tiistai 23. helmikuuta 2010

KALAT 19.2 - 19.3.

Kalojen merkissä syntyneenä olet vastaanottavainen, herkkä ja myötämielinen. Olet myös vaikutuksille altis, ja ympäristösi sekä ihmiset joiden kanssa joudut tekemisiin vaikuttavat sinuun enemmän kuin joidenkin muiden merkkien edustajiin. Olet luonnostasi jonkin verran kielteinen, joten olosuhteet ja sinua hyökkäävämmät henkilöt voivat helposti muovata sinua. Koska toisten mielipiteet ja käytös vaikuttavat sinuun niin voimakkaasti, sinun on oltava varovainen valitessasi ystäviä ja seuralaisia.

Kalat voivat päästä henkisen kehityksen tai aineellisen menestyksen huipulle tai vaipua itsesääliin ja epätoivoon, jolloin he mieluiten pakenevat elämän ongelmia kuin kohtaavat ne rohkeasti. Tunnet herkästi elämän salatut pohjavirrat ja olet suosiollinen suurille suunnitelmille. Hallitseva planeettasi Neptunus on outo ja salaperäinen taivaankappale. Sen vaikutus voi olla joko innoittava tai masentava, ja sen ansiosta voit joko olla erittäin tarkkanäköinen tai saada asioista ja ihmisistä aivan väärän kuvan. Vaistoat selittämättömien voimien olemassaolon, ja levottomuutesi johtuu usein siitä, että kaipaat alitajuisesti jotakin saavuttamatonta.


Olet liikaherkkä arvostelulle, ja vaikka et olekaan luonteeltasi riidanhaluinen, sinua usein harmittaa oma epävarmuutesi ja riittämättömyytesi ja saatat ärtyä helposti. Kalojen merkissä syntyneenä sinulla on puoleensavetävä ja viehättävä olemus, mutta tarvitset hellää ja ymmärtäväistä kohtelua; sinä et pidä käskyistä etkä painostuksesta. Luotat ystäviisi ehdottomasti ja loukkaannut ja petyt usein, kun sinusta tuntuu, että he ovat jättäneet sinut pulaan ja tuottaneet sinulle pettymyksen. Tämän maailman touhut saavat sinut usein ymmälle ja heikkoutesi johtuvat usein herkkäuskoisuutesi aiheuttamasta mielenmasennuksesta tai ihanteittesi särkymisestä.


Olet myötämielinen, sääliväinen ja kiinnostunut toisten tarpeista; uskosi voi innoittaa lähimmäisiäsi kestämään edelleen epätoivon hetkinä. Sinulla on luontaista velvollisuudentuntoa ja teet usein enemmän auttaaksesi heikkoja ja onnettomia kuin auttaaksesi itseäsi.

Neptunus on unimaailman vertauskuva, ja sinun maailmassasi unelmasi voivat myös toteutua. Sinulla on vilkas mielikuvitus, olet täydellinen kaikessa mitä teet ja saat enemmän innoitusta korkeista sfääreistä kuin muissa merkeissä syntyneet. Henkisesti kehittynyt Kala, jolla on molemmat jalat maassa, käyttää näitä ominaisuuksia menestykseen. Mutta on sellaisiakin Kaloja, jotka ovat epäröiviä, joilta puuttuu muutamille merkeille ominaista määrätietoista tahdonvoimaa ja jotka elävät mielikuvituksen epätodellisessa maailmassa.


Tämän merkin edustajien pitäisi vakavasti yrittää käyttää sisäisten ja ylhäältä päin tulevien voimien jalostamat ainutlaatuiset kykynsä parhaalla mahdollisella tavalla. Heidän pitäisi seurustella myönteisesti ajattelevien, tasapainoisten ja vakiintuneiden henkilöiden kanssa, jotka kannustavat heitä tuomaan esiin monipuolista lahjakkuuttaan ja käyttämään yliaistillista tajuaan ihmiskunnan mielen ylennykseksi.


Kalojen merkissä syntyneenä olet tunteellinen, seurallinen ja toverillinen mutta vaivut helposti synkkyyteen. Jotkut teistä päättävät ehkä mennä luostariin ja luopua maallisesta, mikäli pitävät tämän maailman näyttämöä epämiellyttävänä, ja muutoinkin Kalat tarvitsevat ainakin jonkin pakopaikan tai omaa rauhaansa silloin tällöin.


Tunteellinen luonteesi kaipaa osakseen huomiota ja rakkautta, ja koska olet rakkaudessa yhtä herkkätunteinen kuin muissakin asioissa, voit loukkaantua syvästi jos tunnet itseäsi laiminlyödyn. Olet yleensä uskollinen, huomaavainen ja luotettava, mutta sinun on varottava toimimasta äkillisten romanttisten mielijohteiden mukaan ja sortumasta mustasukkaisuuteen.


Koska aviosuhde on onnekas vain silloin, kun puolisot sopivat älyllisesti, henkisesti ja ruumiillisesti yhteen, sinun olisi tunnettava eri merkissä syntyneiden ihmisten luonne ja päätettävä, mikä sopii parhaiten yhteen sinun luonteesi kanssa.

10 kommenttia:

 1. Kohta "tunteellinen, seurallinen ja toverillinen mutta vaivut helposti synkkyyteen" osui ja upposi ainakin minun kohdallani. Kiitos horoskoopista!
  Kommentoin pian vielä hieman Irving-asiaa ;)

  VastaaPoista
 2. Minulle tämän salatun kirjan tiedot omasta horoskoopistani osuivat ihan nappiinsa niin hyvässä kuin pahassa.

  Lumiomena, eipä kestä! Sarja alkoi toukokuussa härästä ja päättyy ensi kuulla oinaaseen.

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika, minähän en yleensä horoskoopeja lue, mutta päätinpä nyt vilkaista, kun vietän huomenna 29.päivä synttäriäni, ja mitä ihmettä, ihan oli tuo luonneanalyysi kuin minusta kirjoitettu, kaikki! Kiitos Leena!

  T. Ilona

  VastaaPoista
 4. Ilona, minustakin tämä on sinua, siis siltä osin kuin nyt intuitiivisena ihmisenä sinua vähän jo tunnenkin.

  Paljon onnea sinulle ja lumoavaa syntymäpäivää♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos Leena! Kyllä tuo kuvaus aika hyvin osuu ja tyypillisen kalanaisen tavoin olen kiinnostunut horoskoopeista. Ilonalla muuten sama synttäripäivä kuin minulla, joten myöhästyneet onnittelut myös sinulle toivottavasti oli oikein ihana synttäripäivä! :)

  Kalanaiselle kai sopivat parhaiten muut vesimerkit sekä härkä ja neitsyt ehkä jopa kauris?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä;-)

   Löysin ensin härän ja sitten neitsyen, mutta kun luin kauriin, niin kaurismiehen kanssa suhde lupaa eniten. Minulle on paras rapu ja sitten kauris.

   Kaurismies-Kalavaimo kertoo, että tämä voi olla oikein hyvä yhdistelmä. Vaikka näiden kahden luonteet ovatkin täysin erilaiset, ne sopivat yleensä hyvin yhteen, ja kummallakin on ominaisuuksia, jotka tuottavat toiselle mielihyvää.

   (Tämä on kaksi sivua pitkä, joten vain muutama lause...)

   Kaursimies puhuu mielellään itsestään ja työstään - kalavaimo on hyvä kuuntelija, vaikka hänen ajatuksensa saattavatkin harhailla omilla teillään. (;-))

   Molemmat nauttivat yleensä teatterista ja löytävät siitä yhteisen ilonlähteen. Kummastakin saattaa ollla vaikea ymmärtää toisen erikoispiirteitä tai sopeutua niihin, mutta SE MAKSAISI KYLLÄ VAIVAN.

   Kalavaimo on erittäin herkkä arvostelulle - kaurismies voi olla hyvin vaativa. Hän laatii mielellään tarkkoja suunnitelmia - kalavaimo on taipuvainen vitkastelemaan. Kaurismie son hallitseva, kalavaimo oikullinen. Mutta hediän fyysinen suhteensa on todennäköisesti sopusointuinen ja ANTOISA.

   Isot kirjaimet minun;-)

   Poista
 6. Kauris-miestä en oikein ole tuntenutkaan, joku tuttu on tainnut joskus olla kauris mutta ei ole lähempää suhdetta ollut kauriin kanssa. Kalat-mies oli viimeisin romanssini ja taisi olla liian ailahteleva minulle ja äkkipikainen. Se on jännä, luulisi että kaksi kalaa ymmärtäisi hyvin toisiaan mutta ei kai se niin ookaan...:) Härkä-mieheen ihastuin myös joskus ja se juttu jäi siihen, kun olosuhteet oli vaikeat. Skorpiooni-miehiä elämässäni on ollut paljon. Isäni, serkkuni, isoisäni ja ensimmäinen rakkauteni. Sopii kyllä hyvin mutta ainakin entiselläni oli jotenkin vähän synkkä luonne, vaikka muuten olimme kyllä hyvin samanlaisia ja kala-nainen ymmärtää todella hyvin skorpioni-miestä.

  Hmm. ehkä tulevaisuus tuo vielä kauris-miehen sitten. Kiitos taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa kalamies-kalavaimo yhdistelmä on hyvä. Siis po. kirjan mukaan. Mutta koska'kalojen merkki on negatiivinen, suurin vaikeus, joka näiden kahden on voitettava, on taipumus reagoida tähän (?) kielteiseen vaikutukseen.Molemmat ovat myös ylen herkkiä, ja heidän olisi varottava arvostelemasta toisiaan, ettei puoliso muuttuis synkäksi ja hautoisi ääneti kärsimiään loukkauksia." Tämän lisäksi kaikki pitäisi näillä kahdella ollakin sitten pelkkää auvoa;-)

   En ole ikinä tavannut ikävää kaurismiestä ja mitä naispuoliseen kauriiseen tulee, niin oma tyttäreni on kauris. Kun hän oli murkku, meillä sarvet kolisivat, sillä olenhan härkä, mutta nyt olemme mitä läheisimmät ja meillä on aidosti haskaa yhdessä. Suunnittelimme eilen yhteistä Saksan matkaa yhteen meille rakkaaseen paikkaan. Ja joulu on joulu, vasta kun Meri on kotona. Minulla ei ollut äitini kanssa näin, eikä ole vieläkään.

   Poista
 7. Niin viimeisin romanssi päättyi, koska mies asuu Ruotsissa ja hän kuuli yllättäen huonoja uutisia mikä pitkällä aikavälillä johti siihen, ettei halunnut enää tapailla. Kala-naisena heittäydyin tukemaan häntä vähän liikaakin ja tuloksena oli pettymys, koska mies päätti ettei haluakaan. Noh tästä onneksi on nyt noustu ylös, mutta helppoa ei ollut ja kun samalla tavalla on käynyt ennenkin siinä meinaa menettää toivonsa.

  Iso-veljeni on myös kauris ja tulemme hyvin toimeen. Voisikin sanoa, että hän on tavallaan idolini. Esimerkki minulle ainakin. Valitettavasti asuu kaukana mutta silti välit ovat hyvät.

  Äitini kanssa minulla on aivan erityisen hyvä suhde. Hän on myös yksi parhaimmista ystävistäni. Kerron hänelle melkein kaiken ja hän osaa neuvoa hyvin kriisitilanteissa. Auttoi toipumaan viimeisimmästä jutustakin. On hienoa, että tällaisia äiti-tytär-suhteita on. Mielestäni tyttärelle kyllä äiti on yksi tärkeimmistä. :) Niin se on äitinikin kanssa, hän on jousimies ja minä kalat ja välillä keskusteluista ei tule mitään. Kummallakin on oma mielipide asioista ja kumpikaan ei asiassa anna periksi, keskustelusta tulee väittelyä ja välillä se on niin turhauttavaa, että kiivastun. Kun keskustelu taas sujuu, se sujuu oikein hyvin ja parempaa äitiä en voisi toivoa.

  Toivotaan, että matkasuunnitelmanne toteutuu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kunpa minullakin olisi iso veli. Kaikilla koulukavereillani oli...Mahdankohan katsoa Brothers & Sisters aina uudestaan siksi, että kuvittelen Kevinin isoveljekseni.

   Minulla oli oman äitini kanssa tosi rankkaa. Hän on skorppioni. Nyt kun hän on jo 84 vee, alkaa helpottaa...Minulla on Merin kanssa ollut kaikki toisin jopa tyttären murkkuaikoina. Ja mehän oikein rakastamme kesksutella ja väitellä. Siksi meillä istutaan tunteja ruokapöydässä, kuten nyt pääsiäisenä.

   Siis mieheni pääsee pois liike-elämän pylrteistä parin vuoden päästä ja meistä tulee sitten Euroopan kiertolaisia. Sitä ennen kyllä taidamme käydä Salzburgissa, Füssenissä etc. Nyt olen vielä koiravnhuksemme omaishoitaja. Häntä ei voi jättää tietenkään enää kenellekään muulle hoidettavaksi edes kotiin. Hän on niin kiinni minussa.

   Poista