lauantai 27. helmikuuta 2010

WHO'S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF?

Pariskunta Taylor-Burtonissa on aina ollut sitä jotakin...taikaa. Kävin Sooliksen blogissa ja sain tietää, että Elizabeth Taylor täyttää tänään 78 vuotta! Sen kunniaksi käykää katsomassa, mitä elokuvablogissa Lizistä kerrotaan ja klikkailkaa vaikka linkkejä filmiin Who's Afraid of Virginia Woolf? Filmi on oma suosikkini tältä vahvalta näyttelijältä, joka teki Marthan roolin vertaisensa miehen, Richard Burtonin kanssa.
http://www.youtube.com/watch?v=Lz1MpQ0n_ag&feature=related 

5 kommenttia:

 1. Viime kesänä katsoin tämän Kuka pelkää Virginia Woolfia-elokuvan. Ja se oli yhtä näyttelijätyön tulitusta alusta loppuun! Ihan hengästyttävää katsottavaa. Erikoinen elokuva.
  Burton & Taylor olivat karismaattinen pari, mutta heidän rakkautensa oli kovin tulista. Itse en kestäisi niin ailahtelevaa rakkautta! Eroja, yhteenmenoja, ja taas eroja! Mutta aina taustalla tuntui olevan rakkaus.

  Burtonin elämää määritteli myös Kuningas Alkoholi.

  VastaaPoista
 2. Soolis, pidin kovasti tuosta Marhan ja miehensä (oliko se George...)hengästyttävyydestä. Vaikka aina sanonkin, että olen hitaiden ja tummien filmien ystävä, niin tämä on poikkeus, joka vahvistaa lausuman. Erikoinen elokuva, erikoinen pari, erikoista kaikki. Ei mitään tusinatavaraa!

  Intohimo ja rakkaus näkyi myös heidän yhteisissä filmeissään.

  Kummallakin oli paheensa, mutta unohtumaton pari he ovat!

  VastaaPoista
 3. Olen myös nähnyt joskus, en muista milloin, kyseisen leffan, parikin kertaa...
  vahvaa, todella hengästyttävää, kuten sanoitte, rankkaa..
  sanoisin riippuvuutta, itsekästä rakkauden kaipuuta...draaman halua elämään, joka ilman sitä olisi liian tyhjää...

  VastaaPoista
 4. Elizabeth Taylor on elävä legenda. En ole nähnyt ko. elokuvaa, mutta monia muita Lintu sinisestä leffaan Kissa kuumalla katolla. Virginia Woolfia en ainakaan pelkää;) Mrs Dalloway on yksi suosikkikirjoistani.

  VastaaPoista
 5. Hanne, elämä on yksi suuri draama;-) Filmi on jotenkin niin mahdollinen olla ja tapahtua ja pariskunta vetää roolinsa myös niin, että uskoo heillä olleen varsin kiintoisan, joskin ajoittain raskaankin suhteen.

  Lumiomena, Kissa kuumalla katolla on myös hyvä. Ja ememhän me irginia Woolfia pelkää, hänhän kantaa suurenmoisen ja uudenlaiseen sanataiteen lippua myöskin Mrs. Dallowayssa.

  VastaaPoista