torstai 13. elokuuta 2009

HAPPY DAYS ARE HERE AGAIN

Tämä pieni Dina, Töttöröpää Töröttäjä, on nyt Selviytyjä, sillä hän sai tänään sen antiikkisen pöntön pois päästään ja voi mahtavasti. Pieni Urhea kesti leikkauksen ja kymmenen kovaa toipumispäivää suven kuumimpaan helleaikaan. Hänen kanssaan kaiken jakoi Meri, jolla menot hieman hyytyivät, mutta likka näytti, kuka on sitkeä ja mikä on todella tärkeää. Halit teille molemmille!

Kiitos Kaikille Ihanille, jotka olette eläneet tämänkin asian kanssani. Nyt minä vain odotan, että Villi Villakoira Dina saapuu ryntäilemään kuunliljapenkkeihini. Kukista viis', kun sain pitkästä aikaa tänään kuulla Dinan äänen ja tajusin: Happy days are here again!

7 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että Dina taas terve ja vapaa siitä pöntöstä.

  VastaaPoista
 2. Sillä on taas se kiva ponnari! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rakkaat Ladyt, ponnaripää on nyt ok ja kaikki on nyt kivampaa.

  VastaaPoista
 4. Kiva tosiaankin että Dina taas voi hyvin:-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos mukana elämisestä, Jael. Ei sille voi mitään, mutta nämä suloiset, viattomat lemmikit ovat perheenjäseniä ja jos joku heistä sairastaa, koko perhe on huolisaan ja minä aina eniten.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että pieni "Töttöröpää Töröttäjä" on taas kunnossa! Kyllä lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä! Meidän Lunalla on nyt korvatulehdus:(

  Mukavia hetkiä Dinan kanssa!

  Halauksia molemmille!
  T. Katrilli

  VastaaPoista
 7. Kiitos osallistumisesta Katrilli! Nyt on hyvin.

  Meillä on aina kotona korvatulehduksen varalta antibiootti, sillä Olga ui ja talvella kierittelee lumessa ja saa lunta ja vettä korviinsa. Sillä Olga myös sukeltaa! Me ei raatsita vesileikkejä häneltä evätä, kun se on nivelrikkoiselle melkein ainoa sallittu liikuntamuoto. Oikeastaan lääkärin määräys!

  VastaaPoista