tiistai 16. maaliskuuta 2010

ANNA, EMILIA, PAT JA MARIGOLD OVAT YSTÄVIÄMME 4-EVER


Anna, Emilia, Pat ja Marigold ystäviämme vuosikymmenestä toiseen. He edustavat tyttöystävyyttä, joka kantaa ikuisen ystävyyden tehokkainta taikaliimaa: luotettavauutta, hyväksymistä, avoimuutta, lohtua, lämpöä ja myös iloa. Pat kertoi minulle tänään, että joukkoomme liittyy uusi ystävä syksyllä, mutta minä lupasin vaieta kuin kivi! Siis ehkäpä juuri omenakuussa, jolloin kaikki on ihanaisempaa kuin muulloin, saamme joukkoomme uuden, mutta kaltaisemme hurmoitujan, joka juo kuunvaloa ja tyydyttää nälkänsä ihailemalla aamu-usvaa...

8 kommenttia:

 1. Hylkää.. mua ei oo kukaan koskaa hylänny :)

  VastaaPoista
 2. Hannele, nyt minä muutan tuota otsikointia sinun takiasi;-) Minä ajattelen nyt vähän silleen Prinssi Edwardin saaren tyyliin...ottaa aikansa palutua.

  VastaaPoista
 3. Hei Leena Lumi! Masennun aina, kun tulen blogiisi ja näen taas ne sadat ihanat kirjat, joista olet kirjoittanut...täällä minä olen suomalaisten kirjastojen ja kirjakauppojen ulottumattomissa ja blogisi aina muistuttaa asian surkedesta...muuten olen jo oppinut pitämään asian pois mielestäni!

  Kirjapaketti ei ole vielä tullut perille, mutta en ole kauhean huolissani, sillä paketit ovat AINA tulleet perille ennemmin tai myöhemmin. Vähän kyllä huolestuttaa se, jos paketteja on nyt hävinnyt, jos postin varastot ovat sortuneet tai muuten kaaoksessa:(

  Mutta kerron heti, KUN olen saanut kirjapaketin...ajattelen optimistisesti!

  VastaaPoista
 4. Voi Mia!, arvaa masentaako minua, että sinä MASENNUT kun tulet blogiini.

  Toivon nyt niin kovasti, että saat ne kirjat. Toista, sitä sisustuskirjaa, minulla oli kaksi kappaletta, mutta Poltetut varjot hyvästelin kaiholla...Se joululevy saavutti sinut silloin nopeasti, mutta tietty se tuli kirjeenä.

  Pääasia, että sinä ja perheesi, koskee myös koiruuksia, selvisitte järistyksestä.

  VastaaPoista
 5. Anna ja Emilia etenkin, mutta uudempina tuttavuuksina myös Pat ja Marigold ovat hyvän ystävän perikuvia. Annassa ja Emiliassahan ystävävyys on keskeisellä sijalla itse kirjoissakin. Uutta ystävää on jännittävä odottaa!

  Huomasitko, Leena, että Anna ystävämme-televisiosarja alkoi uusintana tänään? Minun mielestäni tuo sarja on oikein onnistunut, vaikkei tietenkään täysin saavuta kirjojen tunnelmaa.

  Toivottavasti Mia saa pakettinsa!

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, yllätys odotaa syksyllä!

  Olen nähnyt tuon Anna -sarjan televisiosta kai kahteenkin kertaan...Pidin kovasti ja tunteeni Gilbertiin vain roihahtivat entisestään. Nyt en ehdi. Jos tietäisit päiväohjelmani...ja nukun arkiviikolla vain about 4-5 tuntia per vrk, jonka yritän ottaa takaisin viikonloppuna. Nyt vaihteeksi kökkii tekniikka - edelleen - ja sitten semmoinen uusi jäsen on ilmestynyt kuin 'hiirikäsi'...Viikonloppuna pitäisi ehtiä moneen paikkaan ja seuraavana vikonloppuna onkin jo kirja&viinimessut.

  Todellakin!, toivottavasti paketti saavuttaa Mian.

  VastaaPoista
 7. Olen utelias ;) Tuskin maltan odottaa.

  VastaaPoista