sunnuntai 30. elokuuta 2009

THE SWALLOW MOTHER IS FEEDING HER BABIES

The picture is by Pekka Mäkinen.

8 kommenttia:

 1. Tämä kuva on mestariteos, ja niin liikuttava! Uskomaton! Ja halauksen sa Leenan ohella Pekka Mäkinen! :)

  VastaaPoista
 2. Halaukset meni siis sisareni miehelle Luvialle. Kiitos Pekan puolesta!

  Reima sain tämän kerran syntymäpäivälahjaksi isona kuvana. Tämä vei muistaakseni sukulaiseltani päivän ja otoksia oli tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Hannele, en teidä, mitä tekevät pääskyisät. Ainakin kirjosiepoista molemmat osallistuvat ahkerasti ruokintaan, voisiko ajatella, että tässäkin olisi niin...toivoa sopii...

  P.S. Kiitos Pekan puolesta. Tämä kuva on mm. erään julkisen rakennuksenn seinällä Satakunnassa kuin myös muutamalla muulla kuin meillä. Meillä on se onni, että meillä on yksi seinä omistettu Pekan ottamille luontokuville. Sen lisäksi minulla on tässä toimistossani koko ajan katseeni alla voimatauluna se suloinen meren rannan vesirajassa juokseva lokinpoikanen, jota olen blogissani jo muutamaan kertaan esitellytkin. Tästä pääskytaulusta muistan Pekan eritysiesti maininneen kuinka kauan aikaa vei enen kuin hän sai tämän otoksen. Onneksi kuvaaja sai olla sisätiloissa, sillä tämä pesä oli suulin eli liiterin sisällä.

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno lintukuva! Ja muutkin sisaresi miehen ottamat kuvat, jotka olet tänne laittanut.

  VastaaPoista
 5. Jael, jotka olen tänne saanut luvan laittaa;-) Ammattikuvaajan kanssa akikki on toisin, onneksi siskoni hoitaa 'neuvottelut' ja tämähän on Pekalle suurenmoista mainosta.

  VastaaPoista
 6. Ja toisaalta, meillä kaikilla neljällä mieheni mukaan lukien, on kutsumus eläinten suojeluun, jota asiaa nämä kuvatkin kaikki koiruuskuvat mukaanluettuina edesauttavat. Syyskuun villieläin on myös Pekan otos ja niin minulle rakas, että se on eri koossa samassa tilassa kahdesti;-) Loppuviikosta, loppuviikosta...

  VastaaPoista