tiistai 2. helmikuuta 2010

ONNEA LUMI!

Tänään viettää nimipäiväänsä Lumi. Lumenvalkeat onnittelut kaikille, joiden kaunis nimi on Lumi♥
(Taidan onnitella tässä itseäni, mutta eräs nuori herra muistutti ja minä sain tämmöisen ajatuksen sitten...Olen tänäänkin kampaajalla pohtinut, että josko virallistaisin tämän nimen...)

Voi jestas, Allu järjestää mulle ristiäisiä ja Rita onnittelee blogissaan samalla kun rakentaa lumipuistoaan. Minusta jotenkin kummasti tuntuu, että olen tartuttanut Ritaan lumihulluuden, siis se on semmoinen ihan positiivinen ja lumenkaunis juttu...se lumihulluus. Käykääpä Ritalla http://rita-ritanhuone.blogspot.com/2010/02/hyvaa-nimipaivaa-lumi.html
Bileteemana omat ristiäiset kuulostaa ihastuttavan erilaiselta...ja saan kummilusikankin;-) Pistän harkintaan!

15 kommenttia:

 1. ihana kuva! Sattuipa Lumen päivälle oikea pyry. Lunta tulvillaan on raikas talvi sää :)

  VastaaPoista
 2. Anne, kiitos! Aivan ihana päivä♥

  VastaaPoista
 3. Olisitko sitten etunimeltäsi Lumi-Leena vaiko koko nimeltäsi Leena Lumi?
  Iloista Lumi-päivää joka tapauksessa.
  Täälläkin satelee lunta, ja pääkaupunki kuulemma hukkuu lumeen. Ystävättäreni soitti, ettei kaikkia teitä enää edes aurata!!! Siellä hallitsee uusavuttomien armada. Onhan ennenkin talvia ollut ja pärjätty on!!

  Pakko kertoa, että sanavahvistukseni on tähän viestiin TARMO, mikä kylläkin viittaa jäänmurtajaan eikä lumiauraan :)

  VastaaPoista
 4. Huomasin myös kalenterista, että Lumi viettää nimppareitaan tänään. Ajattele kun olisi lapset, jotka olisivat Lumi ja Tuisku !

  Onnea jo nyt nimen virallistamiseen! Tapahtuu se sitten milloin tapahtuu.

  VastaaPoista
 5. Vooi mikä sattuma! Katsoppa blogiini. Nyt riennän tytärtä kampaajalta noutamaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Voi Eve, kiitos!, mutta en minä saa viettää Lumin päivänä nimpparia, sillä ajattelin uskaltaa alkaa Leena Lumiksi. Ja minä, jolla äidinkieli 10, oikein toivon, että minut sitten taivutetaan väärin eli ainesanana, jolloin muutunkin Leena Lumeksi. Tyttönimeni on niin harvinainen, että maailmassa vain kaksi, mutta se on kaksiosianen, väliviivaa, paljon äätä, ei helppo, muistan sen. Haluaisin lyhen sukunimen, joka olisi minun näköiseni...

  Olen silti onnellinen hesalaisten puolesta, kun siellä taitaa olla lapsia, jotka ovat tuskin lunta nähneet. Lumi tekee talvesta ja etenkin joulusta taikaa!

  Soolis, hienoa olisi, jos Lumi, Tuisku ja Pyry!

  Kiitos, huomaathan, että haen jotain vahvistusta, sillä teen sen, kun passi menee vanhaksi, jos teen. Kunpa saisin tämän ihan kirkkaaksi, tämän asian.

  Rita, mikä sattuma? Käynpä katsomassa...

  VastaaPoista
 7. Kutsut sitten varmaan meidät kaikki sun "ristiäosiin" ja me kerätään rahaa ja ostetaan sulle lusikka.

  VastaaPoista
 8. Allu, sää sen sanoit! Pidän kaikesta erikoisesta ja en ollenkaan tavallisista syntymäpäivistä tms. Mun ristiäiset on sitten bileiden teema, mutta vaikka minusta tuleekin Lumi, pidän sitten puutarhajuhlat.

  Allu, luen huumoria sun rivien välistä;-) Voisit antaa mulle tukea, että teenkö noin vai näin. Voit vuodattaa tuonne meilin puolelle vaikka mitä. Kuuntelen.

  Juu, lusikka, hieno antiikkilusikka...

  VastaaPoista
 9. Upea kuva sinusta. Ja onpa paljon lunta!
  Varmaan voin onnitella nimipäivän johdosta. ONNEA!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Susanne, sekä kehuista että onnitteluista! Sanoin juuri miehelleni, että jos vaihdan SUKUNIMENI, niin sitten on aina sukunimen nimipäivä 2.2.;-)

  Ikinä en muista 25 Keski-Suomen vuotemme aikana näin suurta lumiauvoa vielä olleen. Rannikolla asuminen jätti minuun ainaisen ikävän lumeen ja nyt sitä saan.

  VastaaPoista
 11. Kyllä täällä länsirannikollakin sitä lunta on jo puoli metriä (eikä oo ollut moneen vuoteen)ja lisää luvassa...... pitää taas yrittää ehtiä sen kameran kans, mut aina on olevinaan NIIN kiire....

  VastaaPoista
 12. Ystävättärelläni on kolmivuotias tytär, jolla on varsinainen inkkarinimi. Sattuihan hän syntymään ensilumen aikaan ja sai nimekseen Ensi Lumi. Hyvää intiaaninimipäivää näin jälkikäteen.

  VastaaPoista
 13. Leena, nyt sitten nautit ja yritä nyt ihmeessä ehtiä kuvaamaan tai laita Jukka hommiin. Saatte kauniita muistoja, sillä mahtaako tämä toistua ikinä.

  Tintti, kiitos! Siis mulla on bgisukunimeni synytmäpäivä;-)

  Ensi Lumi on kaunis ja erikoinen nimi. Se on myös kirja, jonka valitsin vuoden kauneimmaksi kirjaksi 2009: Ensi Lumi (First Snow, Minerva 2009)

  VastaaPoista
 14. Kaunis kuva sinusta!

  VastaaPoista
 15. Kiitos, Violet!, se on lumen taikaheijastusta.

  VastaaPoista