sunnuntai 21. helmikuuta 2010

ARVONTA!

Julistin blogini 1-vuotissynttärin kunniaksi ystävänpäivänä arvonnan, jossa palkintona kirjapaketti. Reima toimi tänään onnettarena ja voittaja on Mia Chilestä! Onnea Mia! Kirjat lähtevät sinulle ensi viikolla. Saat kirjoista kaivattua suomenkielen ylläpitoa sekä ehkä myös lumoavia sisustusvinkkejä uuteen kotiisi. Kiitos kaikille osallistujille!

13 kommenttia:

 1. Onnea Mialle, Chilestä ei niin helposti varmaan löydykään suomalaisia kirjoja eli meni oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leenalle ja onnettarelle! IHANAA! Nyt vaan käy surku sinun puolestasi, sillä Suomeen olisi ollut edullisempaa lähettää kirjapaketti. Kysy edullisin mahdollinen lähetystapa, ei haittaa, vaikka kestäisi kauan. Hyvää jaksaa odottaa!

  Ja vai että sisustusjuttujakin - kyllä tulee nyt oikeaan osoitteeseen, kun sisustamaan pääsen varmaan parin kuukauden päästä.

  Tämä on toinen kerta, kun olen voittanut blogiarvonnassa. Ekalla kerralla voitin postikortin Italiasta. Mitään tavaraa en ole ennen voittanut, enkä edes viitsi osallitua arpajaisiin, jossa palkintona on jotain suurta ja vaikeasti postitettavaa.

  Vielä kerran KIITOS ja kiitos ahkerista vierailuistasi ja kommenteistasi blogiini.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon voittajalle! Ihana voitto sinne kauas ulkomaille :)

  VastaaPoista
 4. Mia, eipä kestä, eipä kestä ja onnetar sai myös kiitoksesi!

  Huomasithan, että linkitín sinut, joten nyt yhä useampi seuraa teidän talonrakennusprojektia. Yhtään ei kasva paineet;-) Ja sitten remontin jälkeen kaikki odottavat sisustuspostauksiasi...

  Minä olen ahkerana siellä sun täällä...

  Paketti lähtenee tiistaina. Toivotaan, että löytää sinne Peikkokukkulalle.

  VastaaPoista
 5. Onnittelu Mialle Chilen Peikkokukkulalle! Voin vain kuvitella, miten ihanaa on saada paketillinen suomenkielisiä kirjoja :)
  Kaunis lautanen ja raikkaan vihreät arvontakortit!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Mialle Peikkokukkulalle! Hyvään paikkaan meni,sillä sieltä varmaankaan ei helpolla suomenkielisiä kirjoja löydy...

  VastaaPoista
 7. Kiitän teitä kaikkia Mian puolesta, jos hän vaikka on kotinsa maalaustalkoissa tms.

  Lumiomena, tuo lautanen oli erinomainen ostos. Se toimii ison kynttilän alusena, pohjassa pyöreät 'jalat', joten pöydän pinta ei kuumene, nyt se on arvontalautasena ja seuraavana ties mitä. Post it -lapuilla arvontaan saa aina uutta väriä!

  VastaaPoista
 8. Onnea Mialle!! Oikeaan paikkaan voitto meni!!

  VastaaPoista