maanantai 10. elokuuta 2009

ENKÖ TUHANNESTI VAROITTANUT...

"Enkö tuhannesti varoittanut sinua, Sinuhe, ettet miehisen luontosi takia panisi päätäsi silmukkaan, mutta miehet ovat kuurompia kuin kivet ja miehet ovat poikia, joiden on lyötävä päänsä puhki seinään, vaikka seinä ei siitä hievahdakaan. Totisesti, olet jo hakannut kylliksi päätäsi seinään, herrani Sinuhe ja sinun on aika rauhoittua ja viettää viisaan elämää, kunnes tuo pieni kapine, jonka miehet piilottavat esivaatteensa alle itsekin häveten sitä, ei enää häiritse sinua ja nosta kuumetta päähäsi, sillä siitä johtuu kaikki paha, mitä maailmassa tapahtuu."

- Mika Waltari -
(Sinuhe, egyptiläinen)

3 kommenttia:

  1. Kumma, ettei tätä ole kommentoitu!

    Korjaan asian kertomalla viehättävän X-mieheni Tapanin mielipiteen suurimmasta osasta maailman miehiä. Se kuuluu näin: "Heidän aivonsa ovat tipahtaneet metrin alemmas kuin missä niiden tulisi sijaita."

    VastaaPoista
  2. Eve ja Leena,
    tätä on vaikea kommentoida kun tässä on sanottu kaikki! Feministin mielestä ainakin.

    Voivoi, en vieläkään osaa sanoa muuta, vaikka mieleni tekisi, mutta ajatukset eivät tule minusta ulos.

    (ja neiti Marple syyttää taas ukkosta ilmassa kun tässä on pieni kirjoitusvirhe: NOSTA kuumetta päähäsi..)

    VastaaPoista
  3. Arvon Daamit Eve ja Sooloilija, minä oikein odotin, että eikö kukaan uskalla tähän kommentoida...miehet, nuo urheat uroot, eivät tästä tekstistä pidä/välitä tms. Pitihän se arvata, että Sooloilija tätä kuumana kiersi, mutta Eve, Aikuinen Nainen, sen esille otti!

    Sanotaan nyt suoraan, että meistä naisista aika moni ajattelee, kuten Waltari sen esille toi ja myös viehättävä ja rehellinen Even ex-mies Tapani: Miesten aivot, jos niitä aivoiksi voi kutsua, sijaitsevat jossain terskan tietämillä, about! M.O.T.

    Kiitos jälleen kerran, rakas Miss Marple, kaikki syy kirjoitusvirheisiini on akateemisen serkkuni mielestä se, että aivoni toimivat nopeammin kuin tämä tietokone eli kyse on mitättömistä ns. näppisvirheistä. Itse epäilen kesätyöpaikkaa STT:n uutisten oikolukijana joskus sata vuotta sitten...minä kypsyin siellä boheemiksi kirjoittajaksi - silti, aineesta laudatur ja äikkä 10!

    Daamit, Ladyt,Ystävät, ihanaa, että uskalsitte!

    VastaaPoista