sunnuntai 30. elokuuta 2009

THE COUNTY FLOWER OF THE MIDDLE FINLAND

Daisy (marguerite) is the county flower of the Middle Finland.

17 kommenttia:

 1. On ne vaan niin nättejä! Täälläpäin on (talvella) samannäköisiä muuten,mutta kokonaan keltaisia kukkia.

  VastaaPoista
 2. Jael ja Tuure, ja minä tykkään ostaa näitä pinkkeinä ja laittaa sinisiin ruukkuihin, vaikka piha on täynnä näitä valkoisia;-)

  VastaaPoista
 3. Leena, äitikin tykkää laittaa :D se on nimittäin sen mielestä tarpeeksi graafinen kukka.

  VastaaPoista
 4. Hannele, minä lapsena tuohon vielä uskoin...

  Tuure ja sitten on semmoinen juttu lisäksi, että nykyään pinkki vie monia naisia.

  VastaaPoista
 5. Eikun toisinpäin, jos en pysy erossa blogistani jouluna. Yksi juhla olkoon vuodessa, jota ennakoidaan riemulla ja se on minulle joulu, mutta kun joulurauha Suomen Turusta julistetaan minut hukka periköön, jos käyn lähelläkään blogiani.

  Tätä ei muuten kaikki kestä, kun me puhutaan joulusta elokuussa. SINÄ kuitenkin olit se, joka huomautti minulle, kun laitoin blogiini Katri Valan iki-ihanan Lumipisara -runon keskellä suvea ja nyt rouva itse touhuaa joulua;-)

  VastaaPoista
 6. Joulu on juuri sellaista aikaa,
  että saa tehdä ihan sitä mitä itse haluaa :)

  VastaaPoista
 7. Joulublogit on täydessä vauhdissa Suomessakin..

  VastaaPoista
 8. Joulurauha julistaminen Turusta on meidän tärkein perinne, ruattalaisille lapsillemmekin, joka joulu on se nähty (Porilaisen marssin ovat poikamme soittaneet kunkullekin).

  Juuri tuollaista kerron Joulublogissani ruattalaisillekin.

  VastaaPoista
 9. Hanneles Christmas, minä haluan jouluna maata selälläni punaisella sohvalla vatsani päällä belgialainen suklaakonvehtirasia (niitä simpukanmallisia!) ja kädessäni kirja, jota ei tarvitse muistaa ketään varten. Muuten kyllä työ on iloni! Sitä ennen tapahtuu monenmoista, mutta alan kertoa vasta tuossa lokakuulla about...Keski-Euroopassa on se kiva juttu, että kaupoissa on joulu esillä paljon aikaisemmin. Täällä aina odotetaan, että ensin menee isänpäivä ohi...

  P.S. Ovat vai? Ehkä minäkin löydän ne, kun tämä kirjatahti vähän hellittää...

  VastaaPoista
 10. Joulurauha julistaminen Turusta on meidän tärkein perinne, ruattalaisille lapsillemmekin, joka joulu on se nähty (Porilaisen marssin ovat poikamme soittaneet kunkullekin).

  Juuri tuollaista kerron Joulublogissani ruattalaisillekin.

  VastaaPoista
 11. Joulurauhan julistus on meillä se kiveen hakattu juttu, jota ei tuunata. Muuten olen valmis uudistuksiin ja ruokapuolla onkin jo joulupöytä eihan eri kuin vaikka 10 vuotta sitten.

  Meidän perhe on aina koristanut muista poiketen kuusen jo aatonaattona (, mikä oli tyttäremme ystäville suuri kateuden aihe aikoinaan), sillä haluamme, että joulu alkaa heti aamusta. Kuusen alla on jo aattoaamuna Välikaton Feetun joululahja perheen 'lapselle' (22 vee) sekä koiruudelle.

  VastaaPoista
 12. joo, aattona sitten maataan selällään vaikka punaisella sohvalla hyvän kirjan kanssa :)

  Amerikkalainen käly osti ne sukat lapsillemme, jotka aamulla.

  VastaaPoista
 13. Tiedän toki että aloitat joulun ajoissa.. ;) Mutta että jo nyt. Pian, pian minäkin.. Vasta kynttilöitä ja lyhtyjä viretelty pimeään iltaan. Voi kun saataisiin jouluksi lunta..

  VastaaPoista
 14. Anne, sinä paraskin puhumaan!: sinulla on ne Aarikan tontut joka vuosi esillä ennen minua. Minä vian muita juttuja jouluun liittyen hommailen...

  VastaaPoista