keskiviikko 20. lokakuuta 2010

KEVYESTI KESKIVIIKKONA

Näitä voimakortteja saa tilata Sarilta Runotalosta. Oletko varma, ettei ystäväsi tarvitse juuri nyt vähän vahvistusta...pientä kepeyttä, hiukan huomiota.

2 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Minä imen energiaa itseeni tästä näytöltä kuvaa katsoessa, sillä on ollut aika rankka viikko poikien sairastelun jms pienten vastoinkäymisten myötä.

  Mutta hei, luovutin eilen ne puuhamani kirjastoadressit kulttuurilautakunnalle ja luitko jo tämän päivän Keskisuomalaisesta mm meidän Kuokkalan kirjaston kohtalosta ;) TOSIN vielä on se aika isokin mahdollisuus, että kaupunginvaltuusto silti päättää toisin:/ MUTTA TAISTELLUT LEENA OLEN!!!

  VastaaPoista
 2. Susa, vilkases, mitä Sarilla on tänään...siis paras tähän mennessä.

  Oli tänään aikainen lähtö, joten viiletin lehdet todella huolimattomasti, mutta hienoa kuulla, että se typerä suunitelma sulkea Kuokkalan kirjasto peruttaisiin. Hineoa Susa!

  Toivottavasti lapset ovat jo terveitä, tuuli puhaltanut 'muut vastoinkäymiset pois' etc. Minä olen ollut jo kaksi vuorokautta totaalisen väsynyt. Siis nyt tämä teksti menee kaikkialle ja minähän en IKINÄ ole väsynyt, enkä IKINÄ anna periksi, olen pärjääjien sukua etc.etc.

  (Kuiskaten; Ostin tänään Upiqinon Gold 100 mg, joten kohta taas jaksan;-)Ah, tulisipa lunta!

  VastaaPoista