sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

MUUMIMUKITELINE

6 kommenttia:

 1. Mistä olet löytänyt tuollaisen telineen???

  VastaaPoista
 2. Allu, tämä oli yhtenä vuonna myynnissä Jyväskylän Sokoksella ja sen jälkeen ei sitten missään! Kaikki sitä halusivat. Niinpä pari suvea sitten tilasimme ystäväni kanssa tämä kuva apunamme Petäjäveden sepiltä vastaavat, taotut, hieman massiivisemmat. Niistä tuli täydelliset. Ne annoimme syntymäpäivälahjoina (pyöreitä synttäreitä) tätä telinettä himoinneille. Sotin äsken Bessulle ja hän sanoi, että ellei ole kiire, tämä järjestyisi -luultavasti. Petäjävedellähän on joka suvi mm. Takomarkkinat.

  VastaaPoista
 3. Petäjävesi on oikein kuuluisa seppäperinteestään. Uskoisin että telineitä vielä saa, harmittaa nyt kun ei tullut teetettyä itsellekkin. Toimitusaika on aina vaan vähän arvoitus, kesällä seppiä ennemmän varsinkin takomarkkinoiden aikaan. Ostin muuten tänään uuden muumimukin Hosuli ja aika ihana lila. :D

  VastaaPoista
 4. Anne, eikö Iltapurjehdus tyydyttänyt sinua;-) Sää olet itte yksi Hosuli! Nyt sait uuden lempinimen.

  VastaaPoista
 5. Se on kaikkein kaunein, mutta Hosuli piti saada ;) Aattele jos se se olisi jäänyt uupumaan :D Niin mä varmaan oon ja Viuhti ja Vilijonkka lasten mielestä välillä ja toisinaan pukkaa Myytä ja ehkä Mammaakin :)

  VastaaPoista
 6. Anne, no mää oon sitten Mymmeli!

  Tuuli ja Meri on Tiuhti ja Viuhti...Ellet sä ole Hosuli, niin ehkä et ole vielä ilmestynytkään. Minähän otin yhteyttä siihen taiteelliseen johtajaan, jonka sukunimi on Jansson, että myös muita Toven hahmoja pitäisi saada, kuten vaikkapa Surku ja Titiuu ja Nyyti ja Tuittu. Kun Tuittu ilmestyy, lakkaan olemasta Mymmeli ja ryhdyn Tuituksi. Sää olet mulle nyt Hosuli. Olet liian kiltti Myyksi!

  VastaaPoista