukujutusta. Oli muuten upea puku, Helenin ja Katen kanssa yksi upeimpia. Luin, että Sandra halusi syödä hampurilaisia illan päätteeksi..

  VastaaPoista
 9. Hanne, tuo puku olisi kuin sinulle tehty! Voisit aloittaa maalaamalla itsesi siihen pukuun...Nyt me kaikki odotamme kuvaa sinusta tuossa iltapuvussa!

  Soolis, nyt mun täytyy lähteä tutkimaan tuon Sadra 'Whon' pukua...(never heard!, mutta älä kerro kaikille...)

  VastaaPoista
 10. No Sandraahan ei paljoa tarvitse etsiä eikä mainostaa, koska voitti pääosa-Oscarin. Blogistani mm. löytyy kuva hänen puvustaan.

  VastaaPoista
 11. Soolis, nyt en voikaan sitten sanoa, mitä aioin sanoa...Minä näet löysin Sandran Annan sivulta 21 samasta kuvasta upean Helenin kanssa.

  Anne, juu puku hieno, nainen upea, kokonaisus TÄYDELLINEN.

  VastaaPoista