sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

VIRVON, VARVON, TUOREEKS, TERVEEKS, TULEVAKS VUODEKS...


Virvon varvon vitsasella,
kosken kevätpajusella,
terveyttä toivottelen,
siunausta siivittelen,
onnea oksalla tällä.

9 kommenttia:

 1. Voi, maailman söpöin virpojakuva vuosikymmeniin ;)

  VastaaPoista
 2. Anne, eikö vain! Ja mehän ei voida olla noitien sukua, muka!

  VastaaPoista
 3. Ihana virpojakuva ! Tulee ihan ikävä pikkunoitien käyntejä!

  VastaaPoista
 4. Jael, ja minulle tulee tästä mieleen haikeita muistoja.

  VastaaPoista
 5. Allu, niinpä ja ihan jokaikinen Palmusunnuntai näin;-)

  VastaaPoista
 6. Meillä ei ole käynyt tänään vielä yhtään noitaa virpomassa ja ollaan jo iltapäivässä. Räntäsadeko lie, vai mikä on karkoittanut virpojat.
  Oma tytär on liikenteessä kyllä, mutta taidan lämmittää saunan kun hän tulee likomärkänä kotiin saaliinsa kanssa, jos sitä nyt on saatu edes vähän..

  Sinun kuvassasi vuosien takaa paistaa ihanasti aurinko!

  VastaaPoista
 7. Hyvää palmusunnuntaita, Leena! Virpojat ovat ihania. Meillä nelivuotias tyttömme ei halunnut vielä pukautua noidaksi, joten menimme virpomaan ihan omia itsenämme :)

  VastaaPoista
 8. Soolis, joka vuosi kuvattiin meidän virpojat, mutta tässä kuvassa, joka on valokuvsta kuvattu, on sitä jotakin...Yksi kuva olisi vielä hauskempi, mutta en tohdi käyttää, kun likat olivat vähän isompia ja ottivat 'maskotikseen' ja pukivat hameeseen yhden naapurin pojan;-) Aurinko paistaa, sillä Meri siristelee silmiään ja näkee, ettei ole harmaata kuten nyt.

  Lumiomena, kiitos samoin! Meillä oli aina valtavan vaativa tuo pukuhomma ja minä mukana tekemässä virpomisoksia. Mainitsit jossain postauksessa, että teet pääsiäispuun. Minä tein myös aina sellaisen vanhaan samovaariin. Valtavasti pääsisäiskoristeita, pupuja, jättimunia, joihin voi kätkeä herkkuja yms., ettei ikinä tarvitse ostaa mitään koristeita. Munien kätkeminen ja niiden etsiminen oli yksi pääsiäisen ohjelmanumero etc. Katso edellinen kommentti: Tytöt ottivat maskotikseen naapurin pikkupojan, joka puki kiltisti hameen ylleen ja laittoi peruukin päähänsä...;-)

  VastaaPoista