maanantai 31. elokuuta 2009

THIS IS NOT PROUD MARY...

...THIS IS ME!

12 kommenttia:

 1. Kaunis aikuinen nainen:) Hieno kuva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne ja Katrilli! Vähän hän on ylpeänoloinen, mutta luulee varmasti olevansa joko Pohjoinen Polarnainen tai sitten Kalevalainen Valtiatar;-) Tähän sarjaan kuuluu semmoinen vähän kalevalainen juttu, joka on hieman synkempi, mutta säästän myöhempiin taustakuvatarpeisiin.

  VastaaPoista
 3. Hieno kuva, mua ei kyl enää olis saanut veteen edes valokuvaa varten, on jo niin kylmää.....

  VastaaPoista
 4. Kiitos Leena! Ei se niin kauhean kylmää ollut, meinasin vielä kelluakin tuo hame päällä ja kukat ympärillä kuin olisin ruumis..., mutta Reima sanoi, että liian kelttiläistä hänelle...Katsos meillä on täällä järvi, mutta suuri. En minäkään enää mereen menisi.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti sinun tyylisesi mekko! Dramaattinen,kuten koru ja kukatkin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, sinun väri- ja kamerasilmäsi on uskottava!

  Olen luopunut kultakoruista (ei paljoa ole, kun en ole kova koruihminen koskaan ollut), ja pidän nykyään ihan pukukoruista, jotka tuovat mieleen keskiajan tai jopa ehkä kelttiläisyyden...

  VastaaPoista
 7. Make, voisin hyvin kuvitella sinun otsasi olevan aina, mutta varsinkin tuota ala-arvoista kommenttiasi väsätessäsi huomattavasti enemmän rytyssä kuin kuvan upean mallin otsa koskaan! Ja lisäksi kieli keskellä suuta!

  Sitäpaitsi Maketkin saattavat "miehekkäästä" nimestään huolimatta olla pelkkiä kateellisia Bitch´jä... SURULLISTA!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, kiitos sinulle!, mutta ehkä Mr. Nobody oli eksynyt väärille sivuille ja väärissä mielentiloissa. Ne, jotka minut tuntevat tietävät kenelle soin ja miten. Se riittää!

  Jos näitä häiriköitä ilmaantuu ennemmänkin, joudun harkitsemaan estoa, tämä oli ENSIMMÄINEN!

  Thanks, to You!
  Love

  Leena Lumi

  VastaaPoista
 9. Eve-kulta, kiitos sinulle! Tämä kuva ei ole minunkaan suosikkejani, mutta mieheni rakastaa tätä kuvaa. Hän sanoo, että sinä näkýy se oleellinen uhma minusta, joka on vienyt minua läpi harmaan kiven.

  Häirikköjen takia joudun nyt ottamaan suojauksen, joka on useimmilla nistä, joiden blogeja luen. En ehdi/voi olla aina täällä vahtimassa, etkä sinäkään Eve-kulta!

  Olen aina pelännyt kateutta ja olisi täytynyt tietää, että tämä kuva kuuluisi vain miehelleni mutta avoin varttikarjalaisuus jakaa kaiken myös ystävilleni. En kuitenkaan halua häirikköjä elämääni, joten nyt sivuilleni pääsevät vain harvat ja valikoidut.

  sinulle Eve
  Love
  Leena

  VastaaPoista
 10. Aivan oikein tehty. Häiriköt pysykööt poissa. Ne pilaavat blogin kirjoittajan elämän ja me lukijatkaan emme todellakaan kaipaa huonoitsetuntoisia "nilkkejä" näille sivuille...

  VastaaPoista
 11. Kiitos Pikku Myy, minulta meni ilo, mutta ystävät ja pikkusisko tuovat sitä takaisin. Mitä hän siitä kostui! TÄMÄ kuva tuli julkisuuteen siksi, että MINUN MIEHENI, jolla on hyvä itsetunto halusi niin.

  Toivoisin todellakin, että kommentteihin osallistuvat vain hyvää tarkoittavat/tervepäiset/kiinnostuneet, innostuneet ja innostavat henkilöt. Muiden toivon hakeutuvan muualle.

  VastaaPoista