keskiviikko 10. helmikuuta 2010

SHOOT THE MOON BY NORAH JONES

Sain tänään kuulla Lumiomenalta http://luminenomena.blogspot.com/2010/02/norah-jones-fall.html minulle täysin uudesta laulajasta Norah Jonesista ja soitan teille heti häneltä yhden levyn, jossa myös kaunis video  http://www.youtube.com/watch?v=TENV8IhpZ2A&feature=related

17 kommenttia:

 1. Olen hyvä Norahista <3 Ihanan pehmeä ääni, eikö vain? Tuo Shoot The Moon on hänen debyyttilevyltään Come Away With Me, yksi suosikkilevyistäni muuten. Norah toimii aina, jos kaipaa jotain lohdullista musiikkia.

  VastaaPoista
 2. Lumiomena, hyvä ettet herpannut;-) Luulin, että tämä on sitä uudempaa, mutta pidin tästä heti. Tämän vaikutus on täydellinen kera sen Fazerin sinisen...eli olen täynnä tryptofaania ja softia musiikkia. Miten usein voikin löytää vaikka kivaa musiikkia, mutta sitten video on aivan hirveä. Tässä toimi kaikki.

  VastaaPoista
 3. Kas kun et tuntenut. Minäpäs tunsin jo hänen isänsä Ravi Shankarin.

  VastaaPoista
 4. Allu, mää en ehdi! Olen kiinnostunut kirjoista, leffoista, eläimistä, kokkaamisesta, sisustamisesta, puutarhasta, gorilloista, koirista, historiasta, musiikista...kaikesta...aina jää joku väliin ja tiedosto pettää. Karjalaisuus on perkuleenmoinen vitsaus: äitikin tietää kuin tietosanakirja kaiken mitä on ollut lehdissä tai televisiossa, mutta minä en pysy siinä kyydissä, koska olen vain varttikarjalainen;-)

  VastaaPoista
 5. Ai, Leena Lumi olet varttikarjalainen? Niin minäkin :)

  VastaaPoista
 6. Lumiomena,se aiheuttaa ylenmääräistä vilkkautta. tyttäremme väittää minua, mummoaan (äitiäni, joka on Valkjärveltä)ja siskoani ADHD-tapauksiksi. Mutta osaan olla myös viileä, järkevä, pidättyväinen satakuntalainen - hetken, ehkä sekunnin.

  Minulla on postaus karjalaisuudesta. Sen nimi taisi olla: Varttikarjalaisuus: unta, unelmia ja karjalanpaistia. Siis voisi löytyä hakukoneella.

  VastaaPoista
 7. Minulla on kaikki Norahin levyt.Ensi kerran kuulin hänestä muistaakseni ihan ensilevyn ilmestymisen aikaan Time-lehdestä,johon minulla oli tilaus.Tulin uteliaaksi ja tilasin levyn ulkomailta,kun sitä ei Suomessa löytynyt.Siitäkin on jo kulunut aika monta vuotta.

  VastaaPoista
 8. Jael, jestas sentään: musta tuntuu ihan kuin olisin pudonnut junan kyydistä...Miten sää ehdit tuon kaiken imeä päähäsi. No, huomenna laitan sut taas keittiöön!

  VastaaPoista
 9. Leena Lumi: Suojärven tyttöjä :) Olen myös varttipohjalainen ja puoliksi savolainen - kiva cocktail, eikö vain? Mulla on muuten satakuntalainen anoppi.

  VastaaPoista
 10. Lumiomena, monet kysyvät multa, että miten niin varttikarjalainen? No, siksi kun pappani on hämäläinen lähtöjään ja nai sitten mammani, joka oli täysverinen Valkjäven neito. Äitini on siis vain puoliski karjalalainen, vaikka tuntee varmasti sitä täysin olevansa, koska ehti päästä ripiltä ennen kuin tuli viimeinen lähtö kotoa rajan takaa. Eli coctail täälläkin. Minun anoppini oli pohjnamaalta.

  Joskus tuntuu, että ei ole enää mitään tuollaisia heimopiirteitä, mutta kyllä sen vielä ihmisissiä huomaa: ruoka, tavt, murteet, juhlapyhien nimitykset etc.

  VastaaPoista
 11. Lumiomena tein viime vuonna Karjalaisen keittokirjan. Jos joku teillä on kovasti Karjalasta innostunut, se olisi oiva lahja. Etsi hakukoneella. Siinä oli muutakin kuin vain ruokaohjeita.

  VastaaPoista
 12. Minäkin olen vuosikausia kuunnellut Norahia! Viimeisintä levyä en kylläkään. Toivoisin hänen hieman jo muuttavan tyyliään, mutta toisaalta, softi tyyli on hänen. Jos kaipaa rosoisempaa, pitää kuunnella Patti Smithiä vaikka, tai Blondien Deppie Harrya!

  Norah on myös erinomainen pianisti ja säveltäjä. Ja isänsähän on ihan legendaarinen intialainen! Siksi Norah on niin erikoisen kauniskin, kun suonissa virtaa myös intialaisuutta.

  Ps. Luethan sinäkin Leena hurjan määrän kirjoja, siksi me intohimoisesti musiikkiin suhtautujatkin ehditään kuunnella paljon musiikkia. Se on aina intohimosta kiinni. Mutta kirjaa lukiessa ei oikein voi keskittyä musiikin kuunteluun.

  VastaaPoista
 13. Soolis, sinäkin katsot paljon leffoja etkä kai silloin voi oikeesti kuunnella musiikkia...minä en pysty...alankohan hyytyä;-)

  Norah on todellakin hyvin viehättävä!

  Älä nyt mainosta sitä 'mun' Deppie Harrya kaikille. Hän on hyvin mun makuuni. Kiitti vinkistä. Vierailen hänellä usein youtubessa.

  Tämä Norah on tietynlaisen hetken musiikkia. Eilen oli semmoinen hetki, päivä, olo. Ja pidin myös videosta. Minua on alkanut ärsyttää, kun löydän jonkun todella kiinnostavan biisin, niin se video siinä voi olla todella mauton ja pilaa kaiken.

  VastaaPoista
 14. Patti Smith ja Debbie Harry ovat molemmat ihania! Niin, ja tuo Norahin uusin levy on hieman eri tyylinen kuin aikaisemmat, edelleen rauhallinen ja raukea, mutta sentään pientä rosoa mukana :)

  VastaaPoista
 15. Lumiomena, on ollut niin kauhea kiire, etten ole vielä ehtinyt tutustua Patti Smithiin, mutta pitää se tehdä, sillä aika usein Sooliksen ja mun musiikki- ja leffamaku kohtaavat. Kyllä tämä Norah Joneskin menee oikeissa fiiliksissä ihan laadukkaasti. Lisää vaan uusia laulajia, minä yritän pysyä peesissä!

  VastaaPoista
 16. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in
  your content seem to be running off the screen
  in Chrome. I'm not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I'd post to
  let you know. The design and style look great though! Hope you
  get the problem solved soon. Kudos

  My webpage ... new cellulite treatment

  VastaaPoista