keskiviikko 12. elokuuta 2009

DINA JA MAMI

Tämä suloinen karvakasa, tyttäreni Merin kääpiövillakoira Dina, on ollut kaksi viikkoa eli nämä helteet, se antiikinaikainen pönttö päässä. Syynä leikkaus, jota ei voitu siirtää. Onneksi nyt sataa! Ja viilenee. Hän on ollut niin urhea. Huomenna pönttö lähtee ja minä lasken jo tunteja...

4 kommenttia:

 1. Sympatiaa ja empatiaa sopöselle ponnaripäiselle "karvakasalle"! <3

  Kati on Esan ja nuorimman tyttönsä kanssa Pärnussa. Rosa hoitaa Famia - perheen villakoiraa (uros). Naapurin susikoira katkaisi hihnansa ja hyökkäsi sen kimppuun. Rosa meni väliin ja vaaransi omankin terveytensä. Familla on seitsemän tikkiä, ja Rosalla trauma susikoiria kohtaan, sillä aiemmin hänen ystävättärensä koira oli saada Famin kiinni. Silloin ei kuitenkaan tapahtunut mitään. Minä olen vieläkin järkyttynyt, vaikka tämä tapahtui sunnuntai-iltana.

  VastaaPoista
 2. Aivan kauheaa! Meidän Olgan kimppuun hyökkäsi muutama vuosi sitten terrieri ja suoraan kurkussa kiinni. Omistaja ei pystynyt tekemään mitään. Seisoi vian tumput suorina! Sain elinikäisen terrierikammon, jolle en voi mitään. Edellinen koiramme oli labradori, jolta schäfer veti kyljen auki. Siinä oli putki kuuman kesän monta viikkoa ja Julia-rakas kärsi kuin me koko perhe. Noissa koiraroduissa ei vikaa, vaan väärän rotuinenkoira on väärällä omistajalla. Vika on aina koiran omistajan, jos koira hyökkäilee toisten koirien kimppuun.

  Juu, ja kiitos, ponnaripää tulee kohta 'mummilaan' ja juoskoon suoraan kuunlijojen penkkiin. En välitä!

  VastaaPoista
 3. Ihana Dina ja ihana mami!! Dina muistuttaa niin kovasti omaa Kääpiövillakoira Lunaani! (Puserotilaus vastaanotettu:):))

  T. Katrilli

  VastaaPoista
 4. Dinallekin olen mami,v aikka Merin pitäisi se olla, mutta hän on kai sitten matte kun minä olen Olkgnkin mami, en voi olla olematta sitä myös Dinalle.

  Kiitos, tilauksen vastaanottamisesta!

  VastaaPoista