perjantai 1. lokakuuta 2010

NELJÄ TUNNELMAVINKKIÄ HÄMÄRÄÄN HUONEESEEN

Joko teit tämän yllä? Tarvitset vain vanhoja laseja, liimaa ja mielikuvitusta, niin tämä hurmaava kauneus on sinun. Vinkki  ja kuva kirjasta Ajan patinaa - Vanhojen tavaroiden uudet mahdollisuudet (Tammi).
Tässä toinen idea ja kuva samasta kirjasta.
Ja tämän tunnelman voit ostaa täältä. Meillä palaa näissä seinälyhdyissä kynttilät nyt jo joka ilta ja tunnelma on kuin vanhassa linnassa...

Tämänkin tein jälleen. Siis lampunteko-ohje: Iso, kirkas vaasi ja tunge se täyteen pieniä kirkkaita lamppuja ja käytä koko pimeän kauden tunnelmantuojana. Ostin ihan tätä varten ison Aalto-maljakon, mutta kyllä tähän käy vaasi kuin vaasi, kunhan se on iso, sillä tässäkin on 120 pikkulamppua.

11 kommenttia:

 1. Noissahan on näkemystä! - Ja tyyliä.

  VastaaPoista
 2. Rita, ja kaikki muu edullista paitsi Aalto-vaasi. Nuo Myllyrannan seinälyhdytkin olivat ihan kohtuuhintaiset. Opiskelijatyttärenikin osti niitä useampia.

  VastaaPoista
 3. Nuo seinalyhdyt ovat ihanat. Olisikos pitanyt ostaa?

  VastaaPoista
 4. Anu, olisi, jos niitä kerran siellä oli! Meiädnkin on vaikea saada lisää, sillä ne menevät samantien kuin liikkeeseen tulevat. Meri taisi onnistua saamaan niitä lisää. Meillä olisi kyllä paikkoja.

  Pidän siitä, miten ne tuovat linnamaista tunnelmaa ja siitä, että niitä ei ole ihan kaikkialla ja siitä, että ne ovat varsin turvalliset jättää palamaan. Arkisin poltan niissä lämpökynttilöitä (4 tuntia), mutta nyt kun pimeys lisääntyy, laitan viikonloppuna 8 tunnin kynttilät.

  VastaaPoista
 5. Pyörittelin tuota Ajan patinaa-kirjaa kirjakaupassa toissapäivänä, mutta päädyin toiseen sisustuskirjaan (jouluaiheiseen :) ).

  Mullakin on valot Aalto-maljakossa vitriinikaapin päällä. Niistä tulee ihanaa lempeää valoa lokakuun iltoihin ja alkuöihin.

  Kaunista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, Ajan patinaa on mun suosikkisisustuskirja tällä hetkellä. Minullekin on tulossa joku joulusisustuskirja, en vain muista mikä.

  Poltan noita valoja olkkarissa yötkin marraskuulta helmikuun lopulle = pidenetty joulu. Vtr. joulukuusessahan palaa valot yöt ympäriinsä.

  Kiitos samoin♥

  VastaaPoista
 7. Hauskoja ja aika helpostikin toteutettavia ideoita. Ihanaa kun ihmiset keksivät uutta ja vanhaa ja niiden sekoitusta =)

  Pimeämmät illat tuovat kynttilät taas tiuhempaan käyttöön.

  VastaaPoista
 8. Birgitta, jopa minä osaan tehdä Ajan patinaa kirjan ohjeiden mukaan. Vanha ja uusi sekaisin = kaunista elämää.

  Varmaan yksi syy, miksi hämärä kiehtoo minua.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, minäkin kaivan vaasin ja valot esiin!

  VastaaPoista
 10. Anne, tee se heti;-)

  Hannele, minä tykkään kodikkuudesta. Tunnelmavalot kodikkuutta oikein ruokkivat.

  VastaaPoista