perjantai 7. elokuuta 2009

TUUREN RIIPPUMATOSSA...SUVELLA...NYT

http://tuurenrunot.blogspot.com/
I'm addicted to Tuure's blog!

10 kommenttia:

  1. Tuossa riippumatossa olisikin kiva ajan kanssa 'roikuskella'.. Mutta tuollaista kirjapinoa en saisi luettua, menisi varmaan vuosi.. Aina kun tulee keskeytyksiä..

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on sama juttu siinä riippumatossa - ei siinä nyt koko päivää jaksa lukea ja aina tulee keskeytyksiä. Mutta vieno keinunta on omiaan nukahduttamaan ja uppoamaan kirjallisuuteen!

    VastaaPoista
  3. Keskeytykset ovat ikäviä. Minä en tajua, miten kukaan uskaltaa häiritä lukevaa härkää!

    Minä luen isolla partsillamme tosi mukavassa rottinkituolissa, joka sekä keinuu että pyörähtää, jos niin haluan. Joskus vain suljen silmät ja katselen päiväunia. Olen puolivarjossa vaahteran oksien suojaamana.

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa mukavalta! Minä en taas koskaan näihin aikoihin lue riippumatossa, tai oikeastaan kolmen ja neljän välissä, sillä silloin aurinko paistaa suoraan siihen.

    Keväällä ja syksyllä lueskelen parvekkeella, joka on lasitettu, meillä on siellä kaksi vähän epämukavaa lepotulia, mutta kyllä se lukeminen niissä käy.

    VastaaPoista
  5. hihi, ihan mainoksia täynnä nämä nlogit tänään ;)

    Minä sain riippumton kätevässä telineessä 50-vuotis lahjaksi, siihen nukahdan heti..

    VastaaPoista
  6. Tuure, vain se erittäin mukava tuoli ja vaahteran varjo saavat minut lukemaan partsilla. Joskus siinä on vaikea keskittyä, kun silmissäni näkyy kalliome, jossa linnuille luontaisia kylpyaltaita ja kun kulee räpistelyä, on pakko seurata...

    Hannele, eilen oli markkkinointipäivä, mutta tein myös yhden työn uimisten välissä.Minä myyn ihan mitä vain, mihin itse uskon!

    VastaaPoista
  7. minä en myy mitään


    Mutta isäni voi myydä sohvan peppunsa alta :)

    VastaaPoista
  8. Olen isän tyttö ja isä oli kauppias.

    VastaaPoista