perjantai 22. lokakuuta 2010

HAVE A BEAUTIFUL WEEKEND♥

Nina Simone Ne Me Quitte Pas

Picture by Anni M

20 kommenttia:

 1. Leena, täällä Sinun blogissasi on niin paljon tuttua. Nina Simone on yksi suosikkejani, suuria sellaisia. Oh Lord please don´t let me be misunderstood ihan suurimpia. Sitten sulla oli tuolla suosikki leffoissa (vai kirjoissa) Camille Claudel...

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua sinullekin, Leena!:)

  VastaaPoista
 3. Tuure, kiitos samoin! Käyn katsomassa sulla sitten, kun...ja muillakin. Nyt olen vain pikaisesti. Ma ti palaan ruotuun;-)

  Johanna, ilmankos USA lukee minua. Katsoin nimittäin missä minua luetaan Suomen jälkeen eniten ja se oli USA.

  Camille Claudel on kirja, elämänkerta, fiktion ja faktan sekoitusta, joka kertoo kuvanveistäjästä, Rodinin rakastajasta. Hänet suljettiin mielisairalan ja jätettiin sinne, sillä hänestä uhkasi tulla liian kuuluisa. Kirja on rohkea, eroottinen, vahva. On tehty myös elokuva, mutta valitettavasti en ole sitä nähnyt.

  Nina Simone on♥

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua Leena,Nina Simonen kanssa sitä onkin mukava aloitella..

  VastaaPoista
 5. Kaunista viikonloppua myös sinulle! Luntakin on taas luvattu!

  Tuosta ihanasta Brelin alkuperäislaulusta on mm. ihailemani Damien Rice laulanut oman versionsa: If You Leave Me Now.
  Nina Simonen versio on myös hyvä.

  VastaaPoista
 6. Hyvänmielen viikonvaihdetta Sinulle Leena!

  VastaaPoista
 7. Leena, kaunista viikonloppua myös Sinulle!

  Ne me quitte pas on tuttu laulelma. Olen kuullut sen livenä sekä Mireille Mathieun että Charles Aznavourin esittämänä, Suomessa. Itse asiassa kaikkein eniten tykkään laulusta Jacques Brelin laulamana. Tietty kaunis oli myöskin valitsemasi.

  VastaaPoista
 8. Leena, kiitos samoin♥

  Jael, olen Nina Simoneen melkein yhtä hullantunut kuin Concha buikaan. Toivottavasti jo viileämpää viikonloppua, Jael!

  Soolis, täällä on lunta paljon ja koko ajan sataa. Ainoa harmi, että pakkanen meni nurin ja se on nyt märkää. Onneksi kuitenkin lumen valoa!

  Sää tiedät aina jonkun tuollaisen erikoisen;-) Mulla tiedossa vain Brellin; Simonen ja Stingin esitys tästä uskomattomasta biisistä. Viikonloppua♥

  Kiitos samoin, Maria! Palaan toistenkin blogeihin, kunhan...

  Lumiomena, meilaa, jos olen unohtanut jotain...Kohta tavataan. Rentoa viikonloppua 'after hard weeks'!

  Marjatta, no tietty Mireille! Minä olin vallan unohtanut hänen levnsä, jotka mulla on takuulla kaikki - vinyylinä! Samaa koskeaa Edith Piafia. Ihanaa, että olet saanut kuunnella Mireilleä ja Aznavouria livenä, pidän molemmista. Ehkä nautin ranskalaisesta ja espanjalaisesta musiikista eniten, koska en osaa kumpaakaan kieltä. Tunne on silloin suurin. Melkein kaikki pitävät eniten Brelin laulamana tästä, vain minä en. Se on silloin liian kaunis. Haluan aina mukaan vähän rosoa, särmää, karheutta, muuta.

  Marjatta, kiitos samoin! Sinä ehdit vielä muuttaa mieltäsi kirjamessujen suhteen...

  Hanne, just niin, kiitos samoin! Uskoisitko, että olen paussilla siksi ettei sinua huimaa;-)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa lumista viikonloppua! Saataisiin vielä pikku pakkanen. Mutta kaunista on.

  VastaaPoista
 10. Anne, valkeaa, kuivaa puuterilunta toivomme. Lumoavaa viikonloppua, Bessu!

  VastaaPoista
 11. Ensiksi, ihana postaus sinulla tuo edellinen, juuri semmoinen jonka minäkin (joka en ole kirja-addikti) ymmärsin ihan täysillä:)Sinä olet yllätyksiä täynnä, ja sinun lumimies taitaa olla maailman onnellisin lumimies!

  VastaaPoista
 12. Keijukainen, Lummies väittää pysyvänsä nuorena pelkästään jo siitä yllätyksestä, kumpi nainen hänen viereltään aamuisin herää: Vilkas, tulena palava karjalainen, boheemi, luova, slaavitar Lara vai pidättyväinen, viileä, vaitelias satakuntalainen lady, joista toista voi alkaa vaikka ajaa takaa pitkin taloa ja kutittaa kun saa kiinni, ja toista pitää asennoitua arvostamaan;-)

  Kiitos,e ttä tykkäsit! Tuollaista minulta tulee sekunnissa ja totta kaikki. Olen samaa mieltä kuin runoilija Kalevi Rahikainen, että teksti iskee kuin salama, sitä ei rustata, eikä harkita. Sillon se on aidointa.

  Lumimies on varmaan onnellinen - useimmiten. Hänen elämänsä olisi ilman minuaa hememtin tylsää!

  VastaaPoista
 13. Nina Simonella on mielettömän kaunis ääni. Ihanaa iltatunnelmointia =)

  VastaaPoista
 14. Birgitta, minä olen aika monen tumman äänen ja tumman naisen viemä;-) Sekin on vain plussaa nyt, ettei osaa ranskaa.

  VastaaPoista
 15. Meikun ääni menee kannelle numero 12, eli Venetsiaan. Osallistun käsittääkseni kolmella arvalla, mutten ole aivan varma.. Muistaakseni olen blogisi lukija, ainakin se näkyy minulla bloggerin listassa, jossa näkyy muutkin, joihin olen liittynyt lukijaksi. Joka tapauksessa käyn vakituisesti lukemassa postauksiasi, joten kai sekin vakilukemiseksi lasketaan :) No kaksi tai kolme.. Kauniita kansia ovat kyllä nuo kaikki, valinta oli oikeastaan aika vaikea. Piti vain ottaa ensimmäinen eikä ajatella enempää :)

  VastaaPoista
 16. Teresita, postasit väärään kohtaan;-) Postaa siihen, missä kirjan kannet, kiitos!

  VastaaPoista