perjantai 26. helmikuuta 2010

THIS PICTURE IS TELLING....


Tämä kuva muistuttaa minua aina päivästä, jolloin olin täydellisen onnellinen. Oikeastaan olin 'high' ja se näkyy. Olga on vielä korkeasta iästään ja nivelrikostaan huolimatta mukana, kiitos ystäväni, joka vinkkasi minulle luontaistuotteen nimeltään Fortiflex. Nyt vanha neiti on jopa juossut! Mukana on myös tyttäreni kääpiövillakoira Dina, jolla yllään Katrin kutoma upea nuttu. Ja lumi on juuri sopivaa, eikä ollenkaan kylmää ja on joku ihanista, laiskoista joulupäivistä...oh!, those lazy days...

No, olen nyt matkalla kohti lazy days, sillä mieheni jää hiihtolomalle, lunta on upeasti ja Dina tulee muutamaksi päiväksi vouhottamaan meille, kun nuorille tuli menoa. Olemme kotona, mutten ole paljonkaan  koneella, sillä omistaudun muulle.

Ja tänään jännitämme sitten jääkiekkoa! Olen kotoisin Porista, joten veressääni soutavat jäkis ja jazz. Tässä viime mainittua: loistava Black Coffee by Sarah Vaughn

 http://www.youtube.com/watch?v=jR8fsEDEvdc

11 kommenttia:

 1. Toi perhekuva teistä kolmesta on söpö♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Allu♥ Tästä kuvasta tulee ensi viikolla pieni taulu onnen seinälle, johon on kerätty pitkältä ajalta onneliisia kuvamuistoja.

  VastaaPoista
 3. Sinä - jääkiekkoa? ;D
  Katsoitko naisten luistelun? (uusintana?). Mitali olisi saanut tulla, mutta ei sitten tullut.

  VastaaPoista
 4. Soolis, olenko unohtanut kertoa sinulle jotakin...;-)

  Kuule, huippujäkis, missä Suomi on mukana, on niin kova juttu, ettet sää taira tajuta...Mää voin vaikka saara tänään sydärin.Sillo ko Suomi voitti kultaa mää pyörryin. Myllys oli maalis ja 'det glider igen, det glidet igen'.

  Juu, olen katsonut sekä miesten luistelun että naisten, mutta uusintoina ja pätkissä, siis vailla mitään nautintoa. Kisoja ei saisi viedä maahan, jossa on eri aika kuin Suomessa;-) Mutta onhan tulossa MM-luistelut...missähän ne pidettiinkään.

  Juu, Soolis, asetu vaan TV:n ääreen sinäkin!

  VastaaPoista
 5. Minäkään en ole yhtään luistelukisaa nähnyt Olympialaisista kokonaan, pätkissä kuten sinäkin. Eikä siinä tule sitä oikeaa tunnelmaa, sitä kun omakin sydän pamppailee ja kyyneleet pukkaavat silmäkulmista.
  Miesten luistelussa ehdottomasti oikea mies voitti, ja oli upeaa katsottavaa!

  Minäkin elän täällä Kärppien valtakunnassa, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa koko jääkiekko!

  VastaaPoista
 6. tää jäkis näyttää nyt kyl tosi pahalta 2 erää pelattu ja usa johtaa 6-0.....

  VastaaPoista
 7. Leena, en ole koskaan nähnyt yhtä ala-arvoista Suomi-peliä! Tämän jälkeen papparaiset pelaajat saavat kyytiä ja nuoret miehet tulevat kentälle.

  Soolis, miesten luistelun voittajan näin ja se oli tosi mahtavaa: oikea mies voitti!

  Älä nyt silleen sano jääkiekosta!

  VastaaPoista
 8. Tänään radiossa.... se pappaketju saa enemmän peliaikaa viimeisessä pelissä ja maalivahdissakaan ei vikaa.... toivottavasti huomen aamulla edes voittavat.... vai haluavatkohan edes..?

  VastaaPoista
 9. Se pronssiotteluhan on tänään, mutta taidamme katsoa nyt jäkiksen sijasta elokuvan Frida. Eilinen vei innon...ihan väärä miehitys.

  VastaaPoista
 10. jäkis alkaa aamulla 05.00 en ehkä kans oo kattomas..... vaik jäkisfani oonkin...

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti et ole töissä! Me nukutaan ainakin aamukymmeneen...

  VastaaPoista