perjantai 29. lokakuuta 2010

KIRJAMESSUJA KOHTI JA VIIKONLOPPUA!

Ja nyt käymme kohti kirjamessuja sekä viikonloppua. Olen siis totaalisen poissa, mutta kehissä taas maanantaina. Ensi viikolla saamme tutustua uuteen sisustuskirjaan ja muusta en uskalla sanoa, sillä mieleni vaihtuu nopeasti kuin pilvet liikkuvat taivaalla. Ehkä lastenkirjoja, ehkä romaania...Muistakaa äänestää Vuoden 2010 Kauneinta Kirjan Kantta ja olla näin mukana arvonnassa, jossa palkintona tietysti kirjoja. Äänestämään pääset täällä

Laukku odottaa jo pakkaamista ja minä huomisia tapaamisia monen kanssa, joiden kanssa ollaan jo kauan oltu kuin parhaimmat ystävät, vaikka ei olla koskaan tavattukaan. Ihan jännää! Tämä on blogimaailman antoisuutta.

Toivotan teille kaikille lumoavaa viikonloppua♥

Leena Lumi

Hello, is it me you are looking for

kuva Ilona

26 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua Helsingissä kirjamessuissa muiden kirjabloggarien seurassa!Laita sitten raporttia millaista oli.

  VastaaPoista
 2. Jael, kiitos paljon! Kerron kyllä, jos on raportoitavaa;-): messut, kirjailijoita, tuttuja, kirjabloggaajien meeting ja pöytä pienemmälle seurueelle illaksi on jo varattu.

  Mukavaa viikonloppua, Jael!

  VastaaPoista
 3. Leena, nauti minunkin puolestani! Aikaisemmin ajattelin, että jos talo syttyisi palamaan niin pelastaisin kirjani. Nykyisin tietysti lapset, mies ja kotiserverin kovalevy menevät edelle. Kirjat ovat aina olleet minulle rakkaita ystäviä, joita on lukemisen lisäksi ilo nuuhkia ja katsella, selailla ja mietiskellä.

  Vaikeinta on ollut tottua siihen, että kirjastoon ei pääse hakemaan suomen kielistä kirjaa, kirjakaupasta ei voi niitä ostaa ja Stockmann ottaa 20 euroa pelkästään jo yhden pokkarin postituksesta!

  Nautinnollista, kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onnistunutta messumatkaa ja otapa kuvia uudella pinkillä kamerallasi blogiystävistä. Luitko tämän päivän Hesarista Makinesta? En ala, kun se on siellä enkä päässyt näkemään.

  VastaaPoista
 5. Huomista odotellaan täälläkin. :)

  VastaaPoista
 6. Johanna, sun pitää toivoa voittoa mun arvonassa ja sen lisäksi Suomessa käydessä ostaa niin paljon kuin mukaan mahtuu. Jaelkin joka kerta pähkäilee, montako kirjaa voi täältä kuljettaa mukanaan. Mun arvonassa muuten voitti kerrna Mia Chilestä...useita kirjoja.

  Kiitos samoin, Johanna!

  Allu, ajattelin jättää kameran kotiin. Siellä on niin kova sähellys, koska paljon tapaamisia liian lyhyellä ajalla, minä hukkaan sen heti. En pysty keskittymään tavaroihini ja kuvaamisiin, kun keskityn ihmisiin. Ehkä muutan vielä mieltäni, mutta en ole yhtään ottanut kuvia vielä sillä uudella, enkä opi mitään teknikoita nopeasti.

  Ja kiitos, Allu!

  Unelma, ehkä tavataan!

  VastaaPoista
 7. Viimeksi oli mukana kotiin tullessa 10 kirjaa. Siis nyt syyskuussa. Kesäkuussa tuli kirjoja hankittua 12. Kesäkuun kirjat on luettu, syyskuisista jäljellä 3, nyyh! Käyn aina antikvariaateissa. Lisäksi mulla on Suomessa kirjastokortti ja loman aluksi käyn lainaamassa kirjoja joita sitten ahmin koko loman.

  Ajattelin, että seuraavalla kerralla lähetän itselleni paketillisen kirjoja. Kun ruisleipääkin pitää saada matkalaukkuihin mahtumaan.

  VastaaPoista
 8. Johanna, hyvinhän olet saanut tuotua;-) Siis monta!

  Minäkin käyn antikvariaateissa. Joskus tunnen olevani osa sitä vanhojen kirjojen hyllymaailmaa muistoineen.

  Muuten: Jos tulipalo tulisi, vieläkin veisin turvaan eka vanhat albumit.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo nummikanerva ! Harmi, että sitä ei ole saatavana...
  Oikein mukavia messupäiviä ja muutenkin ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 10. Sari, en ikinä tajua, mistä Ilona on sen saanut. Pitäisi muistaa kysyä.

  Kiitos samoin, Sari!

  VastaaPoista
 11. Pidä hauskaa Leena ja kovin arkinen ostopaikka Nummikanervalle Plantagen, tänä vuonna olen mennyt nollalöytö tuloksin.
  Ilona

  VastaaPoista
 12. Ilona, jestas!, Plantagen. Olen yrittänyt saada nummikanervaa jopa Viherlandian kautta.

  Tämä kuva on niin syötävän kaunis♥

  Ja kiitos! Mukavaa viikonloppua, Ilona!

  VastaaPoista
 13. Antoisaa juna(?)matkaa tänne etelään! Huomisia kirjamessuja odotan minäkin - ja tapaamista. Täytyy messuilla hieman vartioida kukkaronnyörejään, kiusaus ostaa valtavat määrät kirjoja on suuri ;)

  VastaaPoista
 14. Lumiomena, juu, päätettiin viime vuoden Hesaviikonlopun jälkeen, että tästä lähin aina junalla. Siis voimme nauttia nyt molemmat täysillä hyvästä ateriasta ja vielä paremmasta seurasta;-)Minulta hukkuu nykyään kaikki...Toivo nyt, että minäkin ehdin oikeesti nähdä myös kirjoja!
  Bis Morgen♥

  VastaaPoista
 15. Oi, että kateeksi käy. Aikaisempina vuosina olisin kovasti kirjamessuille halunnut ja kyllä vieläkin pientä toivetta elättelen pääsystä tapahtumaan.

  Vaan Sinulle jos kelle, kirjoja rakastavalle, kuulu kirjamessutapahtuma! Oikein iloitsen puolestasi.

  VastaaPoista
 16. Ihania messuja & Helsingin reissua! Ensi vuonna minäkin vihdoin kyllä lähden niille no matter what ;)

  PS: Ihanaa kun näet livenä lumiomenan ;) Hän on livenäkin superihana ♥

  VastaaPoista
 17. Rita, lähden parhaan ystäväni kanssa, Lumimies jää vanhan, rakkaan koiruutemme seuraksi. Pääsethän sinä, ymmärtääkseni asut aika likellä...

  Susa, ensi vuonna sinä tulet meidän kanssa! Lähdetään jo perjantaina. Lumimies on lupautunut kuskiksi. Tää on nyt diili!

  Ja kiitos sinulle! Me kaipaamme sinua huomena Lumiomenan kanssa yhdessä♥ Ja uskon, että hän on ihana ja sinä myös;-)

  VastaaPoista
 18. Mukavaa viikonloppua. Otathan sen pinkin kameran mukaan.

  VastaaPoista
 19. Meinasinkin just kysyä , että Ilonan kirjaako esittelet ens viikolla. SE on ihana, olen jo lukenut jonkun verran,mutta ei sitä kerralla kokonaan voi lukea, naatitaan, naatitaan...;=)
  Mukavaa viikonloppua täällä Hesan päässä, oletko koko viikonlopun messuilla, mistä sut tavoittaa siltä jos tulee mentyä?
  OIKEIN ihanaa viikonloppua sulle.

  VastaaPoista
 20. Vihreätniityt, Lumimies ei anna mun ottaa kameraani mukaan, koska en ole yhtään opetellut. Tuurella on aina kamera mukana. Uhkasin ilmoittaa messuilla mikrofoniin, miten tällä saarella sorretaan naisia, mutta sitten muistin tapaavani tänään sudanilaisen toimittajan, jolle määrättiin 40 raipaniskua pitkien housujen käytöstä...

  Tuija, sitä juuri. Se otetaan hitaasti, kuten paras nautinto kuuluukin. Olisin koko viikonlopun, mutta se ei sovi Bessun aikatauluun (ensi vuonna tulen jo perjantaina). Eli: tänään klo 11 yritän olla Aila Meriluotoa kuulemassa Kullervosalissa klo 11. Mulla on puhelin auki ja taskussa, mutta miten minä sen numeron tähän laitan....Tule sinne Meriluotoon: Blondi pitkillä hiuksilla, tumman pinkki liehukevillatakki,levoton...
  Vastaan jos soitat! Kiitos samoin, Tuija!

  Tuure, just!

  VastaaPoista
 21. Leena, blogissani nyt kuvia jotka saattavat sopia käyttöösi hyvin... ota vapaasti jos tahdot! :-)

  VastaaPoista
 22. Tomomi, kiitos samoin!

  S., kiitos! Tulin juuri messuilta. Piipahdan kohta...

  VastaaPoista
 23. Niin ja mä mihinkään pääse...;=(
  Olis ollut kiva tulla käymään messuilla mutta ystävättäreini kävi siellä jo perjantaina ( mun tietämättäni...mrrmmrr...;=) ) ni sitten ei viiti yksin lähteä.

  ;=) mukavaa marrasta....

  VastaaPoista
 24. Tuija, no voi vieköön sun ystävättären;-) Lauantaina olisi voitu tavata...

  Kiitos samoin! Yritän nyt mennä kuvaamaan sitä mikä vieläkin kukkii ja nyt se ei ole hansa....

  VastaaPoista