sunnuntai 21. helmikuuta 2010

MORE FUN, COLOURS AND BEAUTY

Have a nice week♥
photo by Alex Ramsay (Country Living)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa kantrihenkeä kuvissa. Just mun tyyliä, vaikkei meillä tuolta näytäkään..

  VastaaPoista
 2. Tämä on myös minua. Näetkö tuon oikenapuoleisen punotun korin? Niitä on kansilla ympäri taloa. Ja nyt on taas yksi nahkasohva ja vielä yksi tulee. Ei enää hienoja kangassohvia minulle kiitos. Ja pitäisi vielä saada keittiö, jossa ikkuna olis noin...ja verhot ja kaappi. Laitoin remontissa keittiööme myös kaapistoihin pajukoreja, heti tulee kantria ja sitten avohyllyjä, paljon.

  Kyllä nämä lehdet maksavat itsensä takaisin...tässä vieläkin ihailen samaa taloa ja sen sisustusta;-)

  VastaaPoista
 3. Ja Soolis, unelmiahan varten nämä elämyslehdet ovat. Mistä sitä koskaan tietää, milloin alat sisustaa countrysti!

  VastaaPoista
 4. Yritystä on ollut, ja koreja olen ostellut vuosikausien aikana paljonkin, mutta tilat oikeastaan ratkaisevat. Nyt kun on vähän tilaa, sitä haluaa vain laittaa kaiken piiloon..

  VastaaPoista
 5. IHania kuvia! keittiööni haluaisin ikkunan kuten tuossa kuvassa...

  VastaaPoista
 6. Minä olen niin lumoutunut näistä englantilaisista maalaishenkisistä sisustuslehdistä - niissä on ihanasti väriä ja rustiikkia. Minun makuuni tanskalaiset ovat usein turhan värittömiä (=kaikki valkoista), mutta britit osaavat homman. Ostin itse nyt uusimman Country Homes & Interiorsin ja ihania kuvia on siinäkin.

  VastaaPoista
 7. Soolis, juu nuo isot korit vievät paljon tilaa...,mutta sulla varmaan vielä on countrya josksu.

  Jael, minäkin olen aina halunnut juuri näin keittiön. Tämä on semmoista brittiläistä tyyliä.

  Lumiomena, minun sielussani asuu pieni britti, mutta olen kyllä iahstellut tanskailaista sisustustakin, mutta nyt olen jo tapetoinut virasmakkarin Laura Ashleyn tapetilla, joten makumuutos on menossa. Ennen joulua ilmestyi Kotivinkiltä semmoinen erikoisnumero, jossa oli koteja ympäri maailmaa. Tein ydhen ystävän kanssa kisan,että toisen piti arvata toisen kolme lempitaloa/sisustusta. Minä en pystynyt ottamaan itselleni kuin yhden, mutta siinä eiollutkaan sitten mitään muuttamista: Se oli ranskalainen huoneuosto, joka oli tehty talliin. Se oli täydellinen!

  Mutta brittiläisyyttä, countrya, hieman kolonialismin ripausta...siinä on mun juttu. Täytyisköhän alkaa enempi näitä sisustusjuttuja...vai onko tämä vain merkki keväästä...

  VastaaPoista
 8. Allu, se on oikeasti riippuvuutta, sillä niitä pitää olla paljon ja kaikessa koossa. Toisaalta ne voat pelastaneet minut kaaokselta. Viimeksi ostin semoisen pienen, tumman, mutta matalan meikkisälälle, jota tarvitaan nopeasti. Ei muuten näytä htään huonolta, vaikka se kori onkin toaletin tasolla näkyvillä. Yhdessä on vierastyynyt. Yhdessä vanhoja VHS-kasetteja (meillä on lapsia varten vielä kakkostv, josta saavat katsoa vanhoja Disney-filmejä, yhdessä kaikki villalangat, yhdessä kuivatut ruusuni, yhdessä upeimmat sisustuslehdet, joita en koskaan raaski heittää pois, yhdessä 'nonsense' etc. Toiset kansilla, toiset ilman. Niitä vain jotenkin tlee koko ajan lisää...

  VastaaPoista