tiistai 25. elokuuta 2009

IN OFFICE

...you have been quite a lively here...;-)

14 kommenttia:

 1. KIva työpiste! Niilo muuten löytyi, poikani juuri soitti Suomesta:-)

  VastaaPoista
 2. Voi, kuinka ihanaa! Ellei Niiloa olisi löytynyt, olisi tullut pitkät kauheat kuvitelmat...

  Jael,tämä on vain tällainen 'in office' -kuva, jota on hyvä joskus käyttää. Olimme poissa ja kolme vuorokautta oli vähän hektistä. Yritän nyt pudottautua arkeen ja saada ikäänkuin kiinni jutuista. Käyn blogit tässä päivä aikana ja yritän siirtyä taas kirjojen maailmaan.

  Tämä ei ole mikään salaisuus, joten voin kertoa, että tänä viikonloppuna: 1) ensin Jyväskylän yössä Bessun kanssa 2) Luvialla myymässä tonttini nuorelle parille, joka sinne aikanaan rakentaa talon 3) Meri muutti! (miten sekin sattui juuri tähän viikonloppuun!)4) Reima jossain välissä sukunsa tapaamisessa ja sitten kiiruusti kotiin ja menoksi

  Unirästit on nyt kuitattu ja alan taas palata, mutta teen syksyksi itselleni lukujärjestyksen, sillä en voi istua koneella enää 5 tuntia päivässä. Niskat eivät kestä! Otan kuntoilun mukaan ohjelmaan ja se vie tästä lähin osan ajastani.

  Juu, tämä nurkkaus on MUN MESTA ja viihdyn tässä vähän liiankin hyvin...

  VastaaPoista
 3. Olenkin ihan helpottunut poikani ja tyttöystävänsä puolesta;olivat parat niin huolestuneita Niilon vuoksi.

  Sullahan oli oikein hektinen viikonloppu!Kiva kun sait tontin myytyä!

  Juu,niska kärsii jos istuu liikaa.Oma niskani ja olkapääni ovat ihan jumissa ja juuri eilen kävin akupunktiossa sen vuoksi;ensi viikolla käyn vielä uudestaan,

  VastaaPoista
 4. Jeal, minulla on tästä lähtein joka päivä niskajumppa ja sitten reima pakottaa vielä riippumaan tangolla;-) Kun kelit hikan viilenevät aloitan taas sauvakävelyt. Ostin juuri uudet sauvat, mutta sitten tulikin jostain vielä paremmat, jossa on kaiken maailman säädöt ja joustot eli kyllä nyt kelpaa.

  Hieronta on luvattu aina kun vain pystyn sen aikaa olemaa aloillani...

  Muuten: se oli viimeksi nuorena kun meni KOLME vuorokautta yhtä vähillä unilla kuin tapahtui tänä viikonloppuna;-) Vieläkin vähän kulkee hitaasti;-)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa että tulit takaisin! On odotettu!

  VastaaPoista
 6. Jestas, kuina sinä olet ihana! Ja minä vielä facetinkin sulle su Reiman kannettavalla. Tätä jaksan just niin kauan, kun olet siellä ja ilmotat kaivanneesi minua, vaikka olin poissa vain a few days!

  Itse asiassa teillä on ollut täällä melko vilkasta ilman minuakin;-)

  Tuure, onkohan tangolle pakottaminen henkistä tai ruumiillista väkivaltaa?

  VastaaPoista
 7. Tangolle pakottaminen? Siis mille tangolle? Ööh - en käsitä!

  Mutta ehkä se on molempia. Jos on kyseessä tanko, joka on korkealla, ja siihen pitää mennä, se on ensisijaisesti henkistä, sillä silloin pelkotila haittaa elintoimintoja (ainakin minulla), vaikkakin loukkaantumisesta ei ole haittaa. Toisaalta se voisi olla myös fyysistä väkivaltaa, kun ei anna sille toiselle mahdollisuutta mennä pois.

  Jos se on leuanvetotanko, luulisin että henkistä - niin ajattelisin.

  VastaaPoista
 8. Se on se leuanvetotanko...hemmetti!

  VastaaPoista
 9. Te olette kyllä ihania! - Väkivaltaa??? :D
  Eihän Sinun Leena-kulta pidä siinä leukoja vetää, vaan ROIKKUA, että niskalihaksesi venyvät ja paranevat.
  Reima on oikeassa. Se nimittäin auttaa, mutta se pitää tehdä tosi rauhallisesti, ei nykimällä.
  Riipu siinä ja tunne kuinka hyvältä se loppujen lopuksi tuntuu, mutta tee se vasta, kun lihaksesi ovat hieronnan jälkeen hieman pehmentyneet.
  Se EI ole minkäänlista väkivaltaa, vaan lääketieteellistä apua, hupsut! ;) sanoo vuosikausia niska jumissa töitä tehnyt hölmö=Eve

  VastaaPoista
 10. Mikäs Tosikko-Eve siellä nyt on...luin Reimalle illalla Tuuren vastausta ääneen ja nauroin kuollakseni Reiman ilmettä, sillä hänkin otti asian tosissaan ja luuli, että minä kerron maailmalle hänen kiduttavan minua;-)!!!Vain hämäläiset voivat olla tuollaisia! Mutta Poitsun vastaus oli täydellinen!!!

  Toki minä vain siinä roikun, mutta kun en muka ehtisi...

  VastaaPoista
 11. Ööh, minä olen Itä-Suomesta.... ;)

  VastaaPoista
 12. Eve, en minä tosissani sinua hämäläisiin niputtanut...koputin vain huvikseni jäätä...ai, että Itä-Suomesta, ilmankos kuumana kiertää veri, kuten minulla.

  Mutta Reima on aito hämäläinen. Hänen on ollut vain pakko oppia pysymään mun vauhdissa ettei putoa kyydistä.

  VastaaPoista
 13. Komiat naurut minultakin herkesivät kun luin teidän tekstejänne! (nimim. uusmaalainen, pohjalainen, ja jonkin verran saksalainen ja ripaus tsekkiläistäkin)

  VastaaPoista
 14. No, ilmankos sulla on tuo ANTIIKKIEN naurattamiskyky ja sitten vielä verbaliikka ihan yläoktaavia vetelee.

  VastaaPoista