tiistai 25. elokuuta 2009

SYDÄNFILMIN KANSI PIKAUUSINTANA

Tässä tämä Satu Mannisen kirjan kansi vähän isompana - kiitos ystävän avun.

8 kommenttia:

 1. Kansi on hieno, kiva katsoa vähän isompana.

  VastaaPoista
 2. Tuure, erittäin taiteellinen kansi.

  Sooloilija, en tajua, miksen saanut sitä itse isoksi, en vieläkään. Minulle kirjan kannet myös ovat tärkeät ja monet kirjat myydään tai jätetään myymät kansien takia, joten kyllä kansien pitää saada tulla esille - kunolla.

  VastaaPoista
 3. Jännä ja vaikuttava kuva! Kirjojen kannet houkuttelevat usein katsomaan kirjaa.

  VastaaPoista
 4. Jael, nimenomaan. Aion tehdä vielä tänä vuonna juttua kirjojen kansista. Se puoli on hieman aliarvostettua, joten haluan suunnata huomiota sinne.

  VastaaPoista
 5. Upea kansi. Minua esteetikkona aina harmittaa, jos hyvällä kirjalla on rumat kannet.

  Mikä tuo karhutarina on? Onko siskollasi jonkin sortin eläintarha? ;-)

  VastaaPoista
 6. Annie, sama täällä. Minä jopa ajattelin, että kun laitan vuoden lopussa listan parhaista tämän vuoden kirjoista, mitä olen lukenut, taidan tehdä sitä ennen jonkinsortin listan parhaista kirjankansista...,mutta sekin on sitten tietty subjektiivinen eli minun näkemys asiasta.

  Karhutarina on hauska, mutta sisareni, joka on liike-elämässä, eikä ollenkaan missään eläinsellaisessa, haluaa itse tähän vastata. Annie, edes minä en tiedä kaikkea;-)Pikku Myy ei ehdi päivällä, joten hän vastaa illalla.

  Nuo kuvat ovat sitten ihan ainutlaatuisia ja parasta´/uusinta karhukuvaa en ole vielä edes nähnyt...Sisareni mies on lehtikuvaaja, joten siksikin kuvat jo niin hyviä.

  VastaaPoista
 7. Annie, meillä ei ole eläintarhaa. Meillä on ollut onnea valita sellainen laavun paikka, jossa on voinut olla luonnon kanssa pelkäämättä mitään,rehellisesti ja kunnioittaen. Laavulle meno ei tarkoita, että laitetaan adidakset jalkaan ja tehdään kevyt lenkki. Tuohon satumaahan pääsy ei ole ollut helppoa, se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Se hakkaa television katselun 10-0. Mutta meidän on ihan pakon edessä pidettävä paikka salassa, muuten voisi tulla surullinen loppu. Eihän kukaan toivo sitä. Ihana tästä on ollut kertoa. Terveisin Pikku Myy + aviomies

  VastaaPoista