lauantai 13. helmikuuta 2010

A CASE OF YOU

by Diana Krall http://www.youtube.com/watch?v=BGrsc5FeQDs

18 kommenttia:

 1. Kauniin vihreää.
  (Hihi, joku lukuhäiriö taitaa sinua vaivata..
  Enhän mitään muuta sanonutkaan kuin että
  "kotitalouttahan oli vain keskikoulussa".
  Lukion kävin Ruotsissa, muusta en tiedäkään :)

  VastaaPoista
 2. Minun lempivihreää...

  (Hannele, en minä SITÄ (kotitalous oli ok ja kuten minullakin) tarkoittanut, vaan Walentinia. Hänhän oli SINUN isoisäsi, mutta kai äitisi isä...joten pois talosta lähtivät lapset, eivät lapsenlaspet. Ajattelin, jos olit erehdyksessä laittanut väärän sanan...) Vastaa tämä omaan blogiisi, käyn siellä uudelleen, kun tulen kaupoilta.)

  VastaaPoista
 3. Tämä Case of You on hyvä myös Diana Krallin esittämänä, niin ihanan tunnelmallinen. Joni Mitchellin alkuperäisversio 70-luvun alusta on kuitenkin oma suosikkini!

  Ja Keira Knightleyn vihreästä puvusta tuli klassikko Sovituksessa. Upea puku nuorella, hoikalla naisella!
  (Tupakointikaan ei tässä kuvassa häiritse, vaikka se yleensä pistää silmiin kun ei itse tupruttele).

  VastaaPoista
 4. Soolis, eikö tämä ole sitten Diana Krall? Kohta taivas tippuu mun päälleni....

  Ah!, niin Keira...ja tämä puku♥ Minä en ymmärrä, miksi juuri nyt kaikki parhaat kuvat ovat tupakointikuvia: Concha, Marlene ja Keira...julkaisen niitä silti. Olen itse lopettanut 23 vuotiaana tupruttelun. Jutta Ziliaccus on kertonut, että sotien väisininä vuosina ja sotien jälkeen oli ELEGANTTIA tupakoida.

  VastaaPoista
 5. Hieno biisi ja tuo kuva! Vihreä puku on upea.. Vielä minulla on vyötärö.. ;D eräänä päivänä.

  VastaaPoista
 6. Sooloilijahan jo tiesi tuossa kertoa,että kuvassa ei ole Diana ja että laulu on Mitchellin alunperin. Krall tulkitsee tuon laulun todella upeasti,mutta ehkä minäkin pidän enemmän siitä alkuperäisestä,Mitchell-fani kun olen ollut teinistä saakka.

  VastaaPoista
 7. A Case of You on ihana kappale. Olen samaa mieltä kuin Sooloilija, Joni Mitchellin oma versio on kaikkein paras. Hienosti kappaleen esittävät myös Tori Amos sekä Mitchellin maannainen Sarah McLachlan.
  Minä en ole koskaan polttanut, mutta kyllä se voi elegantilta näyttää. Yksi yliopistoaikainen kollegani käytti savukkeenpidikettä (vai miksi sitä imuketta nyt kutsutaankaan?) ja se oli ihmeen sofistukoituneen näköistä.

  VastaaPoista
 8. Mikä se biisi oli mistä eilen puhelimessa puhuimme?

  VastaaPoista
 9. Jael, aivan! Luin sen kovassa kiireessä lähdössä asioille. Nyt vasta tajusin. No, minä taas pidän juuri täsät Krallista, enkä Mitchellistä. Makukysymyksiä vain;-)Merkillistä: minulla oli luetun ymmärtäminen kymppi! Alan ruostua!

  Lumiomena, no voi, voi, minä kun vain itsekkäästi otin tämän Krallin, sillä en vain kuunnellut, vaan mulla merkkaa hirveästi myös se video, silloin, kun on video. Muutenhan musiikki kuunnellaan vain musiikkina. Ehkä olisin eri mieltä, jos olisin vain kuunnellut - tai sitten en.

  Anne, biisi, jonka sanoista puhuimme oli A case of you, mutta ehkä puhuin myös kokemuksesta Because the night..., joka oli aikamoinen elämys.

  VastaaPoista
 10. Nuo biisit muistin kyllä.. Mutta se missä tunne loppuu..

  VastaaPoista
 11. Kauniilta kuulostaa tämäkin!
  ja kuva kaunis leffaa en ole nähnyt...Voi miten paljon elokuvia on katsomatta!ja uusia tulee koko ajan!

  Ihania nuo keräämäsi ystävänpäivä kirjoitukset!

  Ymmärsinkö oikein että et yleensä et kuuntele suomalaista mutta nyt jippu ja samuli upposi?!

  Hyvää lauantai iltaa!
  Anu

  VastaaPoista
 12. Anne, se on Tom Jonesin vanha, mutta jotenkin kauhean surullinen laulu I lost that loving feeling. Minua se järkyttää, sillä on aivan eri vaikka rakastaa ja vihata kuin sanoa: I lost that loving feeling. Se on niin lopullista...

  Anu, ei sun tarvitse oikeastaan katsoa kuin Atonement (Sovitus). That's it. Soolis voi olla eri mieltä, mutta ei ehkä olekaan, sillä sain tuon elokuvan häneltä;-) Mahtava kirja, josta on tehty vertainen elokuva. Kerrankin elokuva ei häviä kirjalle!

  Nappaa siitä suosikkisitaattisi!

  Juu, en kauheesti kuuntele suomalaista...vanhoja Bäddingejä joskus, vähän Dingoa (olen Porista) ja sitten Hectoria ja kun menin youtubeen niin sieltähän kävi ilmi, että tuo sun levy oli Hctorin tekemä/sanoittama/säveltämä tms., sillä ensin sen kohdalle tuli Hector, mutta en löytänyt hänen esittämänä. Siinähän oli sanat, joihin jäi kiinni!

  Kiitos samoin, Anu♥

  VastaaPoista
 13. Hyvää ystäväinpäivää toivottelemassa!
  Ilona

  VastaaPoista
 14. Hyvää ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita!

  VastaaPoista
 15. Kiitos samoin, Mimmuli♥

  Tervetuloa huomenna minun 1 vuotissynttäreilleni. On kakkua ja yksi tarina ja arvonta.

  VastaaPoista
 16. Ah mikä nainen. Vihreä unelma päällä, kauniisti laitetut hiukset, ilmeisesti jonkin linnan portailla. Voi kun saisi olla itse siinä - kuitenkin ilman tuota tupakka. Tuolla aivan ihanan vihreällä hameella olisi ihana tanssia valssia isossa linnan salissa rakkaansa käsivarsilla. Mitä muuta tuo hetki kaipaisi....ei mitään.

  VastaaPoista
 17. Pikku Myy, sitä minäkin haluaisin. Saat tämän leffan ensi jouluna multa lahjaksi, kun et sitten toivo muuta. Ostin jo itselle ja Keira on kuin jumalatar. Näen jo unta tästä puvusta. Itse asiassa minut vihittiin tämmöisessä puvussa, kävelin kirkon käytävää, mutta sulhasta en nähnyt...,mutta silläkään ei niin väliä, kunhan leninki on vain tämä!

  VastaaPoista