sunnuntai 14. helmikuuta 2010

KIITOKSIA JA TIEDOTUKSIA

Hämärä putoo. Sininen hetki kääntyy jo tummaksi illaksi. Tänään on kuitenkin ollut ihanat synttärit ja muistakaa että arvontaan on aikaa vielä viikko. Oikeat juhlat pyöristyvät somasti loppua kohden ja koska suurta sydäntäni on kommenteissa niin kiitelty, minä ajattelin vaatimattomana ihmisenä (sic!) nyt bilettää ihan omani makuni mukaan, mutta kaikki mukaan. Tässä yksi tämän talven lempikuvistani etenkin jos kuvaa klikkaa isommaksi, jolloin näkyy, miten Dina on nuttunsa kanssa ihan lumessa. What a pity, että Olgaa ei nyt kiinnosta katsoa kameraan, mutta hän on muuten isossa roolissa blogissani. Sain juuri tietää, että Dina tulee huomenna 'hoitoon'  muutamaksi päiväksi, kun nuoret häippäävät Helsinkiin, joten kiirettä pitää kahden eri vaatimus- ja ikätasolla olevan koiran ja uusien kirjojen kanssa. En siis ole kuollut, vaikka ei kovasti kuulu.

Laitan nyt yhden vanhan kirja-arvostelun, mutta en kirjan huonolla kannella, vaan kirjailijan kuvalla. Tämä kirja on harvinainen omistus minulle itselleni, sallittaneen;-), erään rakkaan runon, lempimusiikkiani ja silleen. Päätän iltani kaakaota juoden ja nauttien eilen ostamastani Country Livingistä.

Vieraat tekevät juhlat, joten kiitos teille kaikkille rakkaille blogiystävilleni: Kannatti elää, että sai kokea tämän päivän♥ 

4 kommenttia: