torstai 21. lokakuuta 2010

APPELSIININ JA HUNAJAN VIETTELYSTEN KEITTIÖ

Jaelin keittiössä tuoksuvat appelsiini ja hunaja. Kuvat ja reseptit ovat kuin parhaasta keittokirjasta ja takuulla terveellisiä. Joudun usein lähtemään Jaelin kuvien ääreltä etsimään jotain syötävää, jotain herkkua...ettei vain tulisi nälkä;-)

Yllä olevassa kuvassa Omenacarpacciota ja granaattiomenaa hunajaisella kastikkeella. Alakuvassa Antipastiterriini, jossa herkulliset munakoisokääröt kätkevät sisäänsä ainakin juustoa, paprikaa ja kirsikkatomaatteja. Jos haluat herkullisten viettelysten keittiöön, mene tänne.
Ja tässä vielä yksi ihastuttava salaatti...

6 kommenttia:

 1. Kiitos kehuista ja linkityksestä Leena:-)KIva kun oudoista aineksista huolimatta kuitenkin joskus löytää jotain mitä tehdä sieltä,Nuo munakoisokääröt ovat tosi ihania muuten,suosittelen,Tein niitä nyt uudestaan vierailleni ja kovasti tykkäsivät!

  VastaaPoista
 2. Jael, eipä kestä!, ilo on minun. Vaelsin siellä herkkujesi keskellä ja kaipasin aikaa alkaa toteuttaa noita lumoavia juttuja...

  VastaaPoista
 3. Mmmm... herkullisen näköistä ja kuten sanoit, niin katsellessa tulee jo mieli lähteä keittiöön. Munakoisokääröt olisi uusi tuttavuus =)

  VastaaPoista
 4. Birgitta, siinä sylkirauhasten ylivirittyessä voisit kurkata hakukoneen avulla kirjaa Taivaallinen munakoiso

  Ja sitten mun munakoisobestis, joka löytyy näillä sanoilla: Munakoisoa fetalla ja tomaatilla

  Tuon Jaelin ohjeen aion kyllä myös kokeilla. Munakoisossa on sitä jotakin. Väitetään sen nauttijoiden tulevan siveettömiksi...Tämä kaikki kerrotaan kirjassa Taivaallinen munakoiso!

  VastaaPoista
 5. Yaelianilla on todella ihania ja erikoisia reseptejä ja ihmettelen, miten hän aina vaan jaksaa tehdä niin hienoja juttuja. Harmi kun asun niin kaukana, etten pääse maistelemaan.

  VastaaPoista
 6. Allu, samaa olen minä ajatellut. Minäkin aina aion tehdä uusia juttuja ja sitten huomaankin vain toistavani itseäni. Minäkin roikkuisin siellä Jaelin keittiössä nauttimassa tuoksuista, katsomassa kun hän tekee, hän maistelemassa ja samalla rapsuttaisin Bambia. Hirveä matka ja minä kun en mitenkään pidä lentämisestä kuin vain lyhyesti. Mehän voitais tilata Jael kokkaamaan tänne tai sulle. Idätellään tätä!

  VastaaPoista