perjantai 26. maaliskuuta 2010

JOS SÄ TAHDOT NIIN...NYT ON VIIKONLOPPU


...ja voit kuunnella vaikka tätä!
kuva Country Homes & Interiors

4 kommenttia:

 1. En ole erityisemmin tykännyt Jipusta, mutta tää oli aika hyvä!
  Kuule, tulit mieleeni, kun selailin tänään uusinta Maalaisunelma-lehteä. Siinä on artikkeli puutarhamatkoista Englantiin.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Lumiomena, minä en ollut koskaan kuullutkaan mistään Jipusta, enkä pidä oikeastaan ollenkaan kotimaisesta musiikista. Ne ovat itsesäälisen vonkuvia liian pitkillä vokaaleilla: Katson aaaaauuuutiooootaaaaa hiiiiieeeeekka raaaantaaaa...ja niistä oikeastaan mikään ei sytytä minua muutamaa vanhaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta ne ovatkin sitten rokki/romantiikkapuolelta ja niihin liittyy muistoja. MUTTA: Menin tässä yhtenä päivänä Valkoinen Valloittaa blogiin ihan pahaa aavistamattomana ja siellähän on yleensä ollut hyvin minun makuista musiikkia...ja mitä: siellä soi tätä kotimaista! Jäin kuuntelemaan. Menin pois. Palasin takaisin. Olin koukussa! Hector on niin mieletön sanoittaja, että siitä on oksat pois! Ja mikä ihme siinä on: tämä pari on syntynyt tämän biisin esittämään! Kiva soittaa joskus kotimaista, kun mun koko elämä on ollut ihan muuta musiikkia.

  Lumiomena, ostan ITSELLENI kannettavan ja raahaan sen mukanani Euroopan kiertolaisvuosiin, joten ehkä blogi jatkuu sitten vaikka seikkailullisena matkakertomuksena, mutta paljon, paljon harvemmin kuin nyt. Viime mainitun olen luvannut miehelleni;-)Keski-Eurooppaan keväällä syömään Spargel mit hollandaise Sauce und Apfelstrudel mit Eis ja Britanniaan kun 'daffodilsit' kukkivat.

  Haluaisin kukkamatakalle Amsterdamiin. Ystävättäreni oli viime keväänä ja hän piti kovasti - kaikesta.
  Kiitos samoin sinulle, Lumiomena!

  Huomena kirja&viinimessuille.

  VastaaPoista