keskiviikko 12. elokuuta 2009

OLEN AHKERANA TÄMÄN SIUNATUN SADEPÄIVÄN

Aion hyödyntää tämän sadepäivän vain lukemalla. Ja sitten koneelle...

11 kommenttia:

 1. Hauskaa lukupäivää! Meillä espoossakin sataa, ja on jo hieman syksyisen viileää, joten riippumattoon en pääse :( ---

  Sulla on hauska tietokonenurkka!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eve, nätteys saattaa johtua siitä, että en tiennyt olevani kuvattu. Keskityn aina kovasti, kun käsittelen tekstiä hallintapaneelissa, jo mun asento kertoo täydellisestä 'poissaolosta'.

  Tuure, minäkin pidän omasta nurkastani vihreässä kirjastossame. Arvaa mitä, sataa kuin kaatamalla, otan uuden kupin Robet'sia ja kömmin sänkyyn lukemaan!

  VastaaPoista
 3. Ja kiitos, kiinnostavaa lukupäivää myös sinulle, Tuure! Ja Evelle, jolla Tabermannin sivut polttavat...

  VastaaPoista
 4. Täällä ei sada, vielä.
  Tämä on pirtsakka kuva, verrattuna omaan keittiönpöytätyöskentelyyni..

  VastaaPoista
 5. Sadepäivät on ihan kivoja.

  Vaikka ei mieheni mielestä, hän pyöräilee.. 20 kn joka päivä, talvet ja kesät.

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki, täällä on satanut kunnolla ja olen lukenut koko päivän. Nyt jotain safkaa ja sitten vähän hapelle. Sateen jälkeen on siitepölykin vex.

  Sooloilija, meilläkin nyt vihdoin tällainen huone, josta saatoin tehdä kirjasto/toimiston. Odota vain.

  VastaaPoista
 7. Olisi hauskaa jos meilläkin olisi kirjasto! Mutta kirjahyllyjä on joka huoneessa kaksin kerroin. Sellainen kirjasto, jossa olisi lattiasta kattoon hyllyjä - vaikkapa mustia - eri kultturien esineillä koristettuna olisi Suuri Kirjasto-Unelma!

  Ja aika ironista, että minun pienessä huoneessani, mikä varmaankin on pienin asunnossamme, on suurin kirjahyllymme, nimittäin kolmen ja puolen metrin korkeuteen yltävä IKEAn astiahylly...

  VastaaPoista
 8. Meilläkin vielä vain sitä Lundiaa, mutta silloin tällöin innostumme suunnittelemaan kiinteitä kattoon yltäviä hyllyjä. Tosin, kun sain kirjahyllyt vihdoin pois olkkarista, sinne jäi vielä vanha kirjakaappi, jossa varsin vanhoja kirjoja, kuin paremmalla paikalla. Ja makkarista löytyy antiikkihyllykkö, jossa vanhat painokset Välskärin kertomuksista, ja Brontet. Viime mainittu hyllykkö on Reiman vainon kohde, sillä hän ei pidä siitä, että 'pölyä kerääviä kirjoja on makuuhuoneessaKIN.' No, en jää koskaan vastausta vaille, joten se kuuluu: Vierasmakkarissa ei ole yhtään kirjaa, siellä on ihan pölytöntä. Jostain syystä tuo pölyinen makkari on sitten kuitenkin hänelle mieluisampi...

  VastaaPoista
 9. :) kirjasto olisi kyllä todella mukava!

  VastaaPoista