keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

PARTY TIME

Party time, don't ask why;-)
Play this http://www.youtube.com/watch?v=vzxxBpMH1-Y&feature=related and visit Allu , where you can see and read our future;-) Kiitos Allu! Ja Anulle kiitos, että löysin laulun Jos sä tahdot niin...

6 kommenttia:

 1. Hyvää ensitapaamis päivää!ihanaa että teillä onni kestänyt!

  Ja sanoihin minäkin tykästyin tuossa kappaleessa ja kuuntelen todella usein. olen vähän sellainen että jos jostain pidän niin kuuntelen ja kuuntelen uudelleen ja uudelleen monena viikkona!

  Iloista päivän jatkoa sinulle Leena olet niin ihanan aurinkoinen persoona vaikka "tunnenkin" sinut vain näin blogin välityksellä!
  Anu

  VastaaPoista
 2. I was there..

  Kaunis laulu..tykkään...
  Aluksi luulin että nasilaulaja ois ollu Chisu...

  VastaaPoista
 3. Anu, siinä on mielettömän hyvät sanat. Etteivät vain olisi Hectorin sanataituruutta...Tämä saattoi olla minulta ensimäinen suomalainen biisi, jonka soitin.

  Ja kiitos♥ Osaan arvostaa, että onni kestänyt ja jatkuu.

  Itseasiassa taidan olla melankolikko, kuten monet taiteelliset luonteet, mutta minussa on sitten se kuuma veri ja karjalainen energisyys, jotka onneksi peittävät useimmiten tuon totisemman puolen minusta.

  Hanne, you were there...and liked it. Mahtavat sanat: semmoinen niinkun vaikuttava runo! Tuo naislaulaja oli minulle ihan outo. Törmäsin tähän lauluun Valloitavan Valkoisen blogissa jokin aika sitten, eikä laulu suostunut jättämään minua rauhaan...

  Kai kävit myös Allulla katsomassa sitä hetkeä, jolloin voimme lausua Walter Savage Landorin On his seventy-fith birthday.

  VastaaPoista
 4. Tuo biisi on todella hieno ja kaunis, oikealla tavalla haikeakin..

  VastaaPoista
 5. Anne, se on. Etkö yhtään ihmettele, että minä...?

  VastaaPoista